![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Możecie mi niewierzyć ale sprzedałem ( kumplowi z czego żałuje) morning star za 1K a wiecie ile kasy z rooka można wynieść !!?? Ja wyniosłem 2K a jak to zdobyłem?? łatwo... znalazłem 3 ciała w copper shield quest a w nich różne śmieci na main ale na rooku to coś ( copper shieldy, chain armory, itp.) i jak jeszcze?? tak że często "polowałem" na minosy a dokładniej na loot z minosów... grałem sobie w fast hands i częstow ygrywałem ( praiwe zawsze)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Cytuj:
Może siebie zacytuję, bo coraz więcej &*^#*& na forum: "i sprzedaże... - two-handed sword - uwaga, uwaga - to nie jest żart! - za 25K! - w jaki sposób?: - na początku pokazywałem na trade giant sworda (cena musiała zachęcać... ) i szybko robiłem Cancel, gość się denerwował i kiedy tylko wystawiłem przedmiot, akceptował transakcję - zdziwił się, kiedy w końcu zobaczył u siebie two-handed sworda, a nie giant sworda (oba miecze są podobne do siebie)."
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: ab'dendriel
|
![]() Niema jak to kupić bp of SD za 1k a sprzedac za 8k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hmm.. niedawno kupiłem na Harmoni G hally za 12k i sprzedałem za 30k
![]() ![]()
,,A człowiek pokonał bestie, która wróciła do królestwa Beliara." LBW Guardia Ostatnio edytowany przez Lord_Nerevar - 01-12-2004 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Ethnes
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Koszalin
|
![]() Penego dnia gram expie sobie na dwarfach i widze ze ktos na TRADE sprzedaje Bohy, to sobie pomyslalem ze kupie.Pytam sie goscia za ile a on mi na to że za ................. 1gp.Spytalem sie jego gdzie jest a ona na to ze w Carlin, wiec poszedłem.Gdy wzielem trade z kolesiem (6lvl) i dałem mu 3gp to on napisał "No 3gp ,i sell only for 1gp".Wiec dałem mu 1 gp i mam Bohy.
Fituki Knight 32 lvl Lunara Thais and Ab'Dendriel Na serio sie to wydażyło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Kasowanie starych postów
Ostatnio edytowany przez Doro - 26-02-2021 o 11:11. Powód: Kasowanie starych postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jak mozesz to wklej w tym temacie tego ss'a chcialbym zobaczyc czy na serio masz te bohy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Trzebinia
![]() |
![]() Pewnego dnia jakis lov lvl kryczy na trade ze kupi armor ja do niego zagadalem i :
-moze chcesz kupic brass armor ?? -jasne!! -offer?? -maybe 2?? -?? 2k ?? 2gp?? - 2k! -?? :/ no dobra trade. I koles dal za brass armora 2k! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() ja spyliłem plate seta kiedyś na ruberze (jak był warty jakieś 2k) za 4k i koleś i tak mi dziękował że tak tanio
![]() albo kupiłem bp dwarven shieldów za 500 gp i spyliłem każdą za 100 (razem 2k ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() To was zagne teraz.
Mój kolega opchnął Elvis jacket (kurtkę Elvisa) za coś koło 400 gp na rooku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Na rooku kupilem wędkę za 10 (!!) gp i spyliłem za stówę (miałem już zdobytą wcześniej z carlin sword questa)
Ostatnio edytowany przez lavaran - 04-12-2004 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV VVVVVVVV ja na roku sprzedałem za 100gp wode ![]() |
|
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Spellbook-350gp
Sandals-200gp W jednym dniu ;-)
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Koszalin
|
![]() Oto fota narazie znalazlem tylko ta na ktorej mam musze poszukac ta fote gdzie robie trade ,moze narazie to wystarczy
![]() Niewiem czy sie wklei fotka ale moze pierwszy raz wklejam jak cos to spróbuje jeszce raz |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Cytuj:
Jak wroce do domu to napisze Ci jak sie wkleja ss'y na forum ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Ja kupilem Magic Plate Armor nOOba za 25k ( LoL co??)To bylo chyba na lunarze ( Tego MP-Armor sprzedalem pozniej gosciowi za 10000k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Rekord to chyba... plate set + spike za 5k i bp fishes za 6k (3gc za rybke ;D)
|
![]() |
![]() |