|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Sami oszukujecie wlasne mozgi, wierzac, ze dany efekt sie pojawi -.-
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jesli kto zna jakas strone z downloadem dosow to prosilbym o PMa ;p
A jak to dziala? Ktos juz wczesniej wspominal, efekt placebo. Mimo wszystko, calkiem ciekawie sie tego slucha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: Na pebie poszukaj...
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() http://rs76.rapidshare.com/files/689...IDoser_v4. rar bez spacji pomiedzy . rar
Na cholere tu jest ta cenzura? --.-- Idoser i dosy
Fajne lizanko :> Ostatnio edytowany przez Neflonde - 23-01-2008 o 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dziś sobie puściłem Inspiration przy odrabianiu polskiego, bo nie mogłem wymyśłeć jak rozpocząć wypracowanie, a po 20 - 30 minutach słuchania już wiedziałem wszystko, tylko musiałem to przelać na papier.
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Keylogger.
Jak uruchomiliście ten program, z linku autora, to lepiej przeskanujcie swój dysk jakimś AV + Hijackthis'em. Wirus będzie jako SERVICES.ex e Ostatnio edytowany przez Jarzabek - 24-01-2008 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#47 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Po 20-30 minutach sluchania lekkich rytmow, zaczynasz normalnie sobie myslec co mozesz napisac. Skupiasz sie po prostu na tym, co bedziesz chcial zaraz zrobic. I-doser nie ma nic do tego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Dziala. Roznie i nie na kazdego, ale dziala. Dobrze jest miec dobre sluchawki.
BTW. Wiecie, ze mozna czlowieka tak zaprogramowac, ze po danym gescie jego organizm zareaguje w okreslony sposob? Np. koles dotknie palcem wskazujacym czubka nosa i ma faze jak po wypaleniu ziola, nawet zrenice sie powiekszaja ;] Mozg jest bardziej skomplikowany niz moze sie wydawac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
mogę to potwierdzić ;<
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Fajnie bedzie, jak poprzesz to jakims wiarygodnym zrodlem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() @Up
Witamy pana sceptyka! Musisz wszystkiego dotknąc żeby uwierzyc... @ Może sobie wszyscy wmawiaja, ale niech ktoś przeprowadzi ekspermyent na siostrze/bracie/mamie/prastarym nie mówiąc o co w tym chodzi, tylke żeby się wsłuchali ![]()
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() No to ja to popre, na przykladzie psow Pawłowa. Na widok czerwonego koloru sie slinily.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brus Gran
Profesja: Knight
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Jak dla mnie? Jeden wielki BULLSHIT! Wiele razy tego słuchałem i próbowałem poczuć jakiś efekt, niestety takowego kompletnie brak. Jeśli na kogoś to działa to efektem placebo (słyszeliście może o dawaniu jakiegoś zielonego siana zamiast trawki a kolesie mówia że odlot mieli?, albo ktoś kielona wypije i mówi, ze ma banie)
Wmówienie sobie czegoś jest tak silne, że mózg sam stymuluje dane uczucie itp. Prowadzono nad tym wiele badań naukowych. Niedawno oglądałem w telewizji jak naukowcy dawali dwóm grupom osób tabletki (tak na prawde były to tabletki ze zboża które nie dawały żadnych efektów) jednym wmawiali, że te tabletki są przeciwbólowe a drugim że powiększaja uczucie bólu. Potem razili ich prądem o niskim napieciu i ci którym wmówiono że połknęli tabletki "przeciwbólowe" wytrzymywali kilka minut dłużej niż ci którym powiedziano, że powiększają ból. Ciekawy jestem jaka grupa naukowców pracowała nad i-dooserem że tak doskonale odkryli i wynaleźli różnorakie działanie dźwięków o różnej częstowliwości. Każdy człowiek jest inny na każdego działaja inne dźwięki więc uważam że zabawa w i-doosera jest bez sensu chyba że ktos ma po tym taką lufe, że gwiazdy widzi to proszę bardzo. Tak jak wspominali koledzy, jeśli ktoś nie ma kasy na drogie trunki to lepiej od i-doosera zainwestować w "krajową" za 14zl~ w biedroneczce. Hmm... Chciałbym zrobić z tymi dose'ami taki test, że nie miałyby tytułów i powinna byc ankieta co kto czuł bo mi sie wydaje ze kazdy czułby co innego.... Tytuły narzucają efekt ;/ Ostatnio edytowany przez Edier Master - 26-01-2008 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Na mnie to działa, wybrałem losowego dosa, wsłuchałem się i efekt był taki jaki parę godzin później przeczytałem na stronie. Słuchając dosów trzeba być maksymalnie skupionym i nic nie może przeszkodzić w trakcie słuchania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 76
|
![]() @up
Dokładnie, często wystarczy, że skrzypną drzwi etc i koniec... trzeba też "oczyścić umysł", co jest chyba najcięższe... @all sceptycy Na początku też myślałem, że to jakaś lipa... Wystarczy się zastosować do wskazówek... u mnie zaczęło na prawdę dobrze działać po pożyczeniu lepszych słuchawek(na początku słuchałem na zwykłych, dousznych)... @Jarzabek ha, ha, ha... myślę, że całkiem niedawno złapałeś keyloggera w głowie i ktoś Cię zrookował... o ile jesteś na windowsie to ten proces jest zawsze... i jest plikiem bardzokurnasystemowym, chyba, że microsoft rozsyła keyloggery(swoją drogą, wcale bym się nie zdziwił ![]() Wyszło na to, że tak bronię tego linka... Rozumiem, że akurat na tym forum normalne jest nieufne podejście do linków itd, ale denerwuje mnie przesadna fobia przed wszystkim co się tu napisze... @Jarzabek Uważaj, w tym poście jest keylogger ASCII, wpłynę na Twoją psychikę i sam przyślesz mi hasło... :*
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() To sa tzn. kotwice, wieczorem poszukam wiecej informacji na ten temat.
Zainteresowanych odsylam na www.nlppolska.pl/forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() @_Bart
To kurwa wytłumacz mi, czemu Kaspersky piszczał, że po uruchomieniu TWOJEGO pliku, plik services***** chciał zostać zamieniony czy coś takiego? |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Ale wymyslacie...
Hi Buy giecik yes bye Prosciej?...
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Sądzę, iż się mylicie... potestuje jeszcze i będę mógł jednoznacznie stwierdzić... Dokładnie to przed wf-em albo graniem w gałę załączę dose'a juiceIT. (Nie zamierzam się bawić w drugi...)
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |