![]() |
#5021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() @jarek dokaldnie zgadzam sie z toba ta gra juz niejestta sama gra co byla kiedys i juz raczej nikt lub bardoz malo osób gra dla przyjemnosci
to by bylo odemnie tyle co do twojego postu PS niemam zamiaru sie klucic @empela gz lvl na dl ![]()
http://forum.tibia.pl/showthread.php...86#post2650786 Ostatnio edytowany przez Zabic - 22-01-2008 o 19:12. Powód: bo lazienka byla nie czynna |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() @Yen i reszta..
Może i źle postąpiłem,ale jakoś szczerze nie obchodzi mnie co dalej będzie się działo,i nie zaprzeczam ,ze go podlurowałem czy coś,ale nie chciałem w ten sposób pokazać tego ,że mam 92 lvl a reszta to nooby .Każdy ma swoje racje ..i ma prawo do wypowiedzi na ten temat.Co ja mogę jeszcze napisać? ![]() ![]() @Edit : Yen..ja spadłem z 84 na 78 i 2x aol i blessy ..więc szczerze radzę ci się nie martwić dedami ,bo przez dedy nie kończy się życia jak dla niektórych osób.Należy się nie przejmować szczerze. ja jak padam to się smieje =) Ostatnio edytowany przez Fragles_Luminera - 22-01-2008 o 19:35. Powód: ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Świebodzice
Profesja: Knight
Świat: LUMINERA
Poziom: 60
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
![]() mało czasu miałem i troche marniackie ale wreszcie jest
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tibijczyk
17:20 Inspektor mustafa [48]: ty masz jakies addony wogule? 17:20 Clas Creator [60]: e robiles areny nim ? 17:20 Clas Creator [60]: nie 17:21 Inspektor mustafa [48]: yhy 17:21 Inspektor mustafa [48]: lol zadnego? 17:21 Clas Creator [60]: nie 17:21 Inspektor mustafa [48]: przez 90 dni se zadnego nie zrobiles? 17:21 Clas Creator [60]: a po huj mi jak i tak piksele widac ? 17:21 Inspektor mustafa [48]: to dobry koks jestes 17:21 Inspektor mustafa [48]: ;] 17:21 Clas Creator [60]: ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W domu
Profesja: Druid
|
![]() pewnie i tak mnie nie pamięta nikt... Kiedyś grałem pod imieniem Druid michu. Teraz sobie postanowiłem pograć jeszcze ale knightem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5026 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2007
Lokacja: Bialystok
Imię: Adek Pallek
Świat: Luminera
Poziom: 82+
Poziom mag.: 18
|
![]() @Yen, i do wszystkich czemu wy tak jeździcie po Meffim?Yen (wiem powtórzenie xd) ty nie bądź taki hop do przodu, bo już chyba o wielu swoich typowych ,,śmiesznych" rzeczach nie wspomnisz.A np.takie :
Ej poczekaj ja mamy sie zapytam czy moge jeszcze 1.5h pograć ok?,albo Yuhuuu zbloczylem Hydre Jupii (pisząc to miałeś 65 lvl~)Ale mam cykora, ej a jak mnie hydra zabije...;s;s.Zostawcie tego Meffiego w spokoju (wiem że teraz połowa forum będzie po mnie jechała, ale trudno takie jest życie)Za przeproszeniem odpierdolcie sie od niego ![]() Ostatnio edytowany przez Gutotek - 23-01-2008 o 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Peja Of Luminera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bomba Squad
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
|
![]() Ostatnio edytowany przez Peja1910 - 23-01-2008 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Peja Of Luminera
Gildia: Bomba Squad
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5030 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
1. Ciekaw jestem, czy ty byś go uwielbiał, gdybyś stanął na miejscu dwojga ludzi *Zona Juniora* i *Tomcio Xarc*, i by cię tak perfidnie Mefi oje*ał ![]() 2. Ehhh.. Powtórzę twoje słowa. "Nie bądź taki hop do przodu". Skąd możesz wiedzieć, że się nie przyznam? A więc: · Yen to mój 1 char. · Padałem Yenem na wolfach na rooku. · Nie umiałem wchodzić po drabinie (xD). · Pamiętam jak wybrałem Sorka, znudził mi się, zrookowałem się, i wybrałem Knighta. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie szczerze żałuję, postanawiam się poprawić. 3. Szanuję swoich rodziców, i słucham, co do mnie mówią. A szanując ich, jak mówią, że mam grać 3h dziennie - gram 3h dziennie. Moi nie siedzą dniami i nocami na izbie wytrzeźwień, ani nie wynajmujmą ławki na dworcu (żadna aluzja, żeby nie było...). 4. Każdy chyba gra dla rozrywki nie? Nigdy nie byłem do pory 65 lvla~ na żadnym huncie, więc cieszyłem się, że dałem rade zblokać Hydre. A ty to pewnie kolejny lizydup Adka Prallka ;P, który zrobi wszystko, byleby tylko zrównać Yena z ziemią. 5. Nikt go nie zostawi w spokoju, już sam zobaczysz ;P Chyba, że zaczniesz się podlizywać, żeby się zrozumiał, i dał ci fri itamx no nie? ![]() 6. Masz rację ![]() 7. Ehh.. Jeżeli boisz się przyznać mi rację, że zdanie w języku polskim rozpoczyna się wielką literą, a kończy kropką, powiedz to prosto. Wiem, czepiam się, ale nie kapuję, o co ci chodzi w tym zdaniu. 8. - O to ty! Ty co mnie hacknąłeś! - Elo ![]() - Siema ! Kope lat! Jak zdrówko? Wyobrażasz sobie takie coś? Bo ja nie bardzo ![]() 9. Gutotek, zostaniesz moim kumplem? BAUAAUAAHAHAHAHAHAHA ![]() Pozdro. Ostatnio edytowany przez Yen - 24-01-2008 o 00:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5031 |
Użytkownik forum
|
![]() @Yen, a z kąd wiesz że on haknął?Ktoś ci powiedział?Humm, Jaki 65 ek ma waste na żółwiach Oo.Ty dobrze myślisz, pare osób jeździ po Meffim to i ty musisz swoje 5 gr wrzucić tak?Żeby tylko napisać Kurwo,Idioto,S*****elu.A co do rodziny..., pamiętasz jak się podniecałeś, gdy grałeś 10h(amagad!!)Heh, no i co z tego że będą po mnie jechać?Z tego wniosku wynika, że to twoi rodzice piją bełty,jabole ;s;s.Yen, ty byś chciał się do wszytkiego wkręcić, nie wiedząc ocb.
![]() Tyle odemnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5032 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY
Imię: Mefi Knightt
Poziom: 100
Skille: **/**
|
![]() Cytuj:
Yen.. Przestań już bo jesteś żałosny, Nie wiem co prubujesz udowodnic tym ze piszesz o Tych Playerach "zona juniora, tomcio xarc". Moze piszesz to bo ci kazali? bo to przeciez vice twojej Jebanej Guild... Powiedz ""Jak popierasz Mefiego, to ciebie też będą jechać o.O"" Co mu zrobisz? Zbloczysz go bo napisał posta aby tylko przestały być kłótnie na forum?? Nie wiem poco znów zaczynasz temat o tej dz***e, bo jak dobrze pamiętam sprawa została zakończona. Nadal sie nie przyznaje ze ja hacklem i będę sie tego trzymał, jak bym to zrobił zmienił Bym już server NooObie. Ad5. Bo co niby będziesz mnie prześladować? żałosny jesteś... Ad1.jeżeli mówisz o tych osobach to nie wiem o co ci dokładnie chodzi słowem "ojebał" bo nie znaleźli chociaż 1 pretekstu wskazującego na to ze to ja ją ojebałem.... czekam nadal na tomcia mial przyjechać i mi najebać "będziesz pluł kłami" <--- właśnie to usłyszałem od tomcia jak go poprosiłem o 1 dowód ze to ja, a dotego nie wiem od kiedy można jebnoc Keyylogera do Pliku PIC -.- tomcio i zona= specjalnie z małej litery pisane... i skocz już bo spamujesz forum... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5033 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Poziom: 103
Skille: 84/80
|
![]() Ehh.. Każdy wie, co zrobiłeś Zonie Juniora i Tomciowi. I sam wpadłeś w swoje słowa. Powiedziałeś, że nic im nie zrobiłeś, a chwilę później, że Tomcio miał do ciebie przyjechać. A więc za co miał ci wpier*olić? Za nic?
@Gutotek Super, każdy cię słucha ![]() Pozdro. Ostatnio edytowany przez Yen - 24-01-2008 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5034 |
Użytkownik forum
|
![]() @UP, zobacz jak na torg'u po tobie jeździli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, tyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Sylfer Knight
Poziom: 95
Skille: 82/78
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5036 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Imię: Leos lessa
Skille: 80
|
![]()
![]() |
#5037 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Idiotyzm - termin medyczny oznaczający niedorozwój umysłowy znacznego stopnia. Obawiam sie ze to ty nie wiesz co znacza te dwa pojecia ![]() @down milcz, bo cię zniszcze. Ostatnio edytowany przez Even - 24-01-2008 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5039 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja uważam, nie jestem z tego servera, ale kłótnia na forum o zdjęciach jest mało interesująca. Musicie zdobyć się na trochę pokory i przestać się kłócić.
A jak już musicie się kłócić to nie wiem zróbcie sobie temat w wydarzeniach ze świata "Kłótnie z Luminery" i tyle.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Soul Society
Skille: 82/81
|
![]() @up
:* Popieram cię w 200% ![]() @kłótnia Trochę to denerwuje jak się tak kłócicie. Nie pomyśleliście, że nie jesteście sami na tym forum ?? Jest jeszcze dużo ludzi, których wkór**a wasze zachowanie i gadanina. Ten temat jest do wklejania zdjęć, a nie do badania kto haknął "Zone Juniora" bądź tego drugiego... Jeżeli macie wywoływać tutaj jakieś kłótnie to proszę założyć taki temat, który wymienił pan up. Tyle mam zdania z tego waszego nie ważne czego... Pozdr.