|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3781 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sa fałszywi jak koty... troche zal ze z niektorych porzadnych ludzi robia sie zwykli debile ktorzy wierza we wszystko..
![]()
|
![]() |
#3782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Ziemia
|
![]() 70 % tej gry to są ludzie którzy nie mają honoru i oszukują więc dyskusja na temat honoru tutaj jak najbardziej nie potrzebna
![]() Co gorsza to są polacy ;/ taka prawda Polska psuje każdy MMORPG ![]()
![]() |
#3783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Imię: Poul the Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Świat: Furora
Poziom: 145
|
![]() @ GLaca
Wierze w siebie i w moją gildie, i wiem że nie powiedzieliśmy ostatniego słowa. Odnośnie non pvp to nie chce już tam wracać, pvp ma swoje uroki. Tak na marginesie to dzieckiem może ty jesteś ;] @ Anty kibic - Youen Ty nawet siedząc 15 h dziennie na kompie i botując miałeś problem by wbić 100 lvl przez pare miesięcy, a po każdym dedzie był lament " sprzedaje postać" Swoją drogą chce Cie sfragować ![]() Ostatnio edytowany przez Poul - 24-01-2008 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3784 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak czytam niektóre wypowiedzi to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Po pierwsze nie rozumiem dlaczego Inshon porusza temat honoru, skoro oni chcieli wyjebać Dusk&WRA za plecami. Najbardziej mi się podobały słowa "Bush'a" jak się umawiał z Vision na Ventrilo. Zwidek powiedział mu, żeby przed akcją zajebać jakieś softy od kogoś z Dusków itd, a on na to, że ma plan i że niedługo połowa itemów furory będzie jego
![]() Po drugie Tibia to tylko gra, tak jak piłka nożna z qmplami na boisku, też będziecie chcieli spizgać jakiegoś qmpla tylko dlatego, że strzelił gola? Relax, take it easy.
![]() |
#3785 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Profesja: Elite Knight
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
|
![]() tak to bylo zpalanowane i to "liderzy Dusk i Wra" wam kazali tak powiedziec na ventrilo Vision zeby miec powod do wyjebania was z serwa... a wy posluszne pieski to zrobiliscie, wez sie zastanow czlowieku.
![]() |
#3788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Imię: Poul the Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Poziom: 145
|
![]() @up
Nie wiesz jak było więc sie nie wypowiadaj. Atmosfera jaką stwarzali ludzie z WRA mówiła sama za siebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3789 |
Guest
|
![]() Ta furora robi sie coraz bardziej pojebana... To ejst tylko gra a wy z tego robicie rl life... Nie przesadzajcie... Moze zrobcie sobie ustawke na rl?? Moze wam ulży??A tak btw. Diablord skoro jestescie z vision to moze bys ten podpis usuna??;>
|
![]() |
![]() |
#3790 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bylo jak bylo ale Sauronuss ostro po Duskach i reszcie cisnal i to jest fakt
![]()
![]() |
#3791 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
A ty kurwa zwykly frajer poprostu jestes.. Po twojej wypowiedzi jak ja przeczytalem to na smiech mnei zebralo. Czlowieku teraz piszesz na kogos a takie rzeczy sie pamieta, bo potem mozesz zachowac sie podobnie w stosunku do kogos innego. Nie zdziwie sie jak znowu sie role odwroca, albo cokolwiek sie pozmienia to zaplacisz za ta swoja wypowiedz ;] pzdr
![]() |
![]() |
#3792 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No spoko moga ludzie i pamietac bo i tak zawsze place Karta MasterCard!
Cybersport is my life... Cybersport is my work... I love my life and my work. Ostatnio edytowany przez Ratillt - 24-01-2008 o 23:54. Powód: zjebalo sie cos ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt. Ostatnio nie mam zabardzo czasu na gre, więc zapomniałem zmienić podpis.
![]() |
#3794 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lisek van liden
Jan 24 2008, 23:55:34 CET Killed at Level 141 by Mag Olimp and by Nefari hohoh bywa : / Pasterz the axemaster Jan 25 2008, 00:22:03 CET Killed at Level 201 by Kerston and by Masterr Surgee :/
www.wielkiejol.com www.bezele.pl ` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania ` DGE. Ostatnio edytowany przez Bongozzpl - 25-01-2008 o 01:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pasterz do piachu
Jan 25 2008, 00:22:03 CET Killed at Level 201 by Kerston and by Masterr Surgee |
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Sosnowiec
|
![]() gdzie sie tluka/tlukli?;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3797 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#3799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Profesja: Druid
Skille: 18/23
|
![]() [GUILD]Duskiness[/GUILD] > [GUILD]Academy of Duskiness[/GUILD]
[GUILD]We rule again[/GUILD] > [GUILD]Academy of We Rule Again[/GUILD] [GUILD]Vision[/GUILD] > [GUILD]Vision Academy[/GUILD] Każdy ma swój support najs ![]() @Saptus No dobra tym razem wam sie udało gratz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Lokacja: Braniewo _/
Imię: Lisek Van Liden
Gildia: Duskiness