![]() |
#4803 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
|
![]() Cytuj:
Gzzz inteligencji !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Up.
sądząc po elokwencji Twojej wypowiedzi, to Ty masz maksymalnie dwanaście lat, piszesz takie posty żeby być fajnym, ale cóż nie udało Ci się ![]() @Btw. Dzięki za gratulacje, masz racje, jesteśmy wpółdo-inteligentni ^^ @Alendzio. <ironia>u Ciebie w domu się urodziłem omgogmogmgolmaoool33ttwojastara uciekłem bo tak tam śmierdziało jak w murzynskiej chacie !!11 ogmogmgogmogmgogmogmlamlmaomlaomlaomlaomlaomlamloa !111 </ironia> jesteś pro. ^_^ @Powaga. Który z nas jest najładniejszy ? A. Care Topix B. Zieloq de Druid C. Brodno'Fokus D. Qumey E. Rebeh Dizek /Signed.
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 25-01-2008 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() @up
Care Topix ;p Nikaia kurwa ja nie jestem jebanym botterem a tibie auto uzywam tylko jak trenie na slimach i nie chce mi sie zmieniac slimow (zawsze jestem przy kompie) to ze niewiedzialem ze blackd jest lepsze to swiadczy wlasnie o tym ze nie uzywam, nie musisz odrazu tego do podpisu dawac ale n/c widocznie ciebie takie rzeczy bawia :< Myslalem ze jestes spoko...
[CHAR]Xiaq[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Xiaczek - 25-01-2008 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4807 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdjecie usuniete z powodu noobowania wielu ludzi ^^
[CHAR]Xiaq[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Xiaczek - 26-01-2008 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() @UP
Jednostrzałowiec Oo @Edit bejbe nie mam czasu na 10-latkow ; < wybacz mi
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 25-01-2008 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4809 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() Alendzio z mojego punktu widzenia jestes wielkim noobem -.- każdy wygląda jak wygląda....Pokaż swoją fote cwanaiczku to sie pośmiejemy...
@up Frut nie mów jednostrzałowiec jak nieznasz typa ja też mogę tak powiedzieć to tobie jednostrzałowiec -.- @ Petrus Pedal Elite Inaczej o tobie nie mogę powiedzieć jesteś jednym z naj wiekszych noobów z jakimi sie spotkałem pokaz fotke ^^ @ Dextero0 Oke zrobię sobie fote bo teraz niemam na kąpie to z chęcią wrzuce tutaj ![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez PoloniaBytomOle - 25-01-2008 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4810 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2Up
Taki pewny jestes to wpadaj do kg porozmawiamy, kozak jestes to pokaz swoja fote, pewnie masz ryj jak zawor od kanalizacji. To ze ktos ma ladniejsza twarz od ciebie nie znaczy ze jest leszczem tak jak ty. Tak jak napisalem, jestes pewny ze "jestem jednostrzalowcem" to wpadaj do Kolobrzegu, tylko podaj date i godzine sprawdzimy sie... @Up (PoloniaBytomOle) Jaki nick w grze??;p
[CHAR]Xiaq[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Xiaczek - 25-01-2008 o 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4811 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() CD Fotki RL : )
![]() @2x down pokaż* btw. to są naprawde nasze rl foty ^^ ; ) nie wierzysz to chodź do Wąchocka ; ) @Nicki postaci z gry to jest poprostu informacja, żebyście wiedzieli z kim gadacie ![]() /Signed.
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 25-01-2008 o 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4813 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
|
![]() Care spójrz na swoje sposoby wypowiedzi i wtedy oceniaj innych zreszta gdybym miał naprawdę 12 lat to bym ci nawrzucał podobnie jak Alendzio albo dawał takie teksty jak ty wiec zastanów sie najpierw co chcesz powiedzieć a pózniej pisz ... aa i gdybym naprawde szukał przyjaciól na forum i chcial pokazać jaki jestem fajny i co to nie ja <tak jak wy to robicie> to bys widzial pod moim nickiem imie postaci z gry i inne bajery, skoncz z tym co robisz bo naprawde to juz nie jest smieszne ...
![]() @zieloq Znowu myslisz ze wam zazdroszcze ... no naprawde siedze caly dzień i szlocham ze nie moge byc taki fajny jak wy ![]() @Xiaq Spox ziomek to bylo do przewidzenia ze Frut coś powie taki kozak jak zwykle, pokarz swoja "twarz" ... Jedno wielkie pozerstwo co robicie pozdro i życze szczęścia w rl ![]() Ostatnio edytowany przez Flavex - 25-01-2008 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4814 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nicole Lady
Gildia: Poj za stoka
Świat: Honera
Poziom: 112
Poziom mag.: 71
|
![]() Żeby nie było, że ja sie wstydze samego siebie dam Wam fote, wiem że kazdy mnie wyśmieje ale cóż...Btw. Byłem wtedy troszke zawstydzony, i robiłem fote Nokią 3310, więc jakość jest 50/50. Pozdrawiam.
![]() Ostatnio edytowany przez 19Satan10 - 25-01-2008 o 15:08. Powód: Bo mi mama kazała... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4815 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Edit
bejbe nie mam czasu na 10-latkow ; < wybacz mi[/quote] No chliopie zaszalales. Po fotce chyba widac, ze 10-lat nie mam. Chodze do 2 gimnazjum i mam 15 lat. Jo nie masz czasu, bo tylko w gebie jestes mocny. Przeciez ty jestes evul pro elo zawodowiec, haha zal mi ciebie ziomek. Pokazujesz co to nie ty a jak przyjdzie co do czego to pipka jestes i zostaja ci tylko slowa. Jak bys zmienil zdanie to napisz tutaj pociska ja bede czekal w Kolobrzegu na ciebie. @Jak bedziesz chcial wziasc kolegow (nie chodzi o care, focusa,zieloka) tylko jakichs innych (do tamtych nic nie mam) to powiedz zeby sie w zadku ustawili bo nie lubie dwa razy kopac ![]() @Wy chyba jakies kompleksy macie, zeby sie wstydzic foty dac, albo jechac po rodzicach, zal. Moze i focus etc nie sa modelami, ale przynajmniej nie wstydza sie pokazac twarzy i nikt nie musi isch krytykowac, zreszta jestescie gejami zeby mowic, ktory z nich jest ladny a ktory nie?? N/C poprostu odejdzcie od kompa, idzcie na jakis spacer, pomyslcie nad soba troche. @Czekam noobki na pocisk w moja strone od was:* Odrazu mowie ze tez was kocham bo szkoda wiecej pisac.
![]() |
#4816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() @up
haha !!!!!!!!!!!!!!!!! more downs ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() nie wiem ze wasze 'haha' mialy nam dosrac ale wasze smiechy nigdy nie dorownaja temu co my mielismy gdzy wstawialismy ta mega pro fotke na forum, ludzie kochani, powiedzcie jak to mozliwe? w 15 min z bytomia i wawki do wachocka i spowrotem /plx no keal me/
Musielibysmy byc totalnymi sierotami zeby wstawiac az tak bezdupne zdjecia (prawdziwe) gdybym mial taka jape nie wychodzil bym z domu Fajnie ze sie posmalismy wracajcie do gry moi kochani hardzi tibijscy gracze Alender~ to moja prawdziwe zdjecie wczoraj mialem pro operacje na jaja i dzis jestem tak, jutro bede majkelem dżeksonem a pojutrze bede jak ty plxxxxxx zalezy mi zegbyscie mnie kochali : (((( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JESTEM USZATKIEM !!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111 NIETOPERZ łIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ![]() <ironia iks de twoja stara to P. i ssie>
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 25-01-2008 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xernes Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180