![]() |
#1341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up sam jesteś brzydki
![]() chciałem parę zdjęć z gry dać bo za bardzo nikt tu nie daje gram 2 dzień ![]() a do pvp chciałem zobaczyć jak to wygląda i trochę ciężko jak się nie ma większości Umiejętności ![]()
|
![]() |
#1342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko, w tym temacie zawsze się czepiają jak dasz foty, dlatego ja już nie daję ;PP
--------- Oczywiście nie wszystkich, bo jak da ktoś z takiej "elity" to nikt nawet nic nie powie ;d @down: Chodziło mi o kiedyś, ale tak jest i teraz xP
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 26-01-2008 o 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Na tym forum już nie ma "elity", a z tych, co kiedyś nią niby byli, to chyba nikt w GW nie gra...
Chyba, że masz własną listę, dawaj ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ostatnio ciągle siekam w Pvp z jednym kumplem. Chcemy zaliczyć Zaishen Challenge. Ciągle mamy problemy z wojami 'I Will Avenge You' i traperkami 'The Victory Is Mine'. Jak próbowałem to załatwić E/Mo (kumpel R/E albo D/E, na zmianę), to roznosili nas w przedziale 3-7 minut. Jak wziąłem Mo/Me to starczamy na trochę dłużej. Rekord to jak na razie jakieś 20 minut nieprzerwanej walki z traperkami. Reszta z Wyzwania to pestka, szczególnie mesmerzy na broń iluzoryczną.
I nadal szukamy ludzi do klanu. ;p W grze wcale nie szukam ludu, bo loguję tylko na postacie pvp i od razu rzucam się do walki. Ale chętnie przyjmę wszelkie osoby z forum. O ile nie będę was jakoś szczególnie nie lubił. ;p Pisać na I Mishival I (mój 15 W/Mo), ew. Mishival Pvp (postać do Pvp, aktualnie Mo/Me) albo Valven Pvp (pvp, E/Mo), lub OSTATECZNIE Valven Tur (7 E/Me...), ale praktycznie nie wchodzę na tego chara. @down: oczywiście, że mnich. ;p Resztą profesji sobie nie poszalejesz z taką ilością many i takim regenem. I dopiero zaczynając. ;p Tak, wiem, ja też jeszcze newb jestem. ;p
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 26-01-2008 o 01:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe spoko i tak będę dawał fotki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Misza mnie za bardzo w dziale Rpg nie lubią ![]() ![]() ![]() ![]() a co do fotek żeby temacik rozwijać będę dodawał fotki może więcej osób przekona się do tej gry ![]()
![]() |
#1347 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ha, Misza, nie umiesz przejść ; D
Też tam miałem problem z tym wyzwaniem, tylko jednej drużyny nie potrafiłem przejść... To chyba byli ci wojowie z petami. Całość (łącznie z tą drużyną) ostatecznie rozgromiłem tylko z henchami. W/MO - to ja. Potem będzie elita Zaishen, będzie fajnie ; ))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: okolice Krakowa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wreszcie moja gra doszła do mnie ;D< 2 dni temu
![]() a grywalność 100%centowa ![]() gram sobie w PvE jak przejdę moją postacią fabułę to przeniosę ją na PvP i zacznę się uczyć walczyć na razie mam 7lvl łowca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1351 |
Użytkownik Forum
|
![]() Łowcy mężczyźni mają gejowskie zbroje. Ogółem większość mężczyzn ma gejowskie zbroje. Ujdzie warek, monk, necros i z bólami mesmer. Derv był blisko fajnego wyglądu, ale jednak za mało mroczne na gościa z kosą.
![]() |
#1352 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Cytuj:
i jakieś duchy wspomagające +przyzwanie ognia i barrage i bylo po kłopocie. Elity Zaishen nie wykonywałem więc jak co to moge pomóc nick w grze: Angram Galanodel lub Angram Pvp. Teraz gram cały czas na AB, po stronie kurzików, rangerem (łuk)i beast masterem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za mało mroczne? Niektóre pancerze derwa pomalowane na czarno to jest serio dark ; D A mesmer mi ujdzie bez bólów... Z tym, że większość pancerzy to i tak pedały (wszystkich klas). Assassin byłby fajny, ale wygląda jakby miał getry (i ogólnie homo), paragon wiadomo, rytualisty gościa NIGDY nie widziałem. Ale mało na PvP siedziałem.
Misza, zaproś Kaszkaia do gildii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: okolice Krakowa
|
![]() Nie dziękuję już mam upatrzoną gildię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Na razie mam przerwe od GW, ale paragon kobieta ownuje
![]()
![]() |
#1356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Boz...
Jak macie takie problemy, ze wygladacie zbyt "geiofo", to se zrobcie female : o |
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kobitki ogółem mają ładne ciuchy w GW, ale my mówiliśmy z Matrikiem o facetach. ;p
Wyvern Armor dla woja ssie totalnie. Aż mi szkoda tych ~300g i trochę żelaza. (Tak, szkoda mi 300. Aż tak to ssie.)
![]() |
#1358 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi się wyvern tak średnio podoba. Za to templar (zwłaszcza elite) jest ok. Jak się dostałeś do LA, run za free, czy płaciłeś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakoś leci
![]() ładne ruiny ![]() ![]() a tutaj wreszcie jakiś lepszy Młoteczek zdobyłem ![]() ![]() no ciężko się gra ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
|
![]() Geeez jakiś inny build sobie zrób :-P
Masz dwa skille do których jest potrzebny miecz a używasz młota O.o Do tego skille mesa na które i tak pewnie nie masz energii... No i nie używaj frenzy a później signeta... ;-P