Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów?
Tak 497 62.99%
Nie 292 37.01%
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-12-2007, 17:14   #141
Niup
Użytkownik Forum

Niup's Avatar

Data dołączenia: 21 10 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten co wie Pokaż post
Kupowanie pacca za GPki jest nielegalne? Ciekawe kiedy CipSoft zmienił regulamin, bo odkąd grałem to reklamowanie handlu paccem było nielegalnie, nie sama sprzedaż, a to jest ogromna różnica.
Faktycznie:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibia Rules
Also, do not advertise or request trades of Tibia items for real money. You should try to earn your in-game possessions rather than purchasing it for real money. Please keep in mind that also Premium Accounts are real money. Consequently, advertising the trade of Premium Accounts for Tibia items is prohibited. Besides, there is always the risk to get scammed in such trades. In a large number of cases, this leads to problems which we cannot assist you with. This is why you should never accept such offers and follow the rules for your own safety.
Ale skoro sprzedajesz pacc za tibia cash to skąd mają się o tym ludzie dowiedzieć? Poza tym kupując pacc masz ogromna szansę na trafienie na oszusta, więc to i tak nie ma sensu...
Niup jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-12-2007, 00:21   #142
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
A kto ciągle pisze coś takiego jak "jush"?Pozatym nie możesz oceniać po tym jak piszą inni dlatego, że nie każdemu się zawsze chce ciągle tego "alt-a" wciskać
Lenistwo to nie wymówka. Poza tym nie mówie tylko o polskich literach. Chodzi o kaleczenie polskiego jak ktury, wogule, kofam itp.
Erhion jest offline  
stary 29-12-2007, 01:30   #143
Hodal
Użytkownik Forum

Hodal's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Katowice
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Imię: Hodal~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
LOL :-)

Ano z tym to się moge zgodzić

---
http://animecalendar.net/
Hodal jest offline  
stary 29-12-2007, 14:19   #144
Ka$azi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Chodzież

Imię: Kasazi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resurrected
Świat: Secura
Poziom: 108
Skille: 90/84
Poziom mag.: 7
Ka$azi ma numer GG 9933368
Domyślny

Ahh Tibia schodzi na psy ;/ a tematy mogą być, bo jak zawsze czytam takie zażalenia to kupa śmiechu
Ka$azi jest offline  
stary 29-12-2007, 21:13   #145
Tazko
Guest

Domyślny

Ehhh tak sobie czytałem te wasze "prze-mądre" wpisy i dochodze do wniosku, ze to dobrze, ze w tę "mądrą" grę grają tylk otacy ludzie. Ja na szczęście juz dawno w nią nie gram bo ile mozna grać w grę dla małych dzieci lub dla osób nie całkiem rozwiniętych. Kłóćcie sie dalej bo widze , ze tylk oto umiecie robić. Powodzenia w dalszym życiu życze wam ;]

stary 29-12-2007, 21:46   #146
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Jak tibia jest dla małych dzieci to ja nie wiem czemu przestałeś w nią grać. Bo z takim rozumowaniem nadajesz się w sam raz do gry w nią.

Nie żebym cię obrażał, ale nie za bardzo wiesz co mówisz.
Erhion jest offline  
stary 30-12-2007, 01:38   #147
Hodal
Użytkownik Forum

Hodal's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Katowice
Wpisy bloga: 3

Imię: Hodal~
Świat: Kyra
LOL

Ja uważam, że tibia jest początkową grą każdego fanatyka MMORPG i w niej się zaczyna tą przygodę albo jak jest, np.w moim przypadku to się przeniosłem ze znacznie lepszej gry GRAFICZNIE jaką jest Lineage II ale tibia ma w sobie to coś co przyciąga ^_^

---
http://animecalendar.net/
Hodal jest offline  
stary 01-01-2008, 10:41   #148
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Kupowanie pacca za GPki jest nielegalne?
Haha mądralo, moze mi powiesz co Cipsoft z tego bedzie mial (jaki zarobek) jesli kupisz pacca za kase tibijska?
Cytuj:
Ja uważam, że tibia jest początkową grą każdego fanatyka MMORPG
Chyba sobie kpisz -.-
stary 01-01-2008, 16:37   #149
Niup
Użytkownik Forum

Niup's Avatar

Data dołączenia: 21 10 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111 Pokaż post
Haha mądralo, moze mi powiesz co Cipsoft z tego bedzie mial (jaki zarobek) jesli kupisz pacca za kase tibijska?
Ktoś kupuje pacca za rl kasę a ktoś za to daje mu gp więc kasa tak czy inaczej idzie do CIPów...
Niup jest offline  
stary 11-01-2008, 16:46   #150
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

B U M P
Erhion jest offline  
stary 26-01-2008, 12:44   #151
FryzjerZenon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
jak dla mnie to facc maja za dużo ,

facc powinny dostać jedno miasto ( carlin bo to noob city ) a przy nim expowiska na level 8-15 , 15-25 i 25+

więcej im sie nie powinno należeć , przynajmniej inne miasta by sie odnoobily , ale jak by tak było pacc powinien być tańszy do 50 zl za 3 miesiące , bo tereny pacc były by wogle puste , cip i tak by ładnie zarabial
???

Wlasnie, tacy ludzie jak ty najbardziej mnie wkur***ja...

Odrazu wszystko odebrac? Bo Ty placisz to wymagasz! I odrazu maja all city skasowac, bo wlasnie chcesz miec wiecej dla PACC. Kupiles PACC i zgodziles sie na taki stan rzeczy jakis jest, wiec nie sraj teraz. Siedz sobie na tym swoim Edron czy gdzie tam i bij raty w kanalach.
Myslisz, ze FACC to noob, frajer, thief, ale z tego co tu piszesz, to ja widze, ze ty taki jestes. Wyzywasz innych wg. stereotypow. Czy ty gadales z kazdym FACC'iem i wywnioskowales, ze jest noobem?
Ty nigdy nie miales FACC?
Moze nie kazdego stac, zeby dac te 90zl na 3 miesiace?
Wiem, ze to wystarczy odlozyc sobie w jeden miesiac, nawet krocej, ale niektorzy ludzie maja takze zycie w RL i nie maja zamiaru wydawac pieniedzy na ta gre.
Moze poprostu wola isc z dziewczyna, kolegami do kina? Moze wola inne rzeczy, niz tylko siedziec i jeczec AHHH AHHH AHHH TIBIA! AHHH AHHH UE?
Ja nie narzekam, ze mam FACC, ale czy odrazu trzeba przyjmowac, ze FACC to gorszy, dziecko, frajer, thief?
Zastanow sie nad czym piszesz, bo z twojego postu wywnioskowalem, ze jestes nie wyzyte dziecko grajace w ta gre xxxlat i jest ultra high skilled tibian player. UBER PRO!

Wiec prosze ludzie, zastanowcie sie nad tym co wy myslicie i robicie.
Ze ktos ma FACC, a ty PACC to nie mozna mu odpisac na priv?
I jest gorszy, a wy lepsi?

Duzo osob z tego forum gra w cs ns, czy ja np. sram, ze skoro mam steam'a, a oni nie to trzeba usunac wszystkie servery? Przyjechac, aresztowac i do paki? Czy jezeli ja mam Windows oryginalny, ty pirata, to ja mam zadac, zeby policja przyjechala i cie aresztowala? Zebys placil odszkodowanie? Zastanow sie czlowieku co ty mowisz. Czy jezeli ja mam oryginalnego Wiedzmina, ty masz pirata, to uwazam ze jestem lepszy? Bo mialem te +100zl na gre? MHM?

Ostatnio edytowany przez FryzjerZenon - 26-01-2008 o 12:51.
FryzjerZenon jest offline  
stary 26-01-2008, 12:53   #152
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

@up
Powiedz mi tylko jedno , czemu jak wchodze do carlin 50 royalem to zostaje strapowany na 15 minut i proszony non stop i itemy a jak nie dam to wyzywany? Czemu w ank jedyne o co mnie poprosili to 10 gp bo do parcela brakowalo? Cos w tym jest...
Salarigoth jest offline  
stary 26-01-2008, 12:53   #153
Khenar
Użytkownik Forum

Khenar's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2007

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
Domyślny

@2x up
Ty się zastanów. Mowa o noobach facc, którzy się żalą -.-

@down
No właśnie. Taki noob z pacc to dziecko neo, które dostało internet i pacc na komunie i trafi się taki bardzo rzadko. Popatrz na facc... Co drugi prosi o itemy, trapuje, wyzywa itp. itd.
OPCJI SZUKAJ MÓWIMY - TAK

PACC NA 3 MIESIĄCE ZA 55 ZŁ !!

REC KEY ZA 16 ZŁ !!

Ostatnio edytowany przez Khenar - 26-01-2008 o 13:00.
Khenar jest offline  
stary 26-01-2008, 12:57   #154
FryzjerZenon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khenar Pokaż post
@2x up
Ty się zastanów. Mowa o noobach facc, którzy się żalą -.-
Tak wiem, ale zobacz kogo ja post zacytowalem i co on napisal.

2x up.
Tak, ale wiadomo, ze jest duzo noob'ow z FACC, ale czy dlatego trzeba wszystko uogolniac? Ze FACC TO NOBY? Wlasnie.
Dobra od zawsze wiadomo, ze Carlin to miasto noob'ow.
Dziwne, ze mnie nigdy nie strapowali, no coz.
Nie musisz tam chodzic. Dp mozesz omijac o km.
I to nie moja wina, ze nooby prosza o free items.
Widzialem, nie raz pacc outfit 7 lvl co prosza o pieniadze, itemki.
Przyklad? Zloty Daniel, chodzi tydzien na trolle wbil 2 lvle i co chwile prosi sie o itemki.

Co do tego regulaminu, to jak juz ktos napisal jest punkt o spamie, bo do tego sie chyba tamte tematy nadaja, bo nie widzialem dzialu "pozal sie po upie". A ze to nie jest egzekfowane, to miejcie pretensje do moderatorow.

Ostatnio edytowany przez FryzjerZenon - 26-01-2008 o 13:10.
FryzjerZenon jest offline  
stary 26-01-2008, 16:17   #155
Maciek_Tibijczyk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2008

Problem

ja bym chcial zeby dla pacc bylo tylko 1 inne miasto np mini-Edron. Wtedy bylo by uczciwie

BO Tak jest biedacko ;/ Zwlaszcza ze mam 2 zlote kieszonkowego na miesiac i 90 zl to dla mnei duzo kasy
Maciek_Tibijczyk jest offline  
stary 28-01-2008, 19:58   #156
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Up: Odbierasz mi wiare w ludzi. Lepiej zacznij się uczyć i zrozum co to znaczy ucziwie.
Erhion jest offline  
stary 03-02-2008, 16:27   #157
$eriToonbra
Użytkownik Forum

$eriToonbra's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
$eriToonbra ma numer GG 9933368
Domyślny

Fajnie jest bo jest śmiesznie jak się "rzalom"

$eriToonbra jest offline  
stary 03-02-2008, 16:45   #158
Kamil1994
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 20
Skille: 15/20
Poziom mag.: 18
Domyślny

Uważam, że powinno się zabronić takich tematów.Sam mam Facc i jakoś nie narzekam na brak czarów i expowisk.
Dla ludzi co mają Facc: Cieszcie się z tego co macie a nie narzekacie żeby coś dodali.Chcecie czarów i innych rzeczy kupcie pacca.
Kamil1994 jest offline  
stary 05-02-2008, 20:46   #159
Gawroon7
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Nie nie powinni. Nie powinni dostać nic jeśli nie dali nic na grę. Nie nalezy się im nic jesli nie płacą.

Jesteś. Jak pisałem w 1 poście (pewnie nie chciało się przeczytać) nie jestem chamem a realistą i rozumiem zasadę - płacisz = wymagasz.
To ty sądzisze ze nie jestes chamem. Naprawdę znam się na ldzuiach jak mało kto i moje spostrzeżenia: Mało ludzi zaczyna pisac w tym temaci ebo jest po prostu idootyczny a ty kazdemu tak "A widzisz ! A patrz ! A ha ? ja mialem racje ! ja ! nie ty !" Może nie jestem chamski, ale bezczelny i ...głupi - na pewno. I takie pytanie - ile grasz w tibie ile masz lat, i co ci się zdażyło w zyciu ? Znasz życie w ogóle ? Tylko nie zacznij mowic ze w zyciu sa 4 profesje Knight druid sorc i pall, sorc robi to knighta tamto.. omfg

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
@up
Powiedz mi tylko jedno , czemu jak wchodze do carlin 50 royalem to zostaje strapowany na 15 minut i proszony non stop i itemy a jak nie dam to wyzywany? Czemu w ank jedyne o co mnie poprosili to 10 gp bo do parcela brakowalo? Cos w tym jest...
Bo na paccu jest 6 razy mniej ludzi ? I ze kupuja to ( i dobrze) ylko lvle 40-UUP

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foxbee Pokaż post
(...blablabla...)A teraz spróbujcie ustosunkować się do tego, że, gdyby nie PACC i zachęcanie do jego kupna poprzez przywileje, CipSoft nie miałby z czego utrzymać serwerów i pracowników. Mam nadzieję, że to rozjaśni trochę Wasze gorące umysły. Pozdrawiam,

Foxbee

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Up:

A z jakiej racji? Co dali faccowie tibii by teraz tibia i cipy im się odpłaciły i dały coś w update?
Wiesz co ? To, że gdyby ta gra na początu nie byłaby darmowa to by jej w ogóle nie było. To że gydybś wywalił wszystkich facc i zostałyby same pacce gra zrobiłą by się nudna i cholernie monotonna bo ludzi by było tyle co kot napłakał.

Jedna osoba mówiła że 4/5 są nobami w tym temacie i ma rację !!

Facc: bu buu czemu tak małooo }
} NOOBY
Pacc: Morda, nie placicie nie macie }

I nie kazdy ma kase na pacca, ja akurat nie mam, ktos mowil ze dostaje kieszonokwe bardzo malo, zal 30 zl.. BOZE 30 ZL !! Ja nie mam ZADNYCH kieszonkowych a kase co dostaje na urodznny czy cos nie bede wydawal na pacca, bo wole kupic inne rzeczy jak nareszcie kiedys mam kase, rzeczy typu, nowy zegarek, kompa podkrecic zeby nie siedziec na geForce4, Zarcie w szkole itp !

Rozumiem że pacce utrzymują serwery itd. ale co oni k**wa mają do tego że facc jęczy. Taka mentalnosc polaka. Nie wiesz co to mentalnosc ? Porównanie:

Amerykanin Lezy na lozku w spzitalu, nerka nie dziala do maszyny, pecherz tez w ogole juz sie rozklada - jak sie czujesz -suupper - i umiera
Polak wygrywa 1mln w lotka. I zaczyna sie martwin. A ze tak malo, ze tydzen temu byla kumulacja 10 mln, ze tgrzeba po to jechac

To jest mentalnosc.

Podsumowanie. 50/50 Pacce to nooby"morda nie placicie nie macie" ale jednak utrzymują grę, Facce to tez nooby "czemu tammalo buu buu" ale to ONI tworzą grę ! i co z tego ze macie edron ankh itd. Ale ruszcie mózgiem ile tam ludzi ! jak ich mało ! I teraz wylejcie ich na mainland i co ? samotna gra, tydzien szukania ekipy.

A do autora: Najpierw mówisz ze jak oni moga zkladac takie tematy, potem jak ktos mowi ze twoj temat do dupy to mowisz ze masz wolnosc slowa i czemu sie czepiaja niech go omijaja. To czemu ty, ku**a, nie omijasz tamtych ?! Oni tez maja wolnosc slowa ! Jakis ty zaku**iscie bystry, ja pier**le !

Chciało sie to komus czytac? Pozdrawiam normalnych

PS Szkoda ze nie ma kogo pozdrawiac ( co najzyzej 2-5 osob )

AAa i jescze jedno... Na początku gry, jje Trzonem by mainland, coś jak Azja, bo tam mieszka król i jest wyrabiscie, A pacc dodartkiem ( o fajne rzeczy, o chyba kupie bo to spoko ) i wtedy kazdy mial baardzo dobrze ale pacc troche lepiej. A teraz ? Pacc ma wyjebiaszcze czary wszystko a Facc to gówno !Przykład liczbowy

Zakładajmy że na początku poziom gry mainland wynosił 100. PAcc miało wtedy 125-140. A teraz ? Facc: 60 pacc: 300-400 Różnice są duże, ale taka jest prawda...

I najwazniejsze spostrzeżenie:

Tibia jest grą darmową jakby podstawową częścią gry(1), a pacc tylko dodatkiem(2), A nie pacc podstawową(1), a facc...niczym!(0)

Jescze jedna myśl: Gdyby ni bylo facc, to pacc nie bylby dodatkiem tlyko podstawową wersją-facc, i cipy zrobilyby pacca i tak w koło macieju..

Ostatnio edytowany przez Gawroon7 - 05-02-2008 o 21:03. Powód: I jescze jeden i jescze raaaz
Gawroon7 jest offline  
stary 05-02-2008, 21:55   #160
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Kolejny bojownik o równouprawnienie FACC?

Cytuj:
Tibia jest grą darmową jakby podstawową częścią gry(1), a pacc tylko dodatkiem(2), A nie pacc podstawową(1), a facc...niczym!(0)
Facc = coś ala demo Pacc = zwykła gra, bo zawiera wszystkie jej elementy.

Cytuj:
Chciało sie to komus czytac? Pozdrawiam normalnych

PS Szkoda ze nie ma kogo pozdrawiac ( co najzyzej 2-5 osob )
Aha. Czyli normalny to ktoś kto zgadza się z tobą i twoim rozumowaniem tak? Good luck in life.

Cytuj:
To ty sądzisze ze nie jestes chamem. Naprawdę znam się na ldzuiach jak mało kto i moje spostrzeżenia: Mało ludzi zaczyna pisac w tym temaci ebo jest po prostu idootyczny a ty kazdemu tak "A widzisz ! A patrz ! A ha ? ja mialem racje ! ja ! nie ty !" Może nie jestem chamski, ale bezczelny i ...głupi - na pewno. I takie pytanie - ile grasz w tibie ile masz lat, i co ci się zdażyło w zyciu ? Znasz życie w ogóle ? Tylko nie zacznij mowic ze w zyciu sa 4 profesje Knight druid sorc i pall, sorc robi to knighta tamto.. omfg
Co do cholery ma moje życie i to co się w nim stało do tego akurat tematu? Nic - ci powiem. Ja tu mówie o czymś takim jak zasada płace wymagam, zasadach zwykłego kupna i wymagań klienta. Co ma to ile mam lat do tego, co wiem, czym się kieruje, jak rozumuje? Według ciebie ma mi się w życiu stać coś okropnego (różowo nie jest wierz mi) bym wiedział co pisać i jak żyć? Jak wyżej - good luck.

Cytuj:
Wiesz co ? To, że gdyby ta gra na początu nie byłaby darmowa to by jej w ogóle nie było. To że gydybś wywalił wszystkich facc i zostałyby same pacce gra zrobiłą by się nudna i cholernie monotonna bo ludzi by było tyle co kot napłakał.
A czy ja mówie usunąć FACC w pizdu? Ja wiem, że gra potrzebuje czegoś takiego jak facc, by dać się poznać ale wierz mi albo i nie to pacc (nie osoba a konto i gra) jest esencją, sensem i dopełnieniem gry.

Cytuj:
I nie kazdy ma kase na pacca, ja akurat nie mam, ktos mowil ze dostaje kieszonokwe bardzo malo, zal 30 zl.. BOZE 30 ZL !! Ja nie mam ZADNYCH kieszonkowych a kase co dostaje na urodznny czy cos nie bede wydawal na pacca, bo wole kupic inne rzeczy jak nareszcie kiedys mam kase, rzeczy typu, nowy zegarek, kompa podkrecic zeby nie siedziec na geForce4, Zarcie w szkole itp !
A myślisz, że ja jestem super bogaty?? Człowieku by mieć pacc też muszę do cholery się namęczyć. Nie mogę go kupować co tydzień. By go mieć na 3 miesiące z mojego kieszonkowego musze zbierać conajmniej 10 miesięcy!!! A kupuje tylko na 3 miesiące. Podobnie jak ty coś fajnego i większego moge kupić tylko za kase na urodziny. Pacc z reguły mam raz w roku i to właśnie dzięki TYM URODZINOM. Ty kupujesz coś do kompa, zegarek itp. a ja i inni kupują pacc. I co? Myślisz, że jestem bogaty i dlatego wkurzają mnie Facc? Ja po prostu potrafie docenić to na co wydałem kasę a nie jak co poniektórzy tylko narzekać bezpodstaw.

Poza tym skądś te kasę na kompa i neta każdy ma nie? I patrz sam teraz nie mam pacca. A czy widziałeś, bym płakał na forum, że mi coś zabrano?

Cytuj:
Rozumiem że pacce utrzymują serwery itd. ale co oni k**wa mają do tego że facc jęczy. Taka mentalnosc polaka. Nie wiesz co to mentalnosc ? Porównanie:
Wiem. To, że mam tylko 16 lat to nie znaczy, że jestem idiotą czy głupkiem jak raczysz sądzić.

Cytuj:
Amerykanin Lezy na lozku w spzitalu, nerka nie dziala do maszyny, pecherz tez w ogole juz sie rozklada - jak sie czujesz -suupper - i umiera
Polak wygrywa 1mln w lotka. I zaczyna sie martwin. A ze tak malo, ze tydzen temu byla kumulacja 10 mln, ze tgrzeba po to jechac
Wole być narzekającym Polakiem niż wciskającym kit wszystkim wkoło Amerykaninem. Jakbym miał zawsze mówić Super jest ok to by mi odpierniczyło.

Cytuj:
Podsumowanie. 50/50 Pacce to nooby"morda nie placicie nie macie" ale jednak utrzymują grę, Facce to tez nooby "czemu tammalo buu buu" ale to ONI tworzą grę ! i co z tego ze macie edron ankh itd. Ale ruszcie mózgiem ile tam ludzi ! jak ich mało ! I teraz wylejcie ich na mainland i co ? samotna gra, tydzien szukania ekipy.
Tylko, że pacc jest coraz więcej. I możesz mi wierzyć, że na kilku światach może była by ta pustka i samotna gra, ale wpadnij na harmonie. Tam pacców jest co najmniej połowa.

Poza tym co to za stwierdzenie, że facc tworzą grę? A pacc to nie? Pacc to tylko maszynka kasy do utrzymywania serwerów? Kto teraz kogo traktuje przedmiotowo?

Cytuj:
A do autora: Najpierw mówisz ze jak oni moga zkladac takie tematy, potem jak ktos mowi ze twoj temat do dupy to mowisz ze masz wolnosc slowa i czemu sie czepiaja niech go omijaja. To czemu ty, ku**a, nie omijasz tamtych ?! Oni tez maja wolnosc slowa ! Jakis ty zaku**iscie bystry, ja pier**le !
Widzę, że w miare pisania zacząłeś się coraz bardziej bulwersować. A pomyślałeś może o bystry, że jako, że tą wolność słowa mam to pisać sobie mogę nawet jeśli tego nikt nie czyta i nie wprowadzi w życie?

Poza tym omijam takie tematy, gdzie żalą się facc. Tylko, że wchodząć na forum po update w Tibii widzę 100 głupich tematów jak wielce poszkodowali facców to mam dość. Sorry ale taka prawda.

Cytuj:
AAa i jescze jedno... Na początku gry, jje Trzonem by mainland, coś jak Azja, bo tam mieszka król i jest wyrabiscie, A pacc dodartkiem ( o fajne rzeczy, o chyba kupie bo to spoko ) i wtedy kazdy mial baardzo dobrze ale pacc troche lepiej. A teraz ? Pacc ma wyjebiaszcze czary wszystko a Facc to gówno !Przykład liczbowy

Zakładajmy że na początku poziom gry mainland wynosił 100. PAcc miało wtedy 125-140. A teraz ? Facc: 60 pacc: 300-400 Różnice są duże, ale taka jest prawda...
Twoje argumenty nie róznią się niczym innym od reszty. Nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie w tym temacie. Może bądź taki mądry i powiedz mi " Czemu facc mają coś dostać jeśli nie dali nic od siebie tej grze, nie zapłacili? " I jak będziesz odpowiadał daruj sobie tekst, że TWORZYCIE te grę. Ja chcę konkrektów, a nie głupich tekstów. Bo 100 razy bardziej grę tworzy pacc niż facc.

Pacc ma wyjebiaszcze czary? A czemu kurde nie ma mieć? ZAPŁACIŁ. Kurwa ja nie moge. CZEMU BILL GATES MA ZAJEBISTE 65 MILIARDÓW DOLARÓW? No nie ja też chce. Co tam, że on to zarobił cięzką pracą. SRAM NA TO JA TEŻ CHCE.

Rozumiesz co chcę przekazać? THIS IS REAL WORLD. Płacisz masz, pracujesz zyskujesz, nie płacisz nie masz, nie pracujesz nic nie masz.

To jest trudne?

Powtarzasz się jak reszta nie odpowiadając mi na moje pytania.

Możesz sobie pisać riposty, ja czekam.

I ostatnie: mam 16 lat jak tak bardzo cię to obchodzi. Myślisz, że w tym wieku nie można być dojrzałym? Masz zamiar oceniać mnie po wieku? Jak tak to nie ma o czym rozmawiać. Nie gadam z ludzmi oceniającymi po wieku i stereotypach.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 05-02-2008 o 21:57.
Erhion jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania