![]() |
#481 |
Zbanowany
|
![]() Wczoraj akcja nocna wygladala mniej wiecej tak:
Przyszedlem gdzis kolo polnocy do domku lekko podpity.Wbijam na venta patrze tam z 10 osob siedzi ![]() Krotko mowiac akcja zjebana przez idiote ^^ Na battle nie wyszlismy bo tamci stali w pz to raz.Oni wyszli by dopiero jak bylo by ich wiecej.Zreszta ja napewno nie odwarzyl bym sie prowadzic OB ,a nikogo kto moglby ewentualnie poprowadzic nie bylo. Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 26-01-2008 o 11:50. |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Wystarczy argumentow, "daly rade" ![]()
#483 |
Zbanowany
|
![]() Saweh on Morgana
Jan 26 2008, 11:34:57 CET Killed at Level 138 by Kafarotwaty Kafar Filmik jeszcze goracy: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36653 Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 26-01-2008 o 12:57. |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kocham taki slowa:
"12:26 Saweh on Morgana [137]: but it was nice anyway 12:26 Saweh on Morgana [137]: looked really nice" Dopiero sie rozkrecamy spokojnieeee jak na wojnie po wojnie tez spokojnie xDDDDDDD Gz noobq solo fraga ![]()
#485 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
Świat: Morgana
![]() |
![]() GZ fraga!!! Kaffar, moja teoria o spy się nie udała, bo tego kogo podejrzewałem ubiliście, a ten drugi z waszej strony był obecny na filmie, więc niestety nie wiem kim jest spy...
|
![]() |
![]() |
#486 |
Zbanowany
|
![]() huhu Saweh juz bez gildi:d Bedziecie wywalac kazdego kogo zabijemy?
![]() btw. Berig Mage w Eter~ ( wiem juz ktos o tym wspominal) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Ładna i szybka akcja oby było więcej takich akcji.
|
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
|
![]() saweh zostal wywalony za glupote chyba ale akcja ladna jak by saweh mial troche szczescia by uciek
|
![]() |
![]() |
#489 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Rozczarowałem się.... Kiedys jak normalnie grałem to takie gracze jak Berig Mage, Lecker Matz, Les Xardas, Don Hoost nie bede wiecej ludzi wymieniac bo to nie ma sensu ale jak wy zescie pomocy potrzebowali to Victeron pomogl a teraz widze jak sie rewanzujecie walczac przeciwko mi. Trudno się mówi ale spmnicie moje słowa że Hiszpanie was wyżócą. Jak to Russel Inferno mi napisał: " To był błąd że daliśmy Ci wbić 200 lvl jesteś za wielkim zagrożeniem dla nas i musimy Ci usunać i żadnemu polakowi już nie damy wbic takiego lvl" Dokladnie tak Russel napisal oczywiscie po angielsku
![]() ![]() ![]() Co jeszcze moge fajnego powiedzieć.... Fajnie Russel fragi liczy ![]() ![]() ![]() ![]() Signed. Victeron |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gumball - 26-01-2008 o 15:19. |
||
![]() |
![]() |
#492 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Victeron
Victoriano to nie rl Fureyki.. |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() Aż sie musze wtrącić
![]() Victeron, napisales cos o Les Xardasie ze walczy przeciw tobie. Niby w jaki sposob jak on sie nie logowal juz od 2 miechow bo kompa nie ma? Nawet jakby mial podejrzewam zeby wogole nie walczyl jak zawsze. A i nie jestem rl od Fureyki ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Cytuj:
Nikt sie Ciebie nie boji bo jak widzisz padasz jak noob przy kazdej lepszej okazji (ahh sorry nie ty, ludzie z furory, zwracam honor). Moze wojna nalezy do trudniejszych bo sie przeciwstawiliscie ale ludzie ktorzy graja od poczatku twierdza ze od kad graja czyli jakies 6 lat, nie widzieli wiekszego nooba (chodzi mi o Ciebie, nie Rise). Jak widac bardzo dobrze mnie znasz i wiesz znakomicie kto jest moim rl ... ^^ |
|
![]() |
![]() |
#496 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Cytuj:
Tak nie można tego inaczej nazwać... Kradzieżą też jest są te Wasze kosmiczne paymenty za byle gówno, powody wyssane z palca. "nie zapłacisz nie grasz" Co Ty k*rwa przedstawiciel CipSoft-u Jestes ??? ![]() Nie chce Cię obrażać, ale wciąż udowadniasz to, że za parę k zrobiłabyś... ![]() Zresztą bardziej pazernej osoby na Morganie nie stać, a jak nie masz pieniędzy w rl to nie paymenty tylko WON do pracy!!! |
|
![]() |
![]() |
#497 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#498 | |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Cytuj:
Ktos z Rise, z tego co wiem tez zarobil na fake paccach (srry, Kafar, musialam :$ ;p) Taa Vic jest wporzadku, kilka razy z nim gadalam :´) Ja jestem bleee i nie mam kumpli :/ Przykro mi, ze mnie nie lubisz nie zamieniajac slowa ze mna ![]() |
|
![]() |
![]() |
#499 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
|
![]() Cytuj:
Gz akcji dla Rise, przynajmniej jakis spontan ![]() Kafar, na solo wziales Saweha?
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
|
![]() |