![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Nie wiem stas czy wiesz ale masz 20k na koncie za vampirke i c legi w depo za to co wtedy padles i z Ciebie spadlo, Nic znac nie dales ze masz, apropo oskarta ... co za porazka, wy naprawde nie potraficie rozmawiac ? Non stop unosicie sie dumą i jakies glupie pokazmy sobie kto wiecej moze i sie pozabijajcie nawzajem najlepiej , nie bije tu do cIebie bo nie wiem jak bylo ale generalnie napewno nic sie wielkiego nie stalo, sa naprawde wieksze tragedie niz te wasze. No i chce zeby Michal Milkowy pogadal z Irdem bo cos sei strasznie duzo wokol niego dzieje, ale to sie dogadamy na gg.
Chcialem wkleic zdjecie z hoty zrobionego ale widze ze mnie blas uprzedził to dobrej nocy buraczQii :* HUeaHUea |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Imię: Sir Przemo Ziomas
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
|
![]() Na twoim miejscu bym nie ujawniał tak dużo danych a zwłaszcza e-maila do konta Ostatnio edytowany przez Deoalex - 26-01-2008 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
|
![]() elo.
Fajne fotki, sam mieszkam w Wałbrzychu ale niestety niegram na emperze ![]() ![]()
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: czecikontener
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kain Il
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tosiekjestfajny666
Świat: Empera
Poziom: 66
Skille: jou
Poziom mag.: 50
|
![]() gz Dla Toska
Huf Huf Huf Huf Huf Huf Huf Huf Huf Huf Huf Huf Huf Huf Huf ![]() ![]() ![]() ![]() amagad tosiek rzondzi1111 ![]() ![]() @lvle n. 50 xD ![]() ![]() ![]() Widzicie tylko ja potrafie wbic lvl no. 50 3x : ] i jakies tam gufna ![]() ![]() ![]() Elo melo tosiek rzondzi111 blas terz fajny11 ale tosiek lepszy ;]11
yoyo elo ja tez sharuje w 50!~! lobje szarowaci w piendzciezientu bo iestem fainy i wbjiam lfl rzybko wy tesz szaroiedzje??? kto za mnom poszeroie???/?//?///////??? pomurzdzje fbici lfllllllllll plsss!!!!!!!!! 18:03 Bosu Lord [61]: Malpy to zyla zlota18:03 Kain Il [48]: tak18:03 Kain Il [48]: chyba ze wracasz z gildia na klacie ;d 18:14 Trad Laveron [104]: KAIN!!!!!!!!!!!!! mA THE BEST PVP IN EMPERA Był wybór, Teraz bedzie BÓL. Ostatnio edytowany przez Kain_Il - 26-01-2008 o 11:34. Powód: Tosiek mnie dednol :((( |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Guest
|
![]() Na poczatek przepraszam ze znow sie wypowiadam tu, chodz ma to byc forum multimedialne ale sytuacja koleny raz tego wymaga.
Opisze może całą sytuację jak wyglądała z mojego punktu widzenia... Dran Catius druid mojego brata bahususa którego wiele ludzi pamieta jako szanowanego tibijczyka... Tak wiec bahusus (na dran catuisie) przebywał w ab i zobaczyl ze jakis noobek undead wojtus obraża wszystkich naokoło stoi i bluzga... -.- lawl ... wiec bahu ubil go tym swoim drucikiem... dalej sytuacja tak sie potoczyla ze bieglem z pomoca ale juz nie zdazylem gdyz oskart ubil druta od bahususa... tak wiec pytam sie brata siedzacego obok mnie, co mam robic??? zazadalem plecaka od drania ktory zostal mi zwrocony... Ale nie bylo to mile zdazenie wiec bahu chcial odszkodowanie... oskart jak mu powiedzialem ze chemy od niego za deda kase to mnie jeszcze zbesztal... no wiec jak bahu przybieg to zaczelismy go oboje lać... Chcial za nooba bedzie mial klopoty... ale to zalezy od Baha co dalej sie stanie |
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie lubie podejscia "bijemy go bo ma skulla" ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]()
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2007
Lokacja: Herby
Imię: Justin Drummer
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera/Obsidia
Poziom: 111
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() @Up Blas gz.Coś niedobrego dzieje się z Polakami na tym srev. Co do tej sprawy to Bahu drutem ubil rl Oskara, Oskar ubił druta i o co jeszcze chodzi. Ząb za ząb już był więc czego dusza pragnie jeszcze ?
Proszę Was żebyście się na chwile zastanowili nad tym co robicie. Peace 4all. |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akkoin / Akoinn
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() Cytuj:
Dobrze mowi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() ehhhh.. Pogadam okon ale to troche denerwujące że oni do Baha nei maja szacunku żadnego on na empie gra dłużej niż ja i z tego co wiem nigdy problemów nie miał z ludźmi.A tu wpadaja ludzie co graja miesiąc czasu.. i biją bo miał skulla a nie zapytał czemu.Pogadam z nimi okon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZONG
![]() ![]() @POI ja już widzę jak on będzie wyglądał kicki online wyjebie nas tak jak ostatnio. Jak bym był w sytuacji organizatora przełożył bym poia ale niech robią jak chcą Fotek nie bede dodawal bo nie mam a z HOTA nie ma juz co bo blasik zaspamowal ;*
15:05 Maxwell Richmond [77]: How long? 15:05 Foxy Hawk [123]: 5 cm when standing |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Nottingham
Stan: Niegrający
Imię: Archeox Knight
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 165
Skille: 98/91
Poziom mag.: 9
|
![]() To Chyba Zart "bijemy bo ma skula"
ja nie zabilem bo mial skula jak wiecie zabilem bo zabil mi rl i co tu wiencej pisac |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: czecikontener
Imię: Kain Il
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tosiekjestfajny666
Poziom: 66
Skille: jou
Poziom mag.: 50
|
![]() Dzastin ma racje _/
Koras gz lvl ale i tak fkoncu cie dedne ![]() milego dnia :X amigos
yoyo elo ja tez sharuje w 50!~! lobje szarowaci w piendzciezientu bo iestem fainy i wbjiam lfl rzybko wy tesz szaroiedzje??? kto za mnom poszeroie???/?//?///////??? pomurzdzje fbici lfllllllllll plsss!!!!!!!!! 18:03 Bosu Lord [61]: Malpy to zyla zlota18:03 Kain Il [48]: tak18:03 Kain Il [48]: chyba ze wracasz z gildia na klacie ;d 18:14 Trad Laveron [104]: KAIN!!!!!!!!!!!!! mA THE BEST PVP IN EMPERA Był wybór, Teraz bedzie BÓL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() No z tego co wiem to ten twój rl ładnie na każdego tam jechał przed dp
Foxy~Ja też nie widze tego poi'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Z POI mzoe sie nei udac
![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 26-01-2008 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oskart 13:57:20
wojtek Oskart 13:57:48 jak wczoraj stales kolo futa(Npc z jedzieniem w ab) i ten 103 stal a ja poszedlem juz Oskart 13:57:54 to wyzywales kogos tam? wojtek(1) 13:58:03 NI Proste. Ird Powiedz szczerze ze robiles random pk druidem i nasunol ci 8 druid i go zabiles bo latwo sie zabija 8-15 levele klikasz i zarka pisze"warning the murder..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwa lolx. Daj mi passy to ci odrobie ten 8 lvl czy 15 i jeszcze loota za lvl dostaniesz i sie kurwa uspoujcie =.= Pojebalo was juz
15:05 Maxwell Richmond [77]: How long? 15:05 Foxy Hawk [123]: 5 cm when standing |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zle zrozumiales
![]() bo ktos robi pk random a ja bronie rl i mam hunta to troche bez sensu |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik Forum
|
![]() WY jestescie popierdoleni, bawcie sie sami w te wasze chore gry, ale nie piszcie o pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Hodoku
Powiesz mi wkońcu skąd masz tą skórkę? ^^" |
![]() |
![]() |