![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Świat: Morgana
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() @Lavio
Do Ciebie nic nie miałem-nie mam - i chyba nie będę miał. Pytasz, dlaczego zmieniam strone? Już odpowiadam: Prędzej czy póżniej też się o tym przekonasz. PA PA PA PA i jeszcze raz PA. Czy ty wiesz za co miałem hunta od keriego ![]() Keri Infero: Usuwasz Senior Tutora, albo hunted...... Żal???? Jeszcze raz zaznaczam, do ciebie lavio nic nie mam, szanuje cię, poprostu jako normalnego gracza, a to że kibicuje Rise to jest moje wyłącznie zdanie, które wyrażam na FORUM DYSKUSYJNYM. Ciao |
![]() |
|
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Lol, dajcie mu już spokójz tymi imprezami ![]() ![]() Raz chłopak się pomylił i wielka afera, do każdego człowieka trzeba mieć szacunek, choć jest Sku^$^$ dla was. Hawan |
![]() |
![]() |
#584 |
Zbanowany
|
![]() Fakt faktem ,ze cale zycie w Sibunie gdzie krew zadko kiedy sie leje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jestem po stronie Rise, dałem pare razy "Świadectwo" (lol jak to brzmi);D
Strone zmieniłem, bo kochany KEri:* i ofc MARIUSZEK:* To nie zmienia faktu, że mam szacunek do innych ludzi, którzy nic mi nie zrobili, a wręcz przeciwnie,POMOGLI. Hawan |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Manis Slayer
Profesja: Knight
Poziom: 68
Skille: 77/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Sadze ze winnismy tu rozmawiac o wojnie a nie o pierdolach, takich jak wysmiewanie kolesi na forum...
Masz kompleksy? Na ktorejs stronie (28) Kafar dal wam odp co zrobic. Ostatnio edytowany przez Maniis - 27-01-2008 o 21:25. |
![]() |
![]() |
#588 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() @up
Ty to jestes wrecz namolny, myslisz ze my bedziemy napie*dalac Eternitas 24/7 a ty bedziesz forum ogladal jak tvn24. |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Manis Slayer
Profesja: Knight
Poziom: 68
Skille: 77/75
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odczepcie sie od tego Lavia jakis kiep cos pierdolnal a wy sie cieszycie jak dziecii z tego. Macie zamiar pierdolic glupoty to wyjazd jest napisane temat "Wojna na Morganie" to trzymac sie tego jebie mnie wasze zycie rl i problemy noobcharow. Nie masz nic ciekawego do napisanie idz kurwa poradniki kieic 2 tematy nizej nikt za toba plakac nie bedzie. Tyle
![]() ![]()
#592 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czekali na nas mainami to ogarnelismy ich noobami HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHA Provu Spiiiiiiiiiiiii
Jan 27 2008, 21:55:16 CETKilled at Level 103 by Kula Royal and by Xena Daraya
#593 |
Zbanowany
|
![]() Eteriansy sa smieszne
![]() ![]() Zacznijcie myslec ludzie ![]() aaa i o waszym boat trapie tez wiemy ^^ |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Gratulacje !!!
Jak bedzie filmik to dajcie, mam już niezla wideotekę ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() @Szejq
Dziękuję, mimo że walczymy przeciw sobie. Doceniam fakt, że nie wszyscy z Rise są gburami. ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz w zyciu Rl jestes dla mnie zwyklym ziomkiem z ktorym moge isc na piwo(nie pije!) lub cole. A to ze w smiesznej grze mamy wojne to dla mnie nic nie znaczy
![]()
#598 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja niestety z SDkami mam problem, jeszcze 8 magic leveli potrzebuje. A tak serio, to w sumie nie narzekam, jak na gościa, który leje tylko boterów jakoś tam się trzymam na serwerze. Wcześniej odwalałem pyskówki i chciałem się prać, to przez prawie rok ekspiłem na Port Hope i POH.
tekst nie był zły Tenshi ![]() Berigowi nikt nie zapłacił. A co do PVP Ganiałem z nim Kopengi pare razy i jakoś sobie radził. Choć w sumie to druid ![]() Nigdy nic nie mówił czy zamierza dojść do wojny. Bo przez pare tygodni przez problemy z kompem ledwie co grał, jak zobaczył co się dzieje, to mu się coś ubzdurało że na stare lata pójdzie się lać... coś jak Eter. To prawdopodobnie jego (Beriga) pożegnanie z Tibią. Na tą chwilę Sibuna mu mówi papa. Jak się kiedyś Wam wypłaci, to może wróci, ale tak jak mówiłem, to chyba jego finisz. Ostatnio edytowany przez Imperek - 28-01-2008 o 00:18. |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() |
![]() |