|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sahim Moonblade
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 18
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
Witam.
W tym temacie chcielibyśmy podzielić się z Wami naszymi awansami, lootami, huntami itp.Ja (Morthigan) i Brandar gramy na Guardii, Bolcik poszedł na Honere ;p Jako że zakładam ten temat zacznę od swoich awansów ![]() Po długiej przerwie postanowiłem wrócić do gry (w ferie świąteczne). Kupiłem potrzebne rzeczy i wziąłem się z exp ![]() 33 lvl na guardach. ![]() loot z tych guardów. ![]() 34 lvl również na dwarfach. ![]() 70 dyst dobity w ostatnich chwilach expienia. ![]() Więcej fotek dodam dopiero jak zobacze jakieś komenty ![]() Cya. Ostatnio edytowany przez Morthigan^^ - 28-01-2008 o 09:08. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Dalsza część ssów. Narazie zadnych fotek z huntów nie mam ale nadrobie to najszybciej jak bede mógł. Chwilowo muszą Wam wystarczyć awanse
![]() A więc... zaczynamy. 35 lvl. ![]() 36lvl. ![]() 37 lvl. ![]() 12 mlvl. ![]() 38 lvl. ![]() 39 lvl. ![]() 40lvl. ![]() 41 lvl. ![]() Więcej jutro ! Mam nadzieję, że się podoba ;] Cya. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Odświeżam temat nowymi screenami. To już ostatnie jakie posiadam, teraz będe dawał na bieżąco ;]
42 lvl. ![]() PACC ![]() ![]() 43 lvl juz na PACCu (culty - zbierałem laleczki.) ![]() tutaj loot z kilkunastu minut na kultach. ![]() jeden z najlepszych lootów na faccu jeszcze na mniejszym lvlu. ![]() 44 lvl. ![]() 45 lvl. ![]() jak narazie najlepszy loot z piratów. ![]() 75 dist. ![]() Teraz troche questów ;] 1wsza arena. ![]() Cruz helmet. (wielkie dzięki dla Seba Sparrow który wyczyścił mi questa ]![]() Mam nadzieję na chociaż jednego komenta ;] Ostatnio edytowany przez Morthigan^^ - 28-01-2008 o 09:02. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
No cóż... Temat po pierwszym dniu gaśnie. Bolcik odszedł od gry
Ja dziś padłem ale już nadrobione ;d Jutro umieszcze screeny z dzisiejszego dnia (bs, d lair). A teraz mam prośbe : skomentujcie ten temat ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Prince of Damage
Profesja: Paladin
Poziom: 10
Skille: 57/46
|
Cześć,
Morthigan nakręca temat, a ja nic. Nie może tak być. Daję tutaj 3 foty(więcej dodam dopiero). Stan postaci ![]() 30 lvl ![]() Loot z Elf Fortress(łuki i kusze) ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
Co jak co i ch*j, że low lev, ale w ch*j mi sie podobają wasze ss'y
![]() gl w dalszej grze ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
No więc teraz ja wkleje kolejna porcje screenow.
Najpierw BS quest. Robilem go na raty, za pierwszym razem cos sie nie udalo i tylko pohuncilismy gski Za drugim razem jednak zdobylem nagrody ;pTroche gsów. ![]() ![]() ![]() Nagroda ![]() ![]() ![]() Rano wybrałem się na d lair. Tutaj kilka screenów. Jak zwykle loot szkoda gadać nawet screena nie robiłem bo nie było z czym ;p Może kiedyś mi się z dragów zwróci ;d ![]() ![]() ![]() ![]() I porcja awansów. Odrobiony 46 lvl po deadzie. ![]() 47 lvl juz nadrobiony. ![]() Postanowiłem zabrać się za addony. Dziś zrobiłem full citizena (narazie mam tylko hat i czekam na bp) i zacząłem beggara. W połowie lutego myślę że będzie full beggar, pirate (pierwsza część) i może sabra z orientala. Wkleje screena z citizenem. ![]() Na dziś tyle (i tak za dużo ;p). Licze na komenty. Cya. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Ehh... a ja kontynuuje serię Morthigan pada na gównianych stworkach. Wczesniej wrylem sie miedzy kilkanascie nieumarłych bez manasów, teraz poszedłem zalać kawę w środku respa piratów
No coż... mam tylko nadzieję że więcej się to nie powtórzy. Jako że lvl dopiero co odrobiłem screenów jeszcze dziś nie będe dawał. Od teraz zamiast Bolcika screeny bedzie dodawał Dexterus Kapus. To ta sama osoba jednakże gra innym charem. Cya. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
|
Ostatnio był dylemat na czym expić, ale w końcu wybrałem Elf Fortress.
![]() 400k expa ![]() 31 lvl ![]() To tyle, dzisiaj może jeszcze dodam 32 lvl. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
|
Nie ma komentarzy! W końcu przestaniemy dodawac foty.
Mam dla was 4 nowe zdjęcia.![]() Minosy ;] ![]() Czy ktoś wie, jak się to miejsce nazywa? ![]() ![]() 32 lvl ![]() Kolejna kasa z łuków i kusz. ![]() Macie komentować, bo przestaniemy dodawać!! ![]() @down No cóż, takie życie. ![]() Ostatnio edytowany przez Brandar - 01-02-2008 o 22:30. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
gratz sskow calkiem fajne
![]() to miejsce to CHYBA mount steurum czy jakos tak(to pod thais z beho cryptami i mumiami) btw calkiem niezly tam exp + loot zawsze na plusie
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up
Nie wiem co ci w Guardii nie pasuje... Jest dużo lepsza od innych non-pvp. A nie mam zamiaru biegać po pvp na którym co chwile padałbym zabity przez 100+ lvla. No nareszcie widzę komentarze Mogłoby być więcej ale i tak jest dobrze ;p Teraz moja porcja awansów.47 lvla odrobionego po deadzie nie będę dodawał bo ileż można pokazywać ten sam awans. Zacznę od 48 lvla. ![]() Wykonałem kilka misji tibia tales questu m. in. ![]() Tutaj nagrody z questów tibia tales i nie tylko ![]() ![]() Loot z wczorajszych barbarianów, posiedziałem około 1h. ![]() A tu już kompletny citizen outfit. Wczoraj oddałem 2 część beggara i mam już rzeczy do pirate outfit questa więc w niedalekim czasie postaram się go wykonać. Na staffke simona jestem juz umowiony ![]() ![]() Narazie tyle, potem dodam więcej. Cya. Ostatnio edytowany przez Morthigan^^ - 02-02-2008 o 13:34. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
Spoko, możemy się gdzieś przejść
Przydałoby się odkryć Draconie, nigdy tam nie byłem ;p |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
Superowe Screeny.Dodawajcie More ; ].
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
Witam.
Dziś dodam jeszcze dwa screeny, jutro być może 50 (prawie na pewno ).49 lvl już drugi w tym dniu xD ![]() i loot z expu na tombach. ![]() Ogólne podsumowanie dnia. Nie grając długo (rano 2h, teraz wieczorkiem z 2,5h) Wbiłem 150+k expa. Zarobiłem sporo pieniędzy i jestem z siebie bardzo zadowolony. Oby tak dalej ![]() Cya. |
|
|
|