![]() |
#641 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Ja to bym nie nazywał ostatniej porażki 14:0 "OPEN BATLE" to bardziej przypominało Snayke
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Gildia: Sunblade Reloaded
Świat: Morgana
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() @ Gumball
Do ostatniego OB co wychodziliśmy cały czas to tylko dlatego bo Oath siedziało cały czas w PZ. ![]() ![]() Niech wygra lepszy, fakt maja większe lvl, więcej kasy i ogólnie jest ich więcej no i na dodatek Russel stosuje ruchy niedozwolone no ale kto mu zabrania ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
Wszystko by bylo ok ale o tych niedozwolonych ruchach to chyba troche miss... Jak Wy mozecie mowic o niedozwolonych ruchach skoro na Waszych charach walczy furora? Juz nie wspomne o tym ze ktorys z Was napisal kilka stron wczesniej "to jest wojna, wszystkie ruchy dozwolone".
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd Ostatnio edytowany przez Delarev - 28-01-2008 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
#644 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#645 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
Nie napisalem ze ciagle, ale z ta propozycja sie zgodze. ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
|
![]() Tak grają na nas ludzie z Aurory, Russel płaci 1kk za dojście(3 miejsca zostały), ja mam najwyższy mlvl na Morganie, a Nizahe nie ma 9 mlvl'a.
|
![]() |
![]() |
#647 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Imię: Victeron
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() No widzisz tylko dwie ostatnie wiadomości nie pasują bo puki co ja mam najwyższy mlvl a co do 9 mlvl Nizahe nie wnikam ale co wiem to takowy posiada
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Łódź
Świat: Titania
|
![]() @Kafar~
Nie gram na tym serverze tylko czytam sobie forum ,ponieważ od dawna lubię ten świat.Zwykle nie piszę na innych forach niż mojego świata. Ale. Twierdzisz ,że Oath nie ma pvp etc.No w końcu prawda wygrali wojnę i panowanie nad serverem.To ,że teraz zaczynacie powoli wygrywac nie oznacza ,iż oni sie poddadzą i to WY będziecie wyznaczali zasady.Jeśli jesteś taki Kozak to czemu pod twoim dowództwem nie wygraliście tej wojny wcześniej(może zacząłeś grac potem-nie wiem). I nie chcę się z Tobą kłócić-co jak co-szanuję cię chociażby za to ,że sie im przeciwstawiłeś.A i co do Saweha ,weź pod uwagę ile on się nawalczył na Titanii(w sumie to nadal jest w wojnie).To ,że po tym update totalnie styrali pallów i knightów to już nie jego wina.Raczej już tu nie napiszę więc nie musicie pisać postów w stylu "idź i wracaj na swój server!!!".No chyba żeby pogadać z Kafarkiem.
Why! I don't remember the time, When you said to me goodbye, I've been searching all my life, Where my memories are! I don't know what it is, Tonight I've lost your kiss, I want to shout and scream Where are my memories? This time I won't give up, You'll never break my heart, I've only one request... Don't touch my memories! Ostatnio edytowany przez De'Leash - 28-01-2008 o 19:57. |
![]() |
![]() |
#649 | |
Użytkownik Forum
|
![]() saweh to nie jest ten z titani xd
Cytuj:
zabijcie kogos bardziej cenego dla oath nie plotki Ostatnio edytowany przez Gumball - 28-01-2008 o 20:03. |
|
![]() |
![]() |
#650 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Cytuj:
- ma tyle hajsu, ze nawet go to nie ruszy, mam racje ?(jednakze moge sie mylic ![]() |
|
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vicek
Powiedz skąd taki pomysł na Aurere? A czemu nie Xerena? Albo Titania? Albo Antica? Bo mnie to po prostu bawi, kto wam takich bajek naopowiadał i wy to łyknęliście jak wam podano. ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
|
![]() podjacie jakis dowod na to ze gra ktos inny nami ?
|
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Toruń
Imię: Rinatur
Profesja: Paladin
Poziom: 83
Skille: 83
Poziom mag.: 17
|
![]() A Ci nadal z ta Furora. Co z tego ze niby graja nimi ludzie z Furory na poczatku wojny na tibia.com pojawil sie post o tym ze furora dolacza do wojny , ludzi z Oath pisali ze dobrze bedzie wiecej zabawy a teraz gdzie czytam to gadacie "za was graja" w dupie z tym zabilo was Rise i tyle co tu wiecej gadac.
Natomiast open battle Eternitas sie zorganizowali i wygrali wiec po co ludzie z Rise maja walczyc w OB jak moga was wykanczac pojedynczo. Tak apropo Eternitas mowicie na OB a prawie na kazdym filmiku co ogladalem grzejecie schody niedlugo to bedziecie chcieli walczyc na piramidach w ank 0o |
![]() |
![]() |
#654 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gumball - 28-01-2008 o 20:29. |
||
![]() |
![]() |
#655 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
I po co wymieniałaeś te servery... Wiem, że grają na Twoim charze ludzie z Tengu tacy jak Nargoriel i Satlomos. Każdy wie, że na Nizahe gra Sashra i Embermane na zmianę... Każdy też wie, że na Solle, Villdim, Xavrasie, Lookeyu grają ludzie z gildi Correctional Facility... Więc po co mamy się chować? A na całej reszczei gildi grają kopengasy... Temat zamknięty? A co do tego ile kasy Russel daje za wejście... to nie żadne 1kk tylko 2kk ![]() Wszystko jasne... A teraz wracamy do tematu wojny. kthxbye. |
|
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
|
![]() @HardClan
Dzięki, teraz już nawet nie opłaca mi się ściemniać... ;/ @all Znacie prawdę, to teraz walczmy. ![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A nie, że będą walczyć na charach ludzi z Morgany... Rozumiesz różnice? ![]() A co do skakania po schodach... zdarzyło się nam to w Ankh... było totalnie bez taktyki. Zgraliśmy co było widać na OB między Carlin a AB. Wykończą nas pojedyńczo? A padł ktoś istotny? No chyba nie. Skoro oni bedą zabijać jedną osobę co pare dni... myślisz, że stwierdzimy... 'o fuck musimy zapłacić, bo może za 2 miechy przyjdzie moja kolej na dead ![]() Wojna trwa... nie bój się. Przyjdzie taki dzień, że jak oni się masslogną żeby kogoś z nas zabić.... my będziemy czekać ![]() Ostatnio edytowany przez HardClan - 28-01-2008 o 20:34. |
|
![]() |
![]() |
#658 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Toruń
Imię: Rinatur
Profesja: Paladin
Poziom: 83
Skille: 83
Poziom mag.: 17
|
![]() No wiem wiem tak powinno byc ale tak nie jest i niech juz skoncza pisac Furora & OB bo to jest zwykle szukanie winnych za to ze dostaja nic wiecej.
|
![]() |
![]() |
#660 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A czy ja szukam jakiś powdów czemu dostaliśmy? Daję Ci teraz szczerzą odpowiedź... Przegraliśmy ten OB w ankh bo lamiliśmy... Totalne 0 zgrania. Praktycznie każdy myślał, zę to iż jest w Oath oznacza, że jest pro super uber player i wygra nic nie robiąc. Co więcej, trzeba przyznać, że Rise grało agresywnie i pewnie... co spowodowało, że my uciekaliśmy i wystrzelaliśmy 1000000 bp mw'alli. No i... Widzisz? Nie bałem się tego powiedzieć. Teraz jest dla Ciebie wszytko jasne? |
|
![]() |