|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Niektorzy zapewne juz widzieli taki temat (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=149399)
Mi strasznie sie spodobal tylko ze zalozyciel przestal zaglodac ( ![]() Chodzi tu o tworzenie walk w postaci gifa przez autora tematu(prze ze mnie). Oto przyklad zrobiony jeszcze z postaciami z tamtego tematu. http://pl.youtube.com/watch?v=qeGLXX6ndkw Animacje musilem dodac na youtube bo byla za duza na gifa. Zeby uczestniczyc w walce trzeba zrobic WLASNOM postac. REGULAMIN: 1. Pierwsze dwie osoby które się zgłoszą, zostają przyjęte, jednak muszą spełniać parę podpunktów: - musisz dać outfit(moze byc nawet w co najmniej 12 pozach ( tj. stojący i chodzący ) - wybrać nick 2. W czasie robienia gifa, w kolejce ustawiam conajwyżej 1 kolejną parę - zgłoszenia natępne nie bedą przyjmowane, aż do czasu skończenia jednej walki. 3. Nie wysyłajcie mi żadnych priv'ów, wszystko ma być tutaj. Przyklad postaci: ![]() Outfit postaci mozna zrobic z broniom(tak jak ten knight na animacji). ______________ To moja pierwsza animacja tego typu. W nastepnej: -Postacie biedo chodzily rowno -Bedzie pasek hp -Na poczotku bedo napisy kto z kim walczy -Bedzie inna arena -Bedo lepsze grafiki... Ostatnio edytowany przez Unique_Johny - 29-01-2008 o 11:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Xlavios Pozbawiony mocy banowania ( xD ) GM walczący o porządek na świecie. Używa swojej laski i wali z energii LUB Skumulowanej kuli mocy ( no co, sam wymyśliłem ) LUB piekielnej strzały. POTRAFI SIE TELEPORTOWAĆ. ![]() ![]() ![]() P.S. Sorka, że nierówno ![]()
RoOkGarD RuLeZ Tibia Vincit Omnia Buy Shovel < mój życiowy cel .::. Ostatnio edytowany przez Godoraj - 29-01-2008 o 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Upadnie równie szybko co poprzednie
a ty kup sobie słownik ortograficzny a nie bierzesz się za animacje i co masz na myśli mówiąc "pierwsza animacja tego typu" pełno już takich było Wiesz i nic nie robisz?! ... też jestem beznadziejny ale jest coś takiego jak Mozilla która ma wbudowany słownik naprawdę chwilka ściągania nic ci nie zrobi
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 29-01-2008 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Niestety do walki trzeba dwoch..... Trza czekac Ostatnio edytowany przez Unique_Johny - 29-01-2008 o 14:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
RoOkGarD RuLeZ Tibia Vincit Omnia Buy Shovel < mój życiowy cel .::. Ostatnio edytowany przez Godoraj - 29-01-2008 o 15:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() A oto postac Godoraj'a:
TP: ![]() Czy podoba sie styl walki jak nie moge zmienic: ![]() _________________________ Poprostu Pitbul jak Ci sie nie podoba to po prostu tu nie wchodz. Na .pl byly juz takie tematy (ale nie bylo ciebie) tylko ze upadly. Na org.pl ten temat jest w dziale OWiON wiec dla Ciebie jest niczym. Rada: Nie wchodz na te tematy. Czy to takie trudne... Ostatnio edytowany przez Unique_Johny - 29-01-2008 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Jasne, że sie podoba! Czekam na przeciwnika ![]() P.S. Nie zapominaj, że te kula i strzała to specjalne ![]() P.P.S. Jak go pindolnął z kuli, to powinny polecieć NIEBIESKIE cyferki ;p ściągnij fake font corvertera. P.P.P.S. Godoraj to polskie ![]() ![]()
RoOkGarD RuLeZ Tibia Vincit Omnia Buy Shovel < mój życiowy cel .::. Ostatnio edytowany przez Parys - 30-01-2008 o 01:04. Powód: Nie cytujemy zdjęć! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Wez sie opanuj. Chyba nie widziales czegos superowego... <slini sie> @topic Nie zabardzo ci wyszla ta walka. Co wogule mial oznaczac ten teleport? o.O A po drugie to ta druga super, evul walka jest strasznie dluga! Dwa hity i przeciwnik pada. -.-" @Gordaj-zul monopolowego Wyjdz i nie wracaj nedzny dzieciaku! -.-"""" Napewno nie zrobil bym takiego shitu, tylko bym go dokladnie dopracowal, a to ze siedzisz tu zaledwie 2 miechy i nie widziales prawdziwego fakeu to sie tu nie udzielaj... Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 29-01-2008 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIE BYŁO MNIE!?!?! KURWA!
Pojebany jesteś? Widziałem takie tematy 4-5x a to jest 5-6, więc nie kozacz mi tu. W dodatku zrobiłeś 2 temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() 2 raz hp troche krzywo polecialo ale w orginalnym tak nie bedzie
![]() A jednak komos sie podoba a na org.pl pisali ze: "ten temat nie wypali, nikt nie będzie chciał uczestniczyć w twoich gifach...", "Żenada, po co komu uczestnictwo w Twoim porytym gifie, co?"... A jednak takie zenady ludziom sie podobajo (wiekszosci) _________________ I kto tu robi spam... Ostatnio edytowany przez Unique_Johny - 29-01-2008 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ten teleport miał oznaczać, ze postac znika w jednym miejscu i pojawia sie w drugim ;p TO BYŁ PRZYKŁAD TA WALKA. Cytuj:
RoOkGarD RuLeZ Tibia Vincit Omnia Buy Shovel < mój życiowy cel .::. Ostatnio edytowany przez Godoraj - 29-01-2008 o 16:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() zaraz shostuje mojego fightera... ;p
Pomysł stary ale dobry ;] szkoda że takie coś się długo robi ;/ i szybko pada;/ edit. cholera - skasowałem outfit ;/ zrobię to dam do następnej <chyba że się zmieszczę i zdążę dodać do tej> walki Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 29-01-2008 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
_______ Te tematy krutko stojo bo programy gifowe majo krutkie licencje ![]() Jak sie skoczy licencja to bede robil hypercamem i na youtube. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Ten temat upadnie równie szybko co wszystkie inne które go poprzedzały... Dlaczego? Bo to bardzo praco chłonna robota i na dłuższą metę dość nużąca, dlatego ludzie szybko sie tem nudzą.
POzatym nie wiedzieć czego wszystkie fake'i interaktywne prędko upadają, nawet Misza przy swojej sesji RPG nie wytrwał do końca, ale i tak długo w porównaniu z resztą ![]() Btw. Pit jest z torgu! Ahaha! <joke> xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2008
|
![]() Ahh... a nie pomyślałeś czasem że tamten temat upadł bo ludzie bluzgowali na twórce? Wiesz ile było takich tematów?
Człowieku, następnym razem zachowaj to dla siebie lub stwórz Fake w animacji... wtedy "może" coś wyjdzie. Pozdrawiam, Red @Edit: Co do tej walki... *Bardzo krótka, lecz jak mówisz że to tylko walka "przykładowa" *Uczestnicy - no widzę na razie jedną osobę która skusiła się na uczestniczenie w "tym czymś". Chodzi o to że outlift jest bardzo denny jak dla mnie, twórz je sam jeśli umisz, lub niech uczestnicy tej ehm... zabawy... dają coś lepszego. *Conventer - Bardzo by ci się przydał, to co ujrzałem nie było denne... można powiedzieć że gorsze niż średnie. Conventer ściągniesz za pewno z poradnika Cloy'a. Życzę powodzenia... @Edit2: Zapomniałem... ta arena wymiata heh... Ostatnio edytowany przez Red-.- - 29-01-2008 o 16:50. Powód: Edit2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Heja, to ja !!
Pora zaczac robic WLASNOM postac z BRONIOM
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
_________________________ Cloy mam 2 pytania: 1. Czemu przestales robic gify do tamtego tematu? 2.I jak wyszli moje animacje xD... Ostatnio edytowany przez Unique_Johny - 29-01-2008 o 16:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |