![]() |
#2782 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() a w lidze Hiszpańskiej za nami mecz Real vs Villarreal-świetny mecz za każdym razem kiedy VillaRReal remisował Real wychodził na prowadzenie-świetna gra Gutiego i Robinho. Nawet dobrze Ruud z Raulem- i jeśli jest się kogo przyczepić to chyba tylko Torresa. 9 pktów a Ryjek nadal mówi o tym,że pracują ciężko i walczą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @Mr.Musk
Po prostu kocha swój klub. Jak się jest za klubem całym sercem to się w życiu np. nie postawi przeciw niemu u buka. Nie wiem co Cię dziwi. /-;
![]() |
![]() |
#2784 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak to? Przecież Tottenham już z nami przegrał, a Chelsea trafiła na jakiś tam Huddersfield. WHU już odpadło, Millwall nie gra. Charlton, Fulham też nie grają. Innego klubu z Londynu nie znam ;s Coś Ci się musiało pomylić.
Cytuj:
![]() @up: Dziwi nas niesamowity brak obiektywizmu, którym nasz kochany Yoh prezentuje przez tak długi czas ![]() Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 28-01-2008 o 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@Edit: Cytuj:
![]()
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 28-01-2008 o 20:02. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Cytuj:
@Parys Kocha, no wierzę, że kocha. Ale niech patrzy realistycznie, nie zawsze Arsenal ma dobrą formę, a Yoh broni swojego. Bo to, bo tamto. Bo Wenger zły skład wystawił, bo Eduardo czy Adebayor zjebał akcje czy coś. @edit Kolego Calen (Tak sądze po nicku) W tym poście odnosiłem się do użytkownika Yoh Asakura ![]() Ostatnio edytowany przez Mumin121 - 28-01-2008 o 22:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down: Powiedz mi, że żartowałeś ;o Dude, nie wiem czy zauważyłeś, że wciskasz mi to, że robie to co jest Twoją wizytówką i wszyscy czytający ten temat to wiedzą. Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 29-01-2008 o 06:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @edit: My tu gadu gadu, a Włosi chcą nam Euro zabrać
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 28-01-2008 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Stwierdzenie na poziomie gazety "Fakt".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Ja poprostu kocham tych kibicow MU przed kazdym meczem wywyzszaja sie pisza po 20 postow jak to nie rozniasa rywala a po przegranym meczu nie pisza nic przez nastepne 20 stron dlatego tez mysle ze tak do 16-17 lutego zapiszemy gdzie tak ten temat do 160-170 strony a i powinnismy miec calkiem przyjemny topic tak gdzies do 200 strony
Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 29-01-2008 o 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2791 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() To my chyba inne fora czytamy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2793 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Down: Moja wina, że taka prawda ? ![]()
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 29-01-2008 o 18:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@editup: Daruj sobie ;s Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 29-01-2008 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2008
|
![]() hyhy wy tu pisu-pisu o tej swojej lidze angielskiej, hispanskiej itp. a i tak dla mnie najwazniejsze sa deRby, bedzie tyle ludzi, ze nawet lech sie moze schowac hihi
![]() 90. deRby slaska, Ruch vs gornik !! Zobaczycie co to znaczy prawdziwy mecz, i patrzcie na sektor Ruchu, bo opRawa bedzie najlepsza w Polsce w tym sezonie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2796 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3:0. Chociaż ten 3 gol nie powinien zostać uznany, bo był spalony. Ale to co Flamini zrobił przy drugim...Cudo ! Nie do opisania ! Piękny strzał z dystansu, Given bez szans.
![]() |
#2799 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do 1 gola jak najbardziej było to do uniknięcia.. Obrońcy wiedzą że Adebayor dużo goli strzela z takich sytuacji i jak zwykle go nie upilnowali.. A co do Flaminiego ładny strzał ale spokojnie 2 piłkarzy mogło wcześniej do niego doskoczyć....
![]() |
![]() |
#2800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() A tak odstępując na chwile od angielskie Premiership...
Kto według was jest faworytem dzisiajszego meczu 1/4 Coppa Italia, Inter vs Juventus i jaki wynik obstawiacie? ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |