Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-01-2008, 11:46   #701
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

@Victeron - po co ty w ogole wychodzisz xpic? co zmieni 202,203?! Sepleniacy dzieciak myslacy tylko o lvl i xp, ah dlatego;/

@kafar - 1 sneak na rok? co wy tym chcecie zyskac?

@Rilse - juz przegraliscie, poprostu pokazaliscie jak cudowne PvP macie wszyscy.. a raczej czego wam jeszcze w nim brakuje... Entire potrzebowalo 3 dni na ustwienie jednego sneaka, a wy? rok?
Morii jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-01-2008, 12:00   #702
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
@Victeron - po co ty w ogole wychodzisz xpic? co zmieni 202,203?! Sepleniacy dzieciak myslacy tylko o lvl i xp, ah dlatego;/

@Rilse - juz przegraliscie, poprostu pokazaliscie jak cudowne PvP macie wszyscy.. a raczej czego wam jeszcze w nim brakuje... Entire potrzebowalo 3 dni na ustwienie jednego sneaka, a wy? rok?
co sie stlao ze teraz ich tak nienawidzisz??
Komisarzyk jest offline  
stary 30-01-2008, 12:10   #703
Soul's
Zbanowany

Soul's's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-

Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
Soul's ma numer GG ;]
Domyślny

Cytuj:

hahaa, toś mnie rozbawiła Morito...
Soul's jest offline  
stary 30-01-2008, 12:21   #704
Rinatur^
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Toruń

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rinatur
Profesja: Paladin
Poziom: 83
Skille: 83
Poziom mag.: 17
Domyślny

Jaki rok palancie co Ty wogole mowisz? Widac czlowieku obeznany jestes zapewne na tibia.com patrzysz na Frag liste Jay Nakita.
Rinatur^ jest offline  
stary 30-01-2008, 12:36   #705
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Gildia: Rise
Poziom: 100
Domyślny

@up
Spokojnie to tylko ironia mority (tak mysle )

Co do deda vica .. no coz ;d trudno sie mowi
Kafffffar jest offline  
stary 30-01-2008, 12:53   #706
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komisarzyk Pokaż post
co sie stlao ze teraz ich tak nienawidzisz??
Jak zawsze jestem obiektywny, poprostu opinia o tym co zaszlo, Rinatur a pojecie to ja mam i zapewniam Cie ze o wiele wieksze niz ty miales kiedykolwiek o Morganie.

Soul's grasz w plemiona? moze Ś5?
Morii jest offline  
stary 30-01-2008, 13:19   #707
Komisarzyk
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar Pokaż post
@up
Spokojnie to tylko ironia mority (tak mysle )

Co do deda vica .. no coz ;d trudno sie mowi

trudno sie mowi i nie expi 4 dzien z rzedu o tej samej porze w tym samym miejscu
Komisarzyk jest offline  
stary 30-01-2008, 13:48   #708
Rinatur^
Użytkownik Forum

Domyślny

To wlasnie zachowanie Victerona mnie tez bawi no ale co zrobic padl to padl pewnie nie ostatni raz^^
Rinatur^ jest offline  
stary 30-01-2008, 13:52   #709
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Częstochowa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kuvok
Domyślny

Drogi Morii nie wiem kim jestes ale wnioskuje ze starasz sie byc jakims tam pro ktory wie all. Powiem Ci tylko tyle jak mamy przeprowadzic byle jaka akcje jezeli 10min przed masslogiem Russel pokazuje miejsca gdzie mamy boat trapa i gdzie poszczegolny gracz jest wylogowany? Czy to ma sens wiec zamknij jak mozesz swoj zalosny ryj i wy*******aj z tego forum. Co do Vica? Jest debilem wczoraj kurwa pierdolilem o expie godzine i co z tego wyszlo -2 lvle BIG GZZZZZ zachowujcie sie dalej jak dzieciaki w wieku 15 lat spragnione expa napewno do czegos dojdziecie.

Morii odpierdol sie od Vica ze sepleni czy cos tam pokaz swoj ryj a nie oceniasz innych. Jestem pewien ze do chlopakow z wybiegu nie nalezysz...

Jeszcze raz Gz dla kolejnego kretyna tym razem padlo na osobe ktora uwazalem za rozsadna Vic...
stary 30-01-2008, 14:28   #710
Noname18
Użytkownik Forum

Noname18's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006

Gildia: Roxando Crew
Domyślny

@up

Wnioskuje, że ty przy nim mało wiesz.
stary 30-01-2008, 14:33   #711
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Domyślny

Ty to juz wogole sie nie udzielaj plxxxx
stary 30-01-2008, 15:12   #712
Rinatur^
Użytkownik Forum

Domyślny

A Maciuś jaka szczerość
zdecydowanie jestem wstanie podpisac sie pod Twoim postem _/
Victeron zrob sobie inna postac zeby poexpic czy cos bo dopiero co sie smieliscie z nich ze gina expiac a teraz oni was zabijaja jak expicie... no pieknieeeeeee........
Rinatur^ jest offline  
stary 30-01-2008, 15:15   #713
De'Leash
Użytkownik Forum

De'Leash's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Łódź

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Domyślny

@Macjei

Morita walczył w wielu wojnach jak i na titanii jak i na morganie.Miał dwa dobre chary niestety teraz deleted.Na forum Titanii wyjaśnił co i dlaczego.
Jeśli nie wiesz z kim rozmawiasz nie wyzywaj go od "pana pro" ,a co do
sneaków to obydwie strony na wojnie z titanii umieją w miare szybko i sprawnie ustawić boat trapa.(Szczególnie dawne Kazadum ,Unit ,Aow miało dużo boat.)A to ,że wam nie idzie to już wasza guildiowa sprawa.
Where my memories are!

I don't know what it is,
Tonight I've lost your kiss,
I want to shout and scream
Where are my memories?

This time I won't give up,
You'll never break my heart,
I've only one request...
Don't touch my memories!
De'Leash jest offline  
stary 30-01-2008, 15:47   #714
Yoorek
Użytkownik Forum

Yoorek's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'Leash Pokaż post
A to ,że wam nie idzie to już wasza guildiowa sprawa.

Czy ja wiem .. to ze russel kupuje kazdego (mam na mysli jakiegos spy w naszej gildi) my akurat nic tu nie zdzialamy. Mamy cos gotowe - oni o wszystkim wiedza, mamy zalogowac - sa gotowi, wiec prosze Cie tu nie chodzi oto, ze 'nie umiemy ustawic boat trapa' bo owszem umiemy, ale jak ktos ma w niego wpasc kiedy o nim(czyt. trapie) wiedza ?

Prawda jest taka, ze russel bez podkladania swin(czyt. szpiegów) jest nikim.

Teraz jak juz wszystko napisalem, mozecie mnie bluzgac, ze pier#$& glupoty .. ale niestety takie sa fakty.
Yoorek jest offline  
stary 30-01-2008, 15:53   #715
Car-los
Użytkownik Forum

Car-los's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań

Gildia: Rise
Domyślny

@Morii
Mistrzu nie bij.Idz sie ogarnij i nie pisz tutaj jak nic nie wiesz.Prawda Victeron poszedl expic a nie mielismy nigdzie wychodzic.Padl to jego strata.Szkoda tylko,ze pokazujemy ze znow nie myslimy i po dwoch udanych snakeach wychodzimy expic.N/c

Poza tym jak narazie to nie mozemy nic zrobic, bo wczoraj russel wiedzial gdzie mamy ustawionego boat trapa? zaaal i tyle.Ktos wyslal screeena im i oni widzieli gdzie kto dokladnie ma wylogowanego chara
Gratz Spyyy mozesz byc pewny ze Cie znajdziemy
Car-los jest offline  
stary 30-01-2008, 16:02   #716
Komisarzyk
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Car-los Pokaż post
@Morii
Mistrzu nie bij.Idz sie ogarnij i nie pisz tutaj jak nic nie wiesz.Prawda Victeron poszedl expic a nie mielismy nigdzie wychodzic.Padl to jego strata.Szkoda tylko,ze pokazujemy ze znow nie myslimy i po dwoch udanych snakeach wychodzimy expic.N/c

Poza tym jak narazie to nie mozemy nic zrobic, bo wczoraj russel wiedzial gdzie mamy ustawionego boat trapa? zaaal i tyle.Ktos wyslal screeena im i oni widzieli gdzie kto dokladnie ma wylogowanego chara
Gratz Spyyy mozesz byc pewny ze Cie znajdziemy
wy tego spaja bedziecie chyba cala wojne szukac xd
Komisarzyk jest offline  
stary 30-01-2008, 16:32   #717
Soul's
Zbanowany

Soul's's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-

Gildia: Illusion
Soul's ma numer GG ;]
Domyślny

Cytuj:
Jak zawsze jestem obiektywny, poprostu opinia o tym co zaszlo, Rinatur a pojecie to ja mam i zapewniam Cie ze o wiele wieksze niz ty miales kiedykolwiek o Morganie.

Soul's grasz w plemiona? moze Ś5?
Z postem wcześniej nie wyglądałeś mi na obiektywnego
Niestety nie, S6... ile masz p? :>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macjei Pokaż post
Drogi Morii nie wiem kim jestes ale wnioskuje ze starasz sie byc jakims tam pro ktory wie all. Powiem Ci tylko tyle jak mamy przeprowadzic byle jaka akcje jezeli 10min przed masslogiem Russel pokazuje miejsca gdzie mamy boat trapa i gdzie poszczegolny gracz jest wylogowany? Czy to ma sens wiec zamknij jak mozesz swoj zalosny ryj i wy*******aj z tego forum. Co do Vica? Jest debilem wczoraj kurwa pierdolilem o expie godzine i co z tego wyszlo -2 lvle BIG GZZZZZ zachowujcie sie dalej jak dzieciaki w wieku 15 lat spragnione expa napewno do czegos dojdziecie.

Morii odpierdol sie od Vica ze sepleni czy cos tam pokaz swoj ryj a nie oceniasz innych. Jestem pewien ze do chlopakow z wybiegu nie nalezysz...

Jeszcze raz Gz dla kolejnego kretyna tym razem padlo na osobe ktora uwazalem za rozsadna Vic...
Elo pro mastah, mogę cię "dotknonci"? Może pamiętasz, może nie - Darth Torax 120+ pal / Morita de'Vrie coś koło 200~. To jest te "evul nab" Mori.

Widzę, że bunt w szeregach rise
Soul's jest offline  
stary 30-01-2008, 16:45   #718
De'Leash
Użytkownik Forum

De'Leash's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Łódź

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Domyślny

@Yoorek

W każdej większej wojnie w którejś z gildii(lub obydwóch) jest szpieg.Problem w tym kto go pierwszy znajdzie-jeśli chcecie go wyszukać to nie mówcie wszystkim kiedy i co będzie.Załatwcie innego venta dla samych magów(zmniejsza prawdopodobieństwo ,że się dowiedzą-no chyba ,że sorc jest spy)i jednego zaufanego knighta który na pewno nie sypie i możecie probować.I nie powiem ,że pierdolisz głupoty ,bo to tylko -tak jak napisałeś-fakty.Zawsze tak było i będzie.
Where my memories are!

I don't know what it is,
Tonight I've lost your kiss,
I want to shout and scream
Where are my memories?

This time I won't give up,
You'll never break my heart,
I've only one request...
Don't touch my memories!
De'Leash jest offline  
stary 30-01-2008, 17:32   #719
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Domyślny

Powiedziec Ci szczerze? Lata mi kto na jakiej wojnie walczyl ile lat ma gry za soba i jakie chary w jaki sposob wychowal. Jakbym mial patrzec tak na kazdego z podziwu bym nie wychodzil nicki na mnie nigdy wrazenia nie robily. Ja wychodze z zalozenia ze to ja mam byc podziwiany a nie mam podziwiac kogos, wiec jebie mnie historia twego zycia. Chcesz napinaj sie dalej ale powiem Ci jedno nie takich kozakow przerabialem. Zebrac ludzi nie problem, ogarnac to jest sztuka, a ze spy dziala dosyc niezle nic na to nie poradze ja staralem sie darzyc zaufaniem wszystkich a ze ktos nas nie polubil pech jego wybor, ale pamietaj kolego jezeli to czytasz sprzedawczyki maja najgorzej predzej czy pozniej ktoras ze stron Cie wy****i.
Nie starajcie sie pierdolicccccccc ze spy wszystkiego nie wie i mozna robic akcje nawet jak wie bo nie mam zamiaru ogladac wiecej filmikow na tibicams "EDRON MASACRE", " DRAGS ANKH MASACRE" albo inne ciekawe naglowki. Staram sie byc rozsadny i zjednoczyc tych ludzi a nie narazac na zalosne trapy w ktore nas moze przyjaciel wpedzic. A co do posta z magami i knightem to naszymi magami w porownaniu do ich sily mozna dobra laske zrobic. I nie pierdol ze mozna zabic 150 najta takimi 4 lajtowo i uciec bo z pz wyciagnac ciezko takiego a po drugie nawet jak go zabije to nasz smiszny 130 najcik wiele po upie nie moze... xD (nie ze was obrazam chlopaki najty to nie wasza wina)
Tak tak mozna go siokac uhac i takie tam pierdoly ale do tego trzeba miec chary, a ze u nas panuje mania otsowania pech. Ja chcialem tylko pomoc nie chca pomocy pech ja swoj server mam choc sytuacja sie zrobila ciezka ale jak to jest na starych servach wojna goni wojne trzeba zyc x)

Pozdrawiam Torax bo domyslam sie ze to ty Morii
łooo sie napisalem ale wqrwilem sie dzis

Ostatnio edytowany przez Macjei - 30-01-2008 o 17:39.
Macjei jest offline  
stary 30-01-2008, 17:39   #720
Mari0.o
Guest

Domyślny

@Hawan~

Daj znać kiedy będziesz online albo podaj gg.

/Mariusz

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania