|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() jest opcja edytuj a nie robisz 5 postów po kolei, i nie tłumacz tak swojego "kolegi" tylko od razu powiedz że to twój film
![]() ![]()
Tibiaspy.com Ostatnio edytowany przez Sr@x - 30-01-2008 o 17:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mike Infernus
Świat: Guardia
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
ogladałeś film on nawet do drzewa nie doszedł po 2 zapraszam na zrobienie wjazdu dzieli nas pare kilometrów ![]()
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Zanim coś napiszesz zastanów się 2 razy albo i 3 PS. Zdzichu planuje zrobić w najbliższych porankach OF Quest Solo ![]()
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p Ostatnio edytowany przez Yamaroo - 30-01-2008 o 18:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() hmm jestem graczem starej daty i jeżeli się nie mylę to drzewo było w trochę innym miejscu LOL
robiłem ten quest ostatnio druidem parę miechów temu ,więc wybacz jeżeli sie pomyliłem...
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Takie rzeczy to tylko na Guardii..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() jest oszustem bo uzywa bota... a moze nie uzywal ? tylko byl w przerwie na sianie 1 rybke wszamac... a tak pozatym uzywanie bota nie jest oszustwem ? pewnie ze jest...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Świat: aldora
|
![]() daj ktos rehost
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() dobra nie istotne.. uzywasz bota... twoja sprawa... ale wez wrzuc jeszcze jakies filmiki z tego cyklu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 1 ja bota nie używam tylko Zdzichu po 2 nie skiluje na bocie. A co do filmików z takiego cyklu Zdzichu chce się wybrać na jakiś Quest w najbliższym czasie więc pożyjemy zobaczymy EDIT: Jeśli was interesuje jeszcze jakiś filmik z moim kumplem zapraszam do tego tematu gdzie wykonywaliśmy innego Questa <<GS Hole Quest by 54 Pall>>
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p Ostatnio edytowany przez Yamaroo - 30-01-2008 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() pomyłka, jak ucunąć post?
Ostatnio edytowany przez Yamaroo - 30-01-2008 o 19:55. Powód: pomyłka |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Gildia: Ruthless
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Raczej autor tematu dostanie bana,bo 5 postów z rzędu rzadko się zdarza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Ja mam taką propozycje.
S*******aj z tego forum. Jeśli uważasz, że zrobienie 20 postów w jednym temacie jest fajne, to się mylisz. Nie odpowiadaj mi kolejnym postem, jeśli chcesz podyskutować to po prostu użyj opcji edytuj, w swoim ostatnim poście wpisując "@2x down: +treść"
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p Ostatnio edytowany przez Hugo - 30-01-2008 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() Topic
Jedyne co mam do powiedzenia to tlyko to ze zalozyciel tematu jest niezwylym spamerem i nabijaczem durnych postow co drugi post jego zal. Naucz sie czytac albo kup bryle jak nie widzisz opcji edytuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Przeczytaj temat, a zobaczysz ;D.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p Ostatnio edytowany przez Hugo - 30-01-2008 o 22:59. Powód: int |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() 22:12 Zdzichu Szprycha [52]: KTO DA ROBAKI NALOWIE MU RYBEK!! JA BIORE TYLKO 20%!! ZLECENIA OD 60+ ROBAKOW!!----venore-----KTO DA ROBAKI NALOWIE MU RYBEK!! JA BIORE TYLKO 20%!! ZLECENIA OD 60+ ROBAKOW!!----venore-----KTO DA ROBAKI NALOWIE MU RYBEK!!
Wiadomości sprzed dp venore xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Yamaroo : moze bys pajacu zaczal edytowac posty ?
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
|
![]() Po co powtarzać wkoło to samo. Chłopak został już pouczony, więc nie ciągnijmy tego dalej. Może on wie o edycji postów tylko pod wpływem emocji o tym zapomniał. Ja też się denerwowałem jak noobki obrażają gracza nickiem Zdzichu Szprycha, którego znam osobiście. Wiem że to jest bardzo dobry gracz bo sam nie raz z nim robiłem wypad na coś mocniejszego. Chłopak po prostu miał gorszy dzień.
Proponuję już nie wracać do edycji postów itp. Od teraz tylko komentarze dotyczące filmu, ok? ![]()