|  | #742 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 01 2008 Posty: 43 | Cytuj: 
 Armana i solle ;d Btw. Przestancie juz pier*^#$ o tych plemionach. Ostatnio edytowany przez Benisato - 31-01-2008 o 14:37. | |
|  | 
|  | #745 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 12 2004 Posty: 221 | Nadal gram bez premium, a co poziomu, no coz... Top1 plemie ktore gralo od poczatku dostaje od nas regularne lanie i jest mala zmiana wart   Knobika zabilismy,.. kafara... hieh wiele osob padlo.. robilem co chcialem bo moglem... P.S kto to jest nowy solle? ten stary nigdy by tak nie padl :S nie wspomne juz o armanie ^^ Ostatnio edytowany przez Morii - 31-01-2008 o 15:43. | 
|  | 
|  | #746 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 06 05 2007 Lokacja: Stalówka Wiek: 35 Posty: 227 Stan: Zbanowany Imię: Natiol akk Toksong Profesja: Master Sorcerer Gildia: K@r@ | Przeciez Arman zawsze pada jak NAB juz go zabili po raz kolejny   | 
|  | 
|  | #747 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2006 Posty: 220 | No i chyba sprawa z tym, że gra na nas Aurera <czytać Kopengasy> została dziś oficjalnie wyjaśniona...   xx:xx Neik Del'Lome [59]: so we are killing everyone on morgana  Over and Out | 
|  | 
|  | #749 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2007 Lokacja: Poznań Posty: 107 Imię: Druid Carlos Profesja: Elder Druid Gildia: Rise Świat: Morgana | Heheh no kopengi rox ogarniaja caly server w 15 osob xd? Rogstah zalozyl nowa gildie,ktora pewnie bedzie pomagala gildi Eternitas.Chociaz z tego co z nim gadalem, to ktos kicknal rogstaha z eternitas bo nie chcial pomoc w zabijaniu kopengasow.To jego ziomki z rl i wyszlo na to ze rogstah pekowal z nimi ale to pewnie jakas kolejna specjalnie wymyslona bajka wiec nie ma co w to wierzyc xddd.Jakas bzdura ;pp | 
|  | 
|  | #750 | 
| Zbanowany | Bzdura totalna Xd W sumie cos cicho ostanio ... nic sie nie dzieje... Cisza przed burza ?   btw. Torax zabiles mnie chyba na 30-40 lvlu jak skilowalem bez eq i bp zeby spears uniesc jak najwiecej  | 
|  | 
|  | #751 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 02 2006 Posty: 37 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elder Druid Świat: Morgana Poziom: 115 Poziom mag.: 66 | Arman zawsze miał grube palce, szczególnie na Anni, więc się go nie czepiajcie!   | 
|  | 
|  | #752 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2007 Lokacja: Poznań Posty: 107 Imię: Druid Carlos Profesja: Elder Druid Gildia: Rise Świat: Morgana |  | 
|  | 
|  | #753 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 01 2008 Lokacja: Toruń Posty: 29 Stan: Aktywny Gracz Imię: Rinatur Profesja: Paladin Świat: Morgana Poziom: 83 Skille: 83 Poziom mag.: 17 | No jednak to troche stresik jest jak wiesz ze mozesz zaraz zginac^^  ale troche smiesznie wygladalo jak Lookeyy i ktos jeszcze na statku patrzyli poprostu na ta rzez. Tacy oddani i lojalni guildi Russela a jednak... | 
|  | 
|  | #754 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 06 05 2007 Lokacja: Stalówka Wiek: 35 Posty: 227 Stan: Zbanowany Imię: Natiol akk Toksong Profesja: Master Sorcerer Gildia: K@r@ | Cytuj: 
 Szwedzkiego  | |
|  | 
|  | #755 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2006 Posty: 220 | Cytuj: 
 Roggi jest rl kopengasów  Cytuj: 
 Pokaż mi jakiś ss gdzie Russel mówi po szwedzku. | ||
|  | 
|  | #756 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2007 Lokacja: Poznań Posty: 107 Imię: Druid Carlos Profesja: Elder Druid Gildia: Rise Świat: Morgana | Nom moze i kopengi to sa rl roggiego. Ale watpie zeby russel czy tam ktos go kicknal z gildi skoro on byl ich battle comanderem xd | 
|  | 
|  | #757 | 
| Użytkownik Forum |  | 
|  | 
|  | #758 | 
| Użytkownik Forum | Kolego Up powiedz mi po jakiego chuja ty sie spinasz o to open battle doszedles do Eter~~ bo bales sie o wlasne dupsko a teraz mi kozaczysz na forum o OB, dobrze wiesz ze jestes nikim i na openie bys biegal posrany nie wiem nawet czy dostales juz dostep do venta Eternitasow, a tu myslisz ze sobie jebniesz pod avaterem Guild: etersritas i spinasz sie ze jestes pro. Jestem pewien ze oni na Ciebie leja i nie rozumiesz polowy co oni mowia, wiec powiedz mi po co te spinki? Chcesz byc fajny? Za chuja Ci to nie idzie   
				__________________ Yours Shejq   | 
|  | 
|  | #759 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 06 05 2007 Lokacja: Stalówka Wiek: 35 Posty: 227 Stan: Zbanowany Imię: Natiol akk Toksong Profesja: Master Sorcerer Gildia: K@r@ | Jakoś jak my wygraliśmy 2x Open to musieliśmy sie prosić żebyście wyszli a teraz wy takie kozaczki   Chłopaczku nie bój sie wyjdziemy nie długo. | 
|  | 
|  | #760 | 
| Użytkownik Forum | taa Xdddddddd  Ładujemy stamine na openke BUAHA 
				__________________ i tak powstał Czookapik.  RAKÓW & STALÓWKA | 
|  |