Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-01-2008, 21:30   #161
gigoro
Użytkownik Forum

gigoro's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki

Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
gigoro ma numer GG 2*4*5*5
Domyślny

@Fonrar
Dokladnie!

@Thoro
Wlasnie!
gigoro jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-01-2008, 21:39   #162
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

hell kazi pa bil mi reala :/
stary 31-01-2008, 21:39   #163
Lorden
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gigoro Pokaż post
@Fonrar
Dokladnie!

@Thoro
Wlasnie!

Lubisz lizać stopy podlizywaczu ? "Wlasnie, dokladnie, oh jaki ty fajny, masz racje, jestes boski, jestes najlepszy" Takie teksty mnie dobijają, włącznie z podlizywaczami takimi jak ty

Art. 267. § 1.
Lorden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2008, 21:41   #164
gigoro
Użytkownik Forum

gigoro's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki

Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
gigoro ma numer GG 2*4*5*5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lorden Pokaż post
Lubisz lizać stopy podlizywaczu ? "Wlasnie, dokladnie, oh jaki ty fajny, masz racje, jestes boski, jestes najlepszy" Takie teksty mnie dobijają, włącznie z podlizywaczami takimi jak ty
Lubisz, gdy inni sie z Ciebie smieja? Bili Cie wiaderkiem w piaskownicy, czy co? ;\
gigoro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2008, 21:46   #165
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:

Hmm, mysle ze on nie potrzebuje//nie musi sie podlizywac nikomu

Ostatnio edytowany przez Koszyk - 31-01-2008 o 21:47.
Koszyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2008, 21:51   #166
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

mi sie podlizuje bo chce katane na rooku
stary 31-01-2008, 21:52   #167
Haselbanik
Użytkownik Forum

Haselbanik's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Jaroslaw

Skille: 102/84
Domyślny

Hail Fonrar !

btw. ja lubie lizac dupy ;O
stary 31-01-2008, 23:11   #168
mezowski86
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007

Domyślny

Ale dziecinada... Powiem krótko: kurwa koniec jush;D
mezowski86 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2008, 23:40   #169
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foni Pokaż post
zle wam na arcanii?? dopoki nic nie zrobisz nikt cie nie ruszy... ale kozaczenie, fikanie czy inny brak okazywania respektu czy tez szacunku jest ostatnimi czasy nietolerowane i bedzie gnebione ;-) szczegolnie niedlugo jak dpft sie zjednoczy i wzmocni.
hunty macie z reguly za wlasne czyny. wiadomo.. sa ludzie ktorzy wyrzucaja z miejscowek pomimo iz teoretycznie nie moga tego robic ale nawet jesli zaczna was bic to rpzesana jak wyjdziesz z meijscowki.. jak zaczniesz sapac - payment
nauczcie sie ludzie. nie kozaczcie
To co tu napisales to jest wiadomka,z tym ze w waszych szeregach tez sa ludzie co spinaja posladki,besztaja,kozacza itp.(z roznych charow) czasami tak przeginaja ze odpowiadasz i co masz payment...Jezeli sie chce oczekiwac szacunku,to trzeba go tez okazywac i posluze sie tu przypadkiem Oralla,gdzie Kayetan z chara Sir van hypia(nie wiem jak sie pisze) pojechal orallowi,on odpowiedzial i sie skonczylo na tym ze 30cc mial placic.No i sa jeszcze moi ulubieni zaszufladkowani jako "rl of" ci to sie dopiero woza...No i czasami strach ubic bijacego cie 30 lvlka bo to mozebyc noobchar.No wystarczy moich wywodow i tak na nikogo to nie ma wplywu xD.A i to co napisalem nie tylko odnosi sie do dpft ale tez do ih,czy tez roznych wysokopoziomwych postaci powiazanych z waszymi czlonkami(rodzinki,znajomi) PA jest srednio-male,ale fonrar zbyt rozowo to opisal,wiec musialem przedstawic to z perspektywy szarego arcanijczyka(?) bez wtykow w gildii panujacej znowu sie potwierdzilo stare porzekadlo ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Cytuj:
wyjdz na dwor,zakladajac ze ironizujesz to nie masz poczucia humoru,a jak pisales powaznie to mi ciebie zal.

Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 31-01-2008 o 23:42.
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2008, 23:58   #170
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

a wogóle skąd wiecie, że to fonrar? Ja założe zaraz konto "Aata" i też uwierzycie, że to on?
Nacpany_Wlodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2008, 00:02   #171
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

omg czerwony idz ze swoimi pro kolegami sobie loota kroic xd
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2008, 00:02   #172
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Stan: Początkujący
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

Ale wy macie problemy dzisiaj kulturalna rozmowa z Kajkiem o POI dle to nie dosc ze obydwaj poexpilismy to jeszcze mial mi przywiezc kebaba z miast ale nie dotarl

Badzcie mili dla innych to inni beda mili dla was
Wiatrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2008, 00:11   #173
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

tak mnie rethond w*****les tymi twoimi koleszkami ze ci pierdolne zaraz, naszczescie nasz old szkul tim sie nei poddajei zaraz idziemy normalnie cos zrobic
stary 01-02-2008, 00:13   #174
Zyggy
Użytkownik Forum

Zyggy's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: J-W

Zyggy ma numer GG 2381817
Domyślny

@Nacpany_Wlodek

Nie uwierzymy, bo aata tylko expi... (czasami dla rozrywki kupuje manasy xD).
Zyggy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-02-2008, 00:39   #175
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
tak mnie rethond w*****les tymi twoimi koleszkami ze ci pierdolne zaraz, naszczescie nasz old szkul tim sie nei poddajei zaraz idziemy normalnie cos zrobic
Ta wy też zajebiści, nikt z was nie otwierał loota, ale wiedzieliście co było w środku. KK ukradłem ja, mam czar "telekineza" i zwinąłem demon armor, sca, golden helmet i chain legi
stary 01-02-2008, 00:42   #176
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

ale ten idiota przesowal cialo :| tam moglo byc empea nawet
stary 01-02-2008, 00:45   #177
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Domyślny

To skąd wiecie jaki był loot? Inne ciała też były przesuwane, wypadł p amulet, pytałem się kto, cisza. Tak samo ja mogłem z kumplem was lać za przesuwanie ciał i oskarzyć o byle gówno.
stary 01-02-2008, 00:58   #178
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

on przesowal ciala ;F a pozniej waidomo nooby to samo robily

Jan 31 2008, 23:57:23 CET Killed at Level 29 by Sath Yauros
23:56 You see a diamond sceptre (Atk:34 Def:18).
It can only be wielded properly by players of level 25 or higher.
It weighs 15.00 oz.
The beautiful jewel on the top of this sceptre is sharp enough to cut through glass.
stary 01-02-2008, 01:22   #179
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Imię: Fagaro
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foni Pokaż post
ech dzieje sie dzieje. nie chcialo mi sie pytac aaty czy to prawda czy nie ale dobrze, ze samo wyszlo, ze sciema. znaczy pewno nie sciema, ino screen sfabrykowany. tworca tematu chcial nam pokazac jaki to z niego kozak ^_^.
czesc z was pewnie wie, ze sa priv respy dpft i jak takowy przychodzi to niezrzeszony w ichnich szeregach powinien ustapic, zeby nie narazac sie na klopoty.
placza niektorzy, ze hunty za nic itp. ale na to jest jedno proste wytlumaczenie. majac 40 lvl masz wyjebane na lvl 8. majac 60 - na 15. 80-25. 100-40 itd itd. nie ma co sie dziwic. ludzie spedzaja kupe czasu albo kupe kasy na postaci i czuja sie w pewien sposob lepsi (slusznie badz nie)
jak mnie jakis noob 20 lvl wyzywa to przeciez mam na niego wylane cieplym moczem. 20 lvl to w kilka godzin mozna zrobic

PA na arcanii jest tak male, ze samo dpft nad tym ubolewa. podam dwa przyklady z innych swiatow (niestety nie wiem jakich ;/)
1. za expienie gdziekolwiek (!!) musisz placic gildii rzadzacej. zwykly wynajem miejscowek typu dragi czy cylopolis.
2. po wbiciu 60 lvla za kazdy nastepny placisz. za 61 lvl placisz 61k, za 62 lvl 62k itd itd.

zle wam na arcanii?? dopoki nic nie zrobisz nikt cie nie ruszy... ale kozaczenie, fikanie czy inny brak okazywania respektu czy tez szacunku jest ostatnimi czasy nietolerowane i bedzie gnebione ;-) szczegolnie niedlugo jak dpft sie zjednoczy i wzmocni.
hunty macie z reguly za wlasne czyny. wiadomo.. sa ludzie ktorzy wyrzucaja z miejscowek pomimo iz teoretycznie nie moga tego robic ale nawet jesli zaczna was bic to rpzesana jak wyjdziesz z meijscowki.. jak zaczniesz sapac - payment
nauczcie sie ludzie. nie kozaczcie
Zawsze bylem przewinikiem PA, ale gram na innym swiecie i moze opowiem jak jest na eterni. Jest pewna gildia, nie maja ani leveli, ani duzej ilosci graczy, poprostu sa zajebisci w pvp. Przyklady tego co Dessus, bo o niej mowa zrobilo:
-slaba gildia miala ladny gh, teraz jest slaba gildia co ma ladny gh i wojne az nie oddadza gh, payment dla kazdego membersa 100k
-byla sobie ladna gildia skupiajaca ludzi co potrafia bic tylko levele, powbijali po 100-150 i zaplacili po 400k od glowy bo lider dessus takim payment im dowalil
-slaba gildia miala farta, znalezli demondrasa i ubili w cala gildia, teraz maja hunta(wojne) az oddadza lape
-dessus biega po spawnach i od przypadkowo spotkanych ludzi rzada oddania eq, kto nie da to pada.

Tak nie ma sensu plakac ze ktos kogos wywala ze spawnu, mnie tez krew zalewa jak ide na frosty a tam siedzi 70 ek razem z 60 ed i mowia ze beda 5h. Tyle ze ja to akceptuje i ide na inny spaw, ale nie wiem co bedzie za 100 leveli. Wywalanie ludzi ze spawnow nie jest czyms nadzwyczajnym, jesli nie towarzysza temu wyzwiska, obrazanie czy paymenty. A co do samych paymentow, wiele osob na mnie mowi PA, problem w tym ze na kazdego z nich mam powod, sam siebie uwazam za czlowieka dojrzalego i jak slysze od nooba co mowi ze konczy gre jakies wyzwiska pod moim adresem, badz co gorsza pod adresem mojej rodziny to naprawde nie mam zamiaru go widywac na swoim serverze, i jak za miesiac przychodzi na kolanach to nie zmieniam swojej decyzji i poprostu go hunce.

Pamietam tez inna sytuacje, pare lat temu, na 70 levelu kupilem sobie sca, caly posikany dostalem od kolegi edl, wtedy to bylo najlepsze miejsce do polowania dla knighta, expilem sobie godizne i przyszedl 120 ms powiedzial ze mam na opuszczenie spawnu tyle czasu ile zajmie mu pujscie do dp po mf. wyszedlem ze spawnu, nie mialem ochoty ginac za niewinnosc, ale poprzysiaglem sobie zemste. teraz ja mam 176 level, on ~150 ale na eterni juz nie gra, glownie dzieki mnie. to samo moge doradzic ludzia ktorzy teraz placza ze inni ich PAuja, ale gwarantuje wam ze jesli wbijecie levele, wywalicie tych co was dzisiaj cisna to wkrotce pojawi sie tutaj podobny topic tylko nie o DPFT a o was.
stary 01-02-2008, 02:10   #180
Haselbanik
Użytkownik Forum

Haselbanik's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Jaroslaw

Skille: 102/84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro Pokaż post
Zawsze bylem przewinikiem PA, ale gram na innym swiecie i moze opowiem jak jest na eterni. Jest pewna gildia, nie maja ani leveli, ani duzej ilosci graczy, poprostu sa zajebisci w pvp. Przyklady tego co Dessus, bo o niej mowa zrobilo:
-slaba gildia miala ladny gh, teraz jest slaba gildia co ma ladny gh i wojne az nie oddadza gh, payment dla kazdego membersa 100k
-byla sobie ladna gildia skupiajaca ludzi co potrafia bic tylko levele, powbijali po 100-150 i zaplacili po 400k od glowy bo lider dessus takim payment im dowalil
-slaba gildia miala farta, znalezli demondrasa i ubili w cala gildia, teraz maja hunta(wojne) az oddadza lape
-dessus biega po spawnach i od przypadkowo spotkanych ludzi rzada oddania eq, kto nie da to pada.

Tak nie ma sensu plakac ze ktos kogos wywala ze spawnu, mnie tez krew zalewa jak ide na frosty a tam siedzi 70 ek razem z 60 ed i mowia ze beda 5h. Tyle ze ja to akceptuje i ide na inny spaw, ale nie wiem co bedzie za 100 leveli. Wywalanie ludzi ze spawnow nie jest czyms nadzwyczajnym, jesli nie towarzysza temu wyzwiska, obrazanie czy paymenty. A co do samych paymentow, wiele osob na mnie mowi PA, problem w tym ze na kazdego z nich mam powod, sam siebie uwazam za czlowieka dojrzalego i jak slysze od nooba co mowi ze konczy gre jakies wyzwiska pod moim adresem, badz co gorsza pod adresem mojej rodziny to naprawde nie mam zamiaru go widywac na swoim serverze, i jak za miesiac przychodzi na kolanach to nie zmieniam swojej decyzji i poprostu go hunce.

Pamietam tez inna sytuacje, pare lat temu, na 70 levelu kupilem sobie sca, caly posikany dostalem od kolegi edl, wtedy to bylo najlepsze miejsce do polowania dla knighta, expilem sobie godizne i przyszedl 120 ms powiedzial ze mam na opuszczenie spawnu tyle czasu ile zajmie mu pujscie do dp po mf. wyszedlem ze spawnu, nie mialem ochoty ginac za niewinnosc, ale poprzysiaglem sobie zemste. teraz ja mam 176 level, on ~150 ale na eterni juz nie gra, glownie dzieki mnie. to samo moge doradzic ludzia ktorzy teraz placza ze inni ich PAuja, ale gwarantuje wam ze jesli wbijecie levele, wywalicie tych co was dzisiaj cisna to wkrotce pojawi sie tutaj podobny topic tylko nie o DPFT a o was.

Spoko opisane
Tylko co do ostaniego zdania sie nie zgadzam

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania