![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() słuchaj w ab i w venore (w okolicach chyba nigdy nie bylem w venore)
jest cos takiego jak Jungle Grass i to blokuje droge da sie to sciac tylko macheta daje sie use with i na Jungle Grass (taka wielka trawa to) i znika i odblokowywuje przejscie (ja po ab i jego okolicach chodze z nia , ale jak bede chodzic do venore tez bede nosic) ![]() PS. mam nadzieje ze pomoglem ![]()
#403 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Chcialbym zebyscie podali dokladnie od czego zalezy jak szybko leca skile np. jak mamy full atak czy full defa czy mamy woden shielda czy dwarfen czy mocna bron czxy slaba i czy jak zdejmioemy zbroje to czy szybciej leca?
|
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() nie dojdzie bo zmienilem e-mail a on sie uaktywni za 17 dni. do starego e mail nie pamietam hasla
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Gdzie jest Ahmet (Ten co sprzedaje olej) w AB. Mapka plz.
edit: OK juz wiem Ahmet nazywa sie Bashira i jest w podziemiach. Ostatnio edytowany przez Zamkniety w domku - 27-11-2004 o 08:04. |
![]() |
![]() |
#406 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#407 |
Guest
|
![]() czemu nie moge wejsc na tibia.com?
na poczatku myslalem ze to jakas naprawa strony ale po 1 tygodniu znow nie moge wejsc na tibia.com jaki qwest jest dobry dla knighta 15lev|38/32skills|3 mlev? odpowieccie szybko |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja nie moglem wejsc na tibia.com z jakas godzine poniewaz bylo cos ze strona
a o co co chodzilo "jaki qwest jest dobry dla knighta 15lev|38/32skills|3 mlev?" ![]()
#409 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: tam dom mój, gdzie komp mój i tibia moja
![]() |
![]() eee ponowie swoją prośbę... jak sie tworzy kanał do rozmowy między kilkoma graczami?? i czy to prawda ze mogą to tylko pacci? bo widziałem na filmach kana ł stworzony przez facc'a.. plz proszę o odpowiedż
#411 |
eX Moderator
|
![]() Tylko pacc może otworzyć private channel, do którego może zaprosić każdego. Private channel otwiera się tam, gdzie m.in. trade channel. Zaprosić możesz albo klikając na osobie wybierając: "invite to priv channel" albo poprzez kliknięcie na pasku kanału otwartego i wybraniu opcji: "invite player" i wpisaniu imienia.
|
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() czy używanie ronów zwieksza poziom magiczny ??
![]() Ostatnio edytowany przez jurek260 - 28-11-2004 o 15:14. Powód: runy |
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
Reqest Wie może ktoś gdzie kupić Strong Haste na Edron? |
|
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() takie pytanko.
Chcialem zmienic sobie e-mail na koncie. Odczekalem te 30 dni, wziolem zeby zmienilo tam cos wyskoczylo wcisnolem accpet no i patrze a sie zalogowac nie moge ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam tylko jedno pytanko
z jaka predkoscia biega cyclop czy mam szanse mu uciec i zabic z hmmow na 11 lvlu ? ![]() PS. prosze o jak najszybsza odpowiedz ![]()
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Julera \ Fibula Village 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cyclop biega z predkoscia 1 lvla Orc Rider z predkoscia 64 lvla (w co wierze on ma speeda ze hoho) Black Knight (BK) z predkoscia 86 lvla (wedlug tego to to szybki knighcik ![]() czy to prawda bo ja nieznam zabardzo angielskiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. z gory dzieki
![]() |
#419 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Jak stworzyć swój właśny server a mianowicie OTS server.
Prosze o wskażówki co i jak, jaki program, itd, lub jak podłączyc sie do czyjegoś serva, jakby co mam Xp Profesional <rotfl> |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() ![]() |
![]() |