![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Staszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darth Sheen
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 66/56
Poziom mag.: 10
|
![]() Fajne ss'y (:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
|
![]() 20:36 Dark Hunter Pal [46]: nie
20:36 Dark Hunter Pal [46]: zabijecie 20:36 Dark Hunter Pal [46]: mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Konin/Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vampreczek
Profesja: Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Poziom: 197
Skille: 101/80
Poziom mag.: 25
|
![]() Vhal co to sie tam porobilo z tym twoim deco i tak bylo badziewne ale szkoda :< pozdro xD
![]() ![]() 14:28 Vampreczek [82]: no ile dales za ta postac 14:28 Hold Amix [48]: oco hodzi 14:29 Hold Amix [48]: a Z KAD WIESZ 14:29 Vampreczek [82]: bo ja wiem wszytko |
![]() |
![]() |
#324 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
|
![]() BUHAHAHHAHA!
y0 zioms, na next fragi poczekacie az mi sie char wylvluje :> Banishment: Account banished until deletion because of destructive behaviour (Stacking monsters to kill other players is destructive behavior.) Pzdro xD! Potem wrzuce ostatnie ss'y z Thara :> |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Kred Kabalin
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Up
GZ Nuuby Tutaj quest z przyczyny braku gotówki: ![]() Dzieki Barth :* Miałem zamiar walnąć dziś ss z Mad Mage Room, ale nasza Asterka nie pozwoliła. Ostatnio edytowany przez Kabalin - 01-02-2008 o 01:13. Powód: Hosting |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
GZ Nuuby Tutaj quest z przyczyny braku gotówki: ![]() Dzieki Barth :* Miałem zamiar walnąć dziś ss z Mad Mage Room, ale nasza Asterka nie pozwoliła. |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thar, potomku slawnego klanu traperow, nie poddawaj sie i ponownie wejdz na splugawiona krwia ofiar sciezke wystepku. Tak albowiem jest zapisane w gwiazdach, a przeznaczenie jest niezmienne. Niech twa gloria rozjasni jeszcze raz pola naszej asterki. Z woli naszego pasterza udzielam ci ponownego chsztu tym oto mieczem hartowanym w tolkienowskiej krwi i bog wie jeszcze jakiej. <podchodzi do zmartwychwstalego chlopca, i udziela mu blogoslawienstwa> <pyk pyk> od teraz jestes gotow do dzialania , niechaj blackd bedzie z toba :Q.
< ___ l l ___l l___ l___ ___l l P l l R l l O l lxDl l l \/ > Jesli nie wyswietla wam sie hartowany w tolkienowskiej krwi miecz saurona ktorym thar zostal zbawiony , to wasza karta nie obsluguje naszego pakietu graficznego. :O
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @all up
jaki nick ma thar?
20:08 Royal Ostry [6]: w gimnazjum gosciowka sie pyta klijeta 20:08 Royal Ostry [7]: How do you do 20:08 Royal Ostry [7]: a on 20:08 Royal Ostry [7]: yes I'm |
![]() |
![]() |
#329 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
|
![]() @Up
Póki co to nie jest istotne...ja chcesz cos napisać pisz na shuki epiro;p ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez exeros - 01-02-2008 o 15:39. |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() zmiana eq, juz ostatnia chyba ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Starachowice
Imię: Lhamuestek
|
![]() Pierwszy mlevel od baaaardzo dawna, ss w wersji mini:
![]() Jutro jade także przez najbliższy tydzień żadnych advów.
#332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Stan: Niegrający
|
![]() wiem, że nie cytuje sie zdjęcia ale jest mini ;d
barti ja bym sobie dojebał demonke i key ring jak masz sianko ;p
20:08 Royal Ostry [6]: w gimnazjum gosciowka sie pyta klijeta 20:08 Royal Ostry [7]: How do you do 20:08 Royal Ostry [7]: a on 20:08 Royal Ostry [7]: yes I'm |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Barth ma w ch*j kasy, bo kupuje na allegro. Dragi Lhama SH@H@H A tu coś od wujasza Kreda: ![]() P.S- Wiem, wiem bot mi świeci ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Starachowice
Imię: Lhamuestek
|
![]() @Up
Kto Ci te kołki do ramion przyczepił ; d
#335 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak myslisz ![]() Tutaj ss'y z dzisiejszego "questu" ![]() Widzimy tutaj jak biorę udział w "akcji": ![]() Nie będę komentował tego questu. Ziomale wiedza dla czego. Cya;p |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() + Jakieś ringi i 3 bp smp |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Pro'cław
Imię: Pro'stoo
Poziom: 50+
|
![]() Dłuugo dłuugo bity lvl, po tych kickach, laggach, deadach i ch*j wie co jeszcze - nareszcie wbity \o/
![]() Tutaj przedsmak i rozgrzewka przed Banshee quest ![]() ![]() (Przeróbka) Niestety Glen się zezłościł na nas i chciał jak najszybciej wyjść. Chociaż szczerze to mu się nie dziwie :/. Tutaj oficjalnie na forum przepraszam chłopaków za moje zachowanie - poprostu już nie wytrzymałem nerwowo. Ale i tak z wami zrobiłem 2x time ![]() ![]() ![]()
I born in Astera for my Friend ![]() Character - Loading... Ostatnio edytowany przez Bloud93 - 02-02-2008 o 01:41. |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
buhuauhe, ale żeś wkleił xd po za tym, ja wam tylko pomagałem więc skąd miałem mieć nagrody xdd? |
![]() |
![]() |
#339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Gildia: Fatal Ilusion
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
@no to rzeczywiscie miales sie czym denerwowac.. bardziej stresujacej sytuacji to sobie nie wyobrazam. Ostatnio edytowany przez bartii10 - 02-02-2008 o 12:53. |
|
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Pro'cław
Imię: Pro'stoo
Poziom: 50+
|
![]() Taa, ale nie podobało mi się to, że tylko 3 osoby wystawiły nagrody, jeszcze glen się uparł ...
![]() Up@ całe zamieszanie, jedni poszli na questa, ty barth miałeś się uczyć, Johana nie było, glen sobie poszedł Nie wiedziałem co robić więc poszedłem z Nahero, potem jeszcze się na mnie obraziliście :/
I born in Astera for my Friend ![]() Character - Loading... Ostatnio edytowany przez Bloud93 - 02-02-2008 o 01:51. |
![]() |