|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() Ja trapuję graczy, którzy proszą o Eq, albo tym bardziej , kiedy mówią HUNTED ON MAIN 120 LEVEL FRIEND ;p (Mi się taki trafił noobek
![]() I jeszcze od czasu do czasu zbieram grupke i pomagam w questach na mino hell. http://s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=90435 Klik- to nic nie boli |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam trapuje noobki i gram w tibie (^^)
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
![]() |
![]() @Dupioofpolska(dobrze?)
A czy trap i gra w tibie to nie to samo? Zdaje mi się że w tibii się trapuje @topik Tak dokładnie to robie konkursy pływackie |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 130
|
![]() Ja sie bawie expiąc 7 lvlem na ratach :O:O:O
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Asash
Ja to powiedziałem żeby było śmiesznie ![]()
Nakarm mnie prosze ![]() Ostatnio edytowany przez Drupiofpolska - 26-01-2008 o 09:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bercik from Fire
Profesja: Knight
Świat: Harmonia/Iridia
Poziom: 100
|
![]() @Jarassimus
hueaUHSUHUHAEUHASUH nice ;D;D;D;D;D;D;D;D Ja pływam ;d
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2007
|
![]() Od ostatniego update Cipki daly nam możliwość pływania. Fajnei sie bawi w berka w wodzie i skoki do wody wygladaja zajebiasczo ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoki do wody xD... Nie no one to są boskie
![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2008
|
![]() Ja tam lubię się poopalać i popływać jak jest ciepło, albo wypić drinka z kumplami.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() trapy w minohell to moja glowna rozrywka
taka arena na rookgaardzie wrzucam itemki dobre i kase, 2-4 mino i wpuszczam ludzi po jednym i walcza ote itemy ktore wrzucilem walka nasmierc i zycie zdazalo sie ze wygrywali ludzie z minosami i mieli nagrody ale zazwyczaj walka konczy sie smiercia gracza aa i niewpuszczam graczy powyzej 10 lvla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() ostatnio wpadłem na pomysl zeby ktos uruchomil mc i blokowal wejscie do mh i wtedy i wtedy...
Robimy impreze rookstayerow |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Imię: Sprawdzacz K.
Świat: Morgana
Skille: 79/78
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja zawsze pomagan newbie xD
Fajna zabawe zorganizowalam noobkom w wigilie. Miałam na koncie 4k, wiec wyplaciłam 3k w złocie (oczywiście nie jednorazowo), poszłam na rynek i rzucałam po 50gp. Omg jaki wtedy ubaw miałam. Myślałam, że to nagrywam na TibiCam, ale wtedy nie umiałam się nią posługiwać i wszystko przepadło. Nie mam screenów ale zabawa była świetna. Patrzeć, jak te biedne nooby rzucają się na kase. Najlepiej, jak się im na dach rzuciło. Od razu bylo na nich milion przedmiotów. W życiu nie przypuszczałam, że nooby mogą się tak klócić o głupie 50gp. Mam zamiar nazbierać kolejną kasę i znów ją rozdać. Może na wielkanoc... Bo po co Rooksayerowi kasa? Tylko na life fluidy. A i bez nich da się żyć. Na prawdę polecam tą zabawę. Ubaw niezły. Wciaż widze przed oczami tych noobow pędzących po kupkę złotych monet ;* Hm... i fajnie, że cipy dodały basenik. Ale zastanawia mnie jedna rzecz. Bo są tam takie jakby bramki, nie? A gdzie piłka wodna??
Ostatnio edytowany przez Agusialeczek - 30-01-2008 o 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja się bawie pływając xD
Pozdrawiam
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Imię: Lord Janex
Profesja: Rookstayer
Świat: Harmonia
Poziom: 31
Skille: 21/25
Poziom mag.: XD
|
![]() ja to mam taką zabawę, wypad na full resp w mino hell najczęściej bez tarczy i chaina lub z łukiem w dłoni i nawalam we wszystko co mnie otacza, lub blokuje [z kumplem {pozdro do Rookstayera Maćka} lub flowerem] wejściem na pierwszy poziom mino hell, rzucam na trade tekst "APP SHENG W MINO HELL OMG!" lub "MINO HELL DOOR OPENED!!!" i jak się zwali cała armia n00bostwa, jak wołają żeby puścić itp... "sweet"
Mały ss z takiego trapa ^^ ![]() [pozdro dla rewq trewq'a który zgodził się pobloczyć i nie jebnoł mi flowera ^^] |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() @up
Nie pisz tak chaotycznie. @topic Ja czasami trapuje graczy, ale takich którzy mi dokuczają i mnie wyzywają. A tak to pomagam graczom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Imię: Lord Janex
Profesja: Rookstayer
Świat: Harmonia
Poziom: 31
Skille: 21/25
Poziom mag.: XD
|
![]() up@ chaotycznie? na czym ta chaotyczność polega?
topic: jeszcze jedna zabawa, a mianowicie, "orc slayer quest" lurujemy ile wlezie orców na orc tower, [najlepiej tak żeby zapchać całe piętro] i rzuca się gdzieś pod ściane jakiś dobry item lub rarek. [nieźle sprawują się honeycomby] albo jeśli samemu chcesz się pobawić, to później wpadasz i próbujesz to wyczyścić o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() Ja lubię zamykac noobki w Katana Room
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Najlepiej jest uczyć noobów jaki sie klonuje pieniądze naprzykład: podchodzisz do nooba który m na stole kase albo itemy i mówisz klikni ctrl + clone a on klika i wiecie co...Albo to podchodzisz do sprzedającego nooba i mówisz umiesz sie kręcić i napisać LOL albo biore vial ide na raty biore krew i sprzedaje jako life fluid za 25 gp ile ja już kasy na tym zarobilem!
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2008
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Świat: Nerana
|
![]() W ganianego po Rookgardzie.