![]() |
#4961 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zal mi ich(Cipek). Jak chcemy reseta to pisza ze to nie ich wina ze tracimy eq/lvl na kicku bo to nie oni go powoduja , ale gdy oni robia resety i my tracimy PRZEZ nich lvl'e/eq to wtedy sie nie zapytaja czy reset jest potrzebny?
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ancaux
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Toxic Fire
|
![]() Mi sie niestety nie udało uniknąc freezów...
Jan 31 2008, 15:58:07 CET Died at Level 65 by a dragon lord Hail honera >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#4963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Daleko...
Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]()
Best Solo~~Demon 6000 exp ![]() Best Block~~Juggernaut and 2 destro ![]() 11:29 Achon Elaw [212]: kupie wam bossa 11:29 Achon Elaw [212]: ale musiscie mi obiecac ze zabijecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
![]() Nika Gratz dla bota <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Trickhor
Gratz ! ![]() @Nikaia NOOB ! @Royal Vwking ale HAM z Ciebie ;/ !1 @Spawciu Pedofeel, ale i tak Cie Lofusiam <333
![]() |
![]() |
#4966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Imię: Shining Tomeq
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 19
|
![]() Ostatnio edytowany przez wullkan - 01-02-2008 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4967 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Imię: Dosu Druid
Profesja: Druid
Poziom: 26
Skille: 10+
Poziom mag.: 28
|
![]() xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4968 |
Użytkownik forum
|
![]() Sory Ale Jestem Nowym Uzytkownikiem Forum I Dopiero sie Ucze ja to cos zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4969 |
Użytkownik forum
|
![]() Kurwa Jak SIe Wkleja Foty..? Ja Pierdole..
Ostatnio edytowany przez Nieuchwytny - 01-02-2008 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4970 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() Chciałbym dzisiaj ogłosić kilka rzeczy:
po 1. Frut... nie chce mi sie ciebie cytowac, ale gdy dalem swoje zdjecie napisales "jednostrzalowiec" otorz gdy zobaczylem twoje zdjecie zasmialem sie glosno, szczerze jebnąl bym raz i by nie bylo co zbierac. po 2. Gdy dalem swoje zdjecie na forum wszyscy ja krytykowali. Pomyslcie jak sie czulem, i jak wy byscie sie czuli gdyby po tym jak daliscie zdjecie cala strona byla zapisana wypowiedziami typu "ale leszcz, jednostrzalowiec, jaka pizda". po 3. Chcialem oglosic, ze bardzo przepraszam Spawcia, za to ze zle go ocenilem i wyzywalem. "Zachowalem sie jak gowniarz, to sie juz wiecej nie powtorzy". Naprawde ze szczerego serca cie przeprasza. po 4. Sir-Kotlet po swoim mega kozackim wystopieniu w grze oglosil ze mam hunta (podobnie jak ghomez) czekam juz przeszlo 2 tygodnie i nic, panowie powiedzcie kiedy mam zaczac sie bac. po 5. Panowie, kazdy kto dal rl fote jestescie super extra mega piekni, nieprzejmujcie sie gdy ktos was krytykuje, najczesciej to nooby ktorzy sami wygladaja jak "sprzedaj twarz po co ci dwie dupy", kazdy ma swoj urok, a piekno to nie tylko wyglad zewnetrzny. po 6. juz ostatnie, zna ktos typa o nicku Czesio of the night. Koles pisze do mnie ciagle z bluzgami a potem sie nie odzywam, i nie wiem ocb;p @ Nie, nie jestem analfabeta ani dysortografem. Poprostu nigdy nie zwracam uwagi na ortografie i interpunkcje piszac tutaj posty. ![]()
![]() |
#4971 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Xiaq
Zacznijmyod tego ze moze masz te 14 czy tam 15 lat, ale twoje zachowanie mowi o czyms innym.Max dalbym ci 8-9lat.A jezeli chodzi o Fruta to sie zgodze z nim ze jestes jedno strzalowiec. A twoje ss to n/c jak mozna sie bawic tym w paincie dopisywac jakies gowno na rozowo (?) PS. Gratz wszytskim kumplom <piwo>
13:57 Ziomus Losek [14]: spotkamy sie na rl na sex? 13:57 Vatta [6]: co to jest i gdzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4972 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() lol. Zrobilem to tylko raz, i nie powiem dlaczego. A moze chodzi ci o dopisanie "Me" to kolor czerwony byl i zazcaczylem zeby wiedzieli kttory to ja. ale N/c cioto.
![]() @edit up prewnie Ghomez, wiec tym komentem sie nie przejmuje. Odezwala sie osoba ktora z Bezele wywalila 50% guild ![]() wes wogule jestes 2 owner i myslisz ze nikt o tym nie wiem. Noob jetses i tyle
[CHAR]Xiaq[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Xiaczek - 01-02-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Idz, free itemy w carlin daja
88lev - tinipic bo imageschack nie chcial wejsc a mi sie nie chce czekac az 'ktos' lub 'cos' to naprawi ![]()
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 01-02-2008 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4975 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eh Xiaq sam sie kur** prosiles o wywalenie z gildii.A jezeli chodzi o gildie to noob jemus arrows wywalil wszytskichoprocz vicka i leadera.
I jezelichodzi o moje Acc a dokladniej o Ghomeza to grala gra i grac bedzie tylko 1 osoba !!! W h*j osob na servie ci to potwierdzi, no ale jezeli kupiles swoje konto na allegro lub dostales od starszego brata to twoj problem.
13:57 Ziomus Losek [14]: spotkamy sie na rl na sex? 13:57 Vatta [6]: co to jest i gdzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4976 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Bezele
Poziom: 50+
Skille: 74/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @ Xiaq
Po pierwsze tak jak to mówil ghomez, z gildii ludzi powywalal Jemus. Po drugie znam Ghomeza z rl i nikomu nie sprzedal swojego konta i jesli wierzysz w bajeczki innych osob to poprostu szkoda takich ludzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
|
![]() Wie ktoś może coś o jutrzejszym poi??
16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: jak sie loguje to jest napisane free account 16:27 Yogih Zamias [72]: tak 16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: na tym spisie harow 16:28 Yogih Zamias [72]: ale to na tibia.com sie sprawdza Pozdro dla moich wszystkich kumpli Roga Femir Yogih zamias Nevinis Sir Sila Ptak Honeriowy Xaton Nextion |
![]() |
![]() |
![]() |
#4979 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Bożepole Wielkie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4980 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
|
![]() Podobno tak jak pytałem sie spawcia to mówił że w sobotę ale nie wiem czy to jest wałek czy co
16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: jak sie loguje to jest napisane free account 16:27 Yogih Zamias [72]: tak 16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: na tym spisie harow 16:28 Yogih Zamias [72]: ale to na tibia.com sie sprawdza Pozdro dla moich wszystkich kumpli Roga Femir Yogih zamias Nevinis Sir Sila Ptak Honeriowy Xaton Nextion |
![]() |
![]() |