|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() @juzefek
nie badz madry na sile bo i tak nie jestes @lee mage nie ogladam jetixa sry ;x
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Więc 2 lata temu jako dziecko skakałeś po forum. Aha, gwarantuję ci, że 2 lata temu mógłbym powiedzieć o naruto to samo ![]() (w powyższym poście absolutnie NIE twierdzę, że mając 16 lat jestem już dorosły)
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() /Hugo\
Dlaczego łączysz 1szą część zdania z drugą? Napisałem że "dzieci" teraz się podniecają i przez to robi się na temat naruta negatywne zdanie i że jak 2 lata temu zanim jetix zechciał to wyemitować było bardziej normalnie na temat tego anima. A z reszto każdy ma swoje zdanie ![]() Pozdrawiam~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() O tym że moderatorzy wchodzą tutaj raz na chińsko-prusko-rumuński rok myślą epwnie że "Naruto" to nazwa h-lvla z noobservera...
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A żebyś wiedział że na którymś servie jest gościu o imieniu Naruto Hokage Pierwszy (chyba tak lub podobnie)
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() LUDZIE!!
JEST OGROMNA RÓŻNICA MIĘDZY BAJKAMI A ANIME!! Więc poczytajcie, a potem komentujcie!
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg, wielcy tibijczycy jak zwykle dali popalić :*
Nasuwa się tylko pytanie, jakim prawem mówicie na naruto bajeczka, sami grając w gre, której poziom trudności wycelowany jest w ~8latków, nie licząc smokuff i demonów. Pewnie(nie oceniając z góry) większość z was to skejty/dresy, i w czasie wolnym pomiędzy lekcjami(tzn wagarami, bo i tak nie chodzicie), a tibią, waszym ulubionym zajęciem jest 'wyjaz na miasto'. Ludzie, to wy jesteście grupą osób, zaniżającą średnie IQ... (nawet wliczając mochery) Nauczcie się, kurwa tolerancji. P.S.: Post jest skierowany tylko do tych, których udział w temacie rozpoczął i skończył się "kurwa, s*******ać z bajeczkami!", do tych którzy wyrazili w sposób kulturalny swoją opinie, zwracając uwage na zły dział, nic nie mam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Powinni zrobić tu jakąś selekcje :s Żeby wejść na forum powinno mieć się 15 lat, posiadać rzadką umiejętność korzystania z bardzo mądrej strony jaką jest www.google.pl
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
czekam na twoja wiadomosc
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Naruto i te inne szity sa wlasnie na poziomie 8 latkow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Proszę, nie załamuj! Sam grasz w tibie, pokazujesz swój poziom. A tibia według wielu osób jest grą w którą grają 8 latkowie, tutaj już było nawet w gazecie, że zdenerwowany tibijczyk uderzył własną matke krzesłem. I dlatego radzę Ci, od poziomu naruto to Ty się odwal! Bo nie słyszałem żeby ktoś pod wpływem naruto bił mame czy coś w tym stylu, ja wole oglądać różne ciekawe animy aniżeli grac w pixeloze jaką jest Tibia. Żal mi ludzi którzy nie odróżniają anime od bajek! Ludzie nauczcie się szukać, potem jak będziecie pewni w stu procentach co do wypowiedzi to piszcie posta, a nie mi tutaj opowiadacie że naruto to bajka :\ Na prawdę powinny być jakieś wymagania, aby wejść na forum. Bo już tutaj dostrzegam co raz więcej osób piszących bezmyślne posty ![]() @Proszę o zamkniecie tematu, bo tutaj już wiele kłótni się zaczyna ![]()
Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 01-02-2008 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() <Po chwilowym zastanowieniu się zdecydowałem zedytować post, aby nikogo nie urazić>
![]() |
#56 |
Zbanowany
|
![]() @2xup
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!! Nie przejmuj się tym ciotą co jest 3x up mówi o Naruto że to szit i napewno nawet nie chciał spróbować obejrzeć pierwszego odcinka... @3x up http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Trudno przekonać kogoś do zmiany poglądów. Opanujcie się, fani naruto nazywają graczy w tibię dresiarzami/skejtami, a tibijczycy wyśmiewają anime i naruto. Można tak się nawzajem kłócić długo, dopóki jedna ze stron się nie uciszy.
Temat do zamknięcia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --