![]() |
#5002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Nikaia i tak go stracisz xDD
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rebeh Dizek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Round Table of Honera
Świat: Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
Poziom mag.: 8
![]() |
![]()
09:44 Rav'Knight [214]: rebeh shameless 09:45 Rav'Knight [214]: you wanna piece of him 14:53 Strini [23]: this human in lure scarab to larva, im hunt this, he think deading strini but nonono exura poffpoff im survival |
![]() |
![]() |
![]() |
#5004 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
Lecz wiem ze takie wyznania sa nie najlepsze na forum zaraz ludzie napisza ci w grze o ile sie logniesz - ej daj mi eq jak juz nie grasz plix plix plix haka mialem gm zabral mi wszystkie itemy bo prosilem o teleport, znacyz jak chesz to mzoesz mi pozyczyc oddam ci jak ci sie zachce plix nie badz taki co ci zalezy <- oczywiscie z 129301293012 bledami @Rebeh Ja daje milion pincet sto dziwincet i sprzedane Graj dalej gejuchuuu
![]() |
![]() |
#5005 |
Użytkownik Forum
|
![]() afff Xiaq ty nadal nie bedziesz wierzyc ze 1 owner gra ale szczerze ja to pier****... A jezeli chodzi Ci o olewanie to mialem dosc paru kurw, ktore sie do*******aly calyczas zeby pomoc w jakichs questach itp. I jak to mowi w huj osob na tym forum ---> 1 owner.
@ Darkolidero - nieprzejmuj sie 1 dedem ja na ghomezie mam 3x na 89 lvl przez mojego neta i skonczylem grac ta postacia, zalozylem nowa - Palladyna ![]() Yoshio, Pal GRATZ dla was PS. Trickhor to picza ;* Edit: Nopanowie kupowac browary,dzisiaj meczyk ![]() Mecz towarzyski: Finlandia - Polska 16,45 Obstawiam 3-0 dla naszych. ![]()
13:57 Ziomus Losek [14]: spotkamy sie na rl na sex? 13:57 Vatta [6]: co to jest i gdzie Ostatnio edytowany przez losek_13 - 02-02-2008 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Imię: Liah Ardo
Gildia: Killing Team
Poziom: 110
Skille: 85/85
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ja Liahem zaliczyłem sobie 6x Dead w 1 miesiącu , a teraz znowu padlem na demcu
![]()
Best Solo : 3 Behemoth ![]() Best Block :3 Plaguesmith ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Liah'Ardo - 02-02-2008 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5007 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Kazdy chce byc trendi BUhehe kocham te otsy za 30k wszystkie addony uhaha.
![]() |
#5008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Zgadzam sie z Ghomezem, Liahem i innymi ... ze do gry trzeba nabrac dysta ... ja to zrobilem po dedzie w bezmyslny sposob na POI i stracie 300k ktore dosc dlugo zbieralem ... stwierdzilem ze nie ma co sie kur** przejmowac bo to jest tylko pier ****** gra zbudowana w taki sposub aby uzalezniac, przestaje sie tez klocic z pewnymi osobami bo doszlem do wniosku ze nie to nie ma zadnego sensu i wmawiac sobie "ale go zjade,zbluzgam bo to ... itp" do niczego dobrego to nie prowadzi ... staram sie spedzac przy niej coraz to mniej czasu
![]() @Co do Deduw Ja mialem nabite 5x Ded w ciagu miecha ... To mi tez dalo sporo do myslenia ![]() Pozdro all i gz lv itp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5010 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Imię: Dosu Druid
Profesja: Druid
Poziom: 26
Skille: 10+
Poziom mag.: 28
|
![]() 19 lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5011 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Imię: Dosu Druid
Profesja: Druid
Poziom: 26
Skille: 10+
Poziom mag.: 28
|
![]() niewiem dlaczego ale nie moge dodawac zdjenc ! moze ktos mi powie dlaczego..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5012 |
Zbanowany
|
![]() Może chodzi o twoją ortografię?
Spróbuję ci to wyjaśnić szybko: 1.Wejdź na stronę www.imageshack.us. 2. Kliknij na przycisk przeglądaj i wybierz zdjęcie które chcesz wstawić. 3. Naciśnij przycisk Host It. 4. Gdy strona się załaduje pokaże ci się miniaturka tego zdjęcia. Uwaga, nie klikaj w nie tylko skopiuj pierwszy link pod tym zdjęciem, musi przy nim pisać Hotlink for forums (1). 5. Wklej link w poście na tym forum w tym temacie, mam nadzieje, że pomogłem. A jeżeli tego nie zrozumiałeś to wejdź tu : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=128305 Ostatnio edytowany przez Trickhor - 02-02-2008 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
|
![]() Je... kicki ja tu se robie banute mas kick ... za 15 min znowu i tak cały czas.. żal...
troche banuty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: jak sie loguje to jest napisane free account 16:27 Yogih Zamias [72]: tak 16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: na tym spisie harow 16:28 Yogih Zamias [72]: ale to na tibia.com sie sprawdza Pozdro dla moich wszystkich kumpli Roga Femir Yogih zamias Nevinis Sir Sila Ptak Honeriowy Xaton Nextion Ostatnio edytowany przez Draal_chatoe - 02-02-2008 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Ankrahmun xD
Imię: Jona Elle
Gildia: Hell Owners
Poziom: 77+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6+
|
![]() Do 1 ownera jemusa
@Jemus Przykro mi że sprzedałeś postać takiemu NEWBIE. Koleś kupił od ciebie postać i albo nią pada odrabia lvl i pada znowu. A szkoda o jednego normalnego człowieka mniej. Mam nadzieje że będzie ci się wiodło w rl życiu =) Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Jaworzno
Imię: Wahu Pall
Profesja: Paladin
![]() |
![]() ja tez prawdobodnie koncze z gra tutaj mam dosc tych kickow freezow, chociaz czasem sie logne pogadac z kumplami ,jak cos nie daje itemow ;]
ok ja daje ci itemy a ty mi 500zl zgadzasz sie? xD @edit jeszce sie zastanawiam czy grac Ostatnio edytowany przez wahuraydd_xafen - 02-02-2008 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5018 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fokus to jest zwierze kurwa jego mac, jak cie nie ujebie to nie moze spac! hej czy widziales Fokusaaaa?!
Kara fokus w nocy kara fokus w dzien ciagle widzisz jego pierdolony cien hej czy widziales Fokusaaaa?!
![]() |
#5020 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: PoGoN SzCzEcIn
Imię: Knight zerozerosiedem
Profesja: Knight
Gildia: Mortal Giants
Poziom: 90+
Poziom mag.: 7
|
![]() 09:55 Your last visit in Tibia: 02. Feb 2008 08:51:47 CET.
09:55 You lose 97 hitpoints due to an attack by a warlock. 09:55 You are dead. 09:55 You were downgraded from Level 94 to Level 90. HAIL!! dosyc deadow przez cipy ![]() |
![]() |
![]() |