|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A ty koleś to już wybitny kretyn jesteś. Chyba nawet nie obejrzałeś tego filmu, a szczekasz najgłośniej. offtopic Komarku, matołq, pokaż mi moment, w którym dałem loga na akcji na was... jak nie potrafisz odróżnić TP od GMa, od loga to idź pograj w bierki. Nerka, kolejny matolq, stałeś i biłeś po jednym - ahahahahahahaha - tyle komentarza.... jakie to teraz kozaczki miesiąc po wszystkim... A trap wtedy nam sie nie udał bo ja zjebałem, bywa.... Następnym razem kolega GM, zesrany w gacie, wam nie pomoże. |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Dla mnie Nerox i ten 2 co się z nim kłuci to debile,
Nerox-twoja wypowiedz "idz grac dalej na swiat non-pvp",nie wiem czy zauwazyles ale grales tam bardzo dlugi czas i gdybys wciaz tam gral nigdy bys tak nie napisal ,a na dodatek byl bys wielce obrazony-zalosne. Ten 2 moon costam- z 1 strony masz racje z 2 Ci inni, odnosze takze wrazenie ,ze jestes za bardzo porywyczy to tylko gra pamietaj! Co do was wszytskich jestescie smieszni sami sobie lizecie dupy potem juz nie lizaecie, potem sie klucicie i znowu lizecie, heh smiech na sali.
http://voler.posadzdrzewo.pl/ Dziękujemy Ci za udział w akcji! Możesz być z siebie dumny - Twoje wirtualne drzewko to nowo zasadzone drzewo w jednym z Parków Narodowych Polski! Kiedy ludzie stają się naprawdę źli, jedynym uczuciem, jakie im pozostaje, jest radość z cudzej krzywdy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
zgadzam sie z toba w wiekszosci ![]() wiekszosc moich postow zostala usunieta \o/ takze ten ze screenem jak nerox prosi by pobanwoac wszyskich bo prawie padl ,trudno pewnie nerox odrazu pisal maile do wszyskich modernatorow z komarem by usuneli tego posta ale co tam kiro dobrze wiemy jak sytuacja wyglada na celescei oni niegraja nawet a maja najwiecej do powiedzenia i najwiekszym ich argumentem jest to idz na PVP a tooni siedzieli na non pvp 2 lata po 15h dziennie ) enjoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2007
|
![]() Każdy wie jak wygląda sytuacja na Celeście,co nie YOOZEK......
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Imię: Komar w~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta-retired
Poziom: 245
|
![]() Cytuj:
![]() Fakt, tymczasowo nie gram w Tibię ,bo wszystko już osiągnąłem, a ty nadal popinasz na bocie trenując skille na Monku ![]() Idol & Mentor Yoozka, Komar Q. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ne'roox
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 320
Poziom mag.: 89
|
![]() Cytuj:
@koles z ktorym sie yoozek zgadza Gralem na non pvp, zdobylem co chcialem, zrozumialem ze Celesta to nuda, wiec jestem i bede gdzie indziej, Tyle.
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() neroxie nawet nie wiesz jak bardzo zwisa mi to czy grasz czy nie przy na non pvp czy nie czlowieku to juz jest zalosne ,czytanie kolejnego posta autorstwa neroxa & komara w kolko piszecie to samo osiagnalem wszysto jestem fajny evul i w ogole wszyscy mnie kochaja bo pvp to tamto sram to i na to
Nie wiem czy powinienes sie tego wstydzic czy tez nie ,ale wiem jedno ze zachowales sie w tamtej sytuacji jak zbity kot podracony przez policyjny radiowoz np twojego ... ![]() komar dla mnie jestes zwyklym smieciem do idola i mentora daleka Ci droga Piszesz tak o tym mentorze i idolu dobra spoko wiem jak Cie cos boli to odwracasz kota ogonem ,masz dobrego terapelte (zero tibi ,mow odwrotnie) spoko nie smieje sie z ciebie i nie bede z chorych sie wysmiewal Pozdrawiam Super men Komara walecznego Yooz. Ostatnio edytowany przez Monouth - 02-02-2008 o 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() @Monouth
Wykaż się inteligencją i już im nie odpisuj, niema sensu.
http://voler.posadzdrzewo.pl/ Dziękujemy Ci za udział w akcji! Możesz być z siebie dumny - Twoje wirtualne drzewko to nowo zasadzone drzewo w jednym z Parków Narodowych Polski! Kiedy ludzie stają się naprawdę źli, jedynym uczuciem, jakie im pozostaje, jest radość z cudzej krzywdy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Rozumiem furię w twoich słowach, ale nie rozumiem słów."
William Szekspir "Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie." Lew Tołstoj |
![]() |
![]() |