|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
Co do tematu to , wiadomo koles ma 76 lvl podnieca sie ze kupil taki na allegro i musi zaszpanowac jaki on jest fajny , lecz np taki 100 lvl + nie dziwie sie jak kogos zbeszta , bo sam mam 130 + ek i co chwile dostaje pm "PLX ITEMS" , "MUJ LUDZIG DOSTAL HAKA I STRACILEM LEATHER ARMOR PLAX HELP DASZ COS?" , i jestem w*****ony jak dostaje 10 pm na sekunde ledwo pojawiajac sie w depo.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() @up to daj coś
I'm waiting for you... Ostatnio edytowany przez Vadem - 04-01-2008 o 13:54. Powód: @up to daj coś |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() W Tibii jak w życiu.. im lepsze stanowisko ( a na Tibii lvl ) tym bardziej człowiek myśli że jest cwany tak jak w rl normalni ludzie zapieprzają ( delikatnie mówiąc ) na przeżycie a taki **** polityk sobie siedzi podniesie tą pieprzoną ręke raz na dzień i dostaje 13 tys.~zł a zwykli ludzie po 2 tys. zł za ciężką pracę albo i niektórzy nawet po 1 tys. to jest kpina w żywe oczy tak samo jest na Tibii jak sie uda jakiemuś wybić to mu odpieprza i staje się "nadczłowiekiem" na tym świecie to jest normalne... ale na Tibii to da sie przeżyć gorzej w rl że tak jest powinno się wymordować tych wszystkich polityków pieprzonych i zorganizować naprawde dobrą mądrą władzę nawet wojskową żeby trzymała tych obszczymurów urzędasów za mordy na smyczy i trzymali porządek w państwie i zrobili sprawiedliwe pensje zwykły człowiek za ciężką pracę 10 tys. zł miesięcznie / polityk za robienie gówna i wydawania poleceń max 3 tys. miesięcznie - chociaż nawet tyle nie są warci... na tibii sie tak nie da ale na rl.. wszystko jest możliwe pozostaje nam liczyć na lepsze jutro
baj
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Poruszyłeś mnie kolego, wlazłem na forum, jak to robie raz na jakiś czas, żeby dla śmiechu poczytać z 1 lub 2 tematy tego typu, a tu po masie iście standardowych dla tego forum wypowiedzi natrafiam na niemal popularno-naukowy wykład o statusie w społeczenstwie i odzwierciedleniu zarobkow wzgledem wykonywanej pracy. Jestem zmuszony przyznac Ci racje, ale Twoj wywod wydaje mi sie osobiscie troche naciagany, wiesz czemu? bo to forum na ktorym ludzie w wiekszosci nie maja wyksztalconego swiatopogladu, a o pracy jako takiej slyszeli conajwyzej z opowiesci rodzicow, dlatego mniemam, ze albo jestes wielce rozzalony swoja obecna sytuacja majatkowa, albo chciales sie popisac. Tak czy siak masz jednak racje ![]() ![]() (PS. poruszyles mnie do tego stopnia, że zamiast uczyć sie na kolokwium poprawkowe z geologii to postanowilem stracic mase czasu na napisanie tego posta, ktory i tak zostanie usuniety z calym tematem ![]() Co do tematu, jak zaczynalem grac, to h-lvlem byl osobnik ok. lvla 40-50, i uwierzcie lub nie, bylo dokladnie tak samo... Pamietam jak ja sam napisałem do Gottara (pierwszy polak z 100lvlem w Tibii, gral na Isarze) moja pierwsza postacia o wdziecznym nicku "Krzysiek Rat" czy nie dałby czegos tak od serca... zostalem poprostu zignorowany, i bardzo mnie to zabolalo ![]() ![]() pzdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() BAUHAHUAHUAHUAAUHAHUAHUAHUAUHAAHUAHUAHUAHUAUHAA LEZE NA ZIEMI!
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Powiem wam osobiście że faktycznie że większość h-lvl to nooby
![]() ![]() Co do tematu, olej kolesia, co ci da rozmowa z rozpuszczonym,13 letnim dzieckiem co kupił postać? Pozdrawiam.
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Bujak Stoneaxe
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 28
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
KONFIDENT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ty po prostu jesteś noobem, on ma racje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() fajnie to jest lizac dupe h lvl ? tez nie lubie konfidentow i co
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() heh.. h-lvl myślą że są pro mastah evul player , bo nie widzą nic poza expieniem godzinami i uważają się w rl za najlepszy "bo ma 100 najta" , no , ale cóż , każdy człowiek ma inne priorytety w życiu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Procentowno to pewnie nie ma dużej ilości noobów pomiędzy h-lvl a małymi levelami. Po prostu niskolevelowych osób jest więcej (dużo więcej).
Wkurza mnie niesamowicie, jak podchodzi do mnie niski lvl i "pisze plx free items", jak tylko odkładam loota do dp, albo biorę rzeczy potrzebne do expienie/hunta to pół biedy, bo i tak wychodzę z dp. Ale jak porządkuję loota, lub robię interesy (czekam na kogoś, lub sprzedaż wysyłkowa) to się wkurzyć można jak nie wiem co, jak się taki przyczepi i zabiić to mało. Wkurzają mnie też niskolewelowcy latający w koło depo i tarasujący przejście (ot taka głupia zabawa), albo jak stoi w sklepie magicznym/banku/u npc skupującego loota i pisze jakieś głupie teksty XXX razy to strzała na dzień dobry dostanie (oczywiście zaraz po tym jak go poproszę o zakończenie "zabawy", a on odmówi). Ale wśrud h-lvl też są nooby, ostatnio napisałem do jednego vicka pewnej gildii, aby mnie przyjął, a on mi z głupimi tekstami, że ja to za cienki, że rekrutacja była, że gilgia tylko dla znajomych (koledzy mi kilkakrotnie proponowali dołączenie do niej i znam 70% osób w tej gildii, które to osoby są jej trzonem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() Zgadzam sie.
Obecnie mam 60lvl+ Wszysto jest super jak neimam 100gp na podrodz to dadzom(tez dam ;p) gadajom z tobą wszstko jest cool. Kumpli mozna poznać (mam 121) poznanego przypadkime) Ostatnio edytowany przez Darekkkk - 14-03-2008 o 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Nie lvl mowi o czlowieku, pojdz na non pvp, np. na Refugie gdzie ja gram to zobaczysz ze lvl nie ma tu najmniejszego znaczenia, wiec nie rozumiem znaczenia tego tematu, zasugerowales tu ze kazdy "h lvl" jest noobem.. Zreszta nooby sa na h lvlach jak i l lvlach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() dziendóbry mószm siem wam porzalic bo mnie taki jedeen hajgh-lewel wyzywal a oto on:
18:21 Hajgh Level on Menera [5]: WYPAD !!1 WIDZICIE JAKIEM TO PŻYKREM ????1/???!!?11/!? A teraz na serio: Zal mi takiego spamu i zalenia sie bo 1high lvl cie wysmial
![]() |
![]() |