Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-01-2008, 13:46   #21
Couranger
Użytkownik Forum

Couranger's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jakipujak Pokaż post
Fokus Smok po twoim awatarze widac, ze jestes zboczony, a po zatym to ty jestes zalosny
Gdybys wiedzial jak mam wycwiczona prawa reke ahhh marzenie chlopie.

Co do tematu to , wiadomo koles ma 76 lvl podnieca sie ze kupil taki na allegro i musi zaszpanowac jaki on jest fajny , lecz np taki 100 lvl + nie dziwie sie jak kogos zbeszta , bo sam mam 130 + ek i co chwile dostaje pm "PLX ITEMS" , "MUJ LUDZIG DOSTAL HAKA I STRACILEM LEATHER ARMOR PLAX HELP DASZ COS?" , i jestem w*****ony jak dostaje 10 pm na sekunde ledwo pojawiajac sie w depo.

Cytuj:
19:50 Lord Geremini [12]: KTO MI ZROBI KARTE PRAC Z MATMY Z ULAMKOW za 60k?
Couranger jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-01-2008, 13:54   #22
Vadem
Użytkownik Forum

Vadem's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006

Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
Domyślny

@up to daj coś

Ostatnio edytowany przez Vadem - 04-01-2008 o 13:54. Powód: @up to daj coś
Vadem jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2008, 14:04   #23
mc200
Użytkownik Forum

mc200's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006

Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
Do h lvli czesto piszą nooby teksty typu 'daj items plx, plx daj cos!' 'proshe mialem hacka muj kumpel mufil rze dash mi cos' i tak dalej i tak dalej. Ile mozna byc milym? Kazdy ma jakis swoj kres wytrzymalosci i kazdemu puszczaja nerwy. Co do przestawionej sytuacji trafiles na osobe raczej nie kompetentną. Nie widze niczego fajnego w 'napinkach' przez kabel... czy tez wyzywaniu bez sensu...
Rozumiem to, nawet mimo tego, ze mam 13 lvl musialem pewnemu graczowi od podstaw tlumaczyc jak parcela wyslac (wszysciutko po kolei od tego co napisac u npc do tego co zrobic z parcelem), ale ja przeciez do nich NIE PISAŁEM, więc po co się wtrącać? Przeszkadza im to niech ... oi
mc200 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2008, 14:37   #24
Farr
Użytkownik Forum

Farr's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Domyślny

W Tibii jak w życiu.. im lepsze stanowisko ( a na Tibii lvl ) tym bardziej człowiek myśli że jest cwany tak jak w rl normalni ludzie zapieprzają ( delikatnie mówiąc ) na przeżycie a taki **** polityk sobie siedzi podniesie tą pieprzoną ręke raz na dzień i dostaje 13 tys.~zł a zwykli ludzie po 2 tys. zł za ciężką pracę albo i niektórzy nawet po 1 tys. to jest kpina w żywe oczy tak samo jest na Tibii jak sie uda jakiemuś wybić to mu odpieprza i staje się "nadczłowiekiem" na tym świecie to jest normalne... ale na Tibii to da sie przeżyć gorzej w rl że tak jest powinno się wymordować tych wszystkich polityków pieprzonych i zorganizować naprawde dobrą mądrą władzę nawet wojskową żeby trzymała tych obszczymurów urzędasów za mordy na smyczy i trzymali porządek w państwie i zrobili sprawiedliwe pensje zwykły człowiek za ciężką pracę 10 tys. zł miesięcznie / polityk za robienie gówna i wydawania poleceń max 3 tys. miesięcznie - chociaż nawet tyle nie są warci... na tibii sie tak nie da ale na rl.. wszystko jest możliwe pozostaje nam liczyć na lepsze jutro
baj

żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin

To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie:
Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam...

To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii:
Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy)
Farr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2008, 18:37   #25
Christoph
Użytkownik Forum

Christoph's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farr Pokaż post
W Tibii jak w życiu.. im lepsze stanowisko ( a na Tibii lvl ) tym bardziej człowiek myśli że jest cwany tak jak w rl normalni ludzie zapieprzają ( delikatnie mówiąc ) na przeżycie a taki **** polityk sobie siedzi podniesie tą pieprzoną ręke raz na dzień i dostaje 13 tys.~zł a zwykli ludzie po 2 tys. zł za ciężką pracę albo i niektórzy nawet po 1 tys. to jest kpina w żywe oczy tak samo jest na Tibii jak sie uda jakiemuś wybić to mu odpieprza i staje się "nadczłowiekiem" na tym świecie to jest normalne... ale na Tibii to da sie przeżyć gorzej w rl że tak jest powinno się wymordować tych wszystkich polityków pieprzonych i zorganizować naprawde dobrą mądrą władzę nawet wojskową żeby trzymała tych obszczymurów urzędasów za mordy na smyczy i trzymali porządek w państwie i zrobili sprawiedliwe pensje zwykły człowiek za ciężką pracę 10 tys. zł miesięcznie / polityk za robienie gówna i wydawania poleceń max 3 tys. miesięcznie - chociaż nawet tyle nie są warci... na tibii sie tak nie da ale na rl.. wszystko jest możliwe pozostaje nam liczyć na lepsze jutro
baj

Poruszyłeś mnie kolego, wlazłem na forum, jak to robie raz na jakiś czas, żeby dla śmiechu poczytać z 1 lub 2 tematy tego typu, a tu po masie iście standardowych dla tego forum wypowiedzi natrafiam na niemal popularno-naukowy wykład o statusie w społeczenstwie i odzwierciedleniu zarobkow wzgledem wykonywanej pracy. Jestem zmuszony przyznac Ci racje, ale Twoj wywod wydaje mi sie osobiscie troche naciagany, wiesz czemu? bo to forum na ktorym ludzie w wiekszosci nie maja wyksztalconego swiatopogladu, a o pracy jako takiej slyszeli conajwyzej z opowiesci rodzicow, dlatego mniemam, ze albo jestes wielce rozzalony swoja obecna sytuacja majatkowa, albo chciales sie popisac. Tak czy siak masz jednak racje sam robilem na budowie
(PS. poruszyles mnie do tego stopnia, że zamiast uczyć sie na kolokwium poprawkowe z geologii to postanowilem stracic mase czasu na napisanie tego posta, ktory i tak zostanie usuniety z calym tematem moje szczere gratulacje.)

Co do tematu, jak zaczynalem grac, to h-lvlem byl osobnik ok. lvla 40-50, i uwierzcie lub nie, bylo dokladnie tak samo... Pamietam jak ja sam napisałem do Gottara (pierwszy polak z 100lvlem w Tibii, gral na Isarze) moja pierwsza postacia o wdziecznym nicku "Krzysiek Rat" czy nie dałby czegos tak od serca... zostalem poprostu zignorowany, i bardzo mnie to zabolalo teraz sam sie czasem smieje z siebie i nie dziwie sie niektorym obecnym h-lvlom. Temat bez sensu, wg mnie wystarczy "Chcesz się z noobów powyśmiewać pisz tu"

pzdr.
Christoph jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2008, 18:47   #26
Ancient900
Zbanowany

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Początkujący
Imię: ancient~
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 90+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farr Pokaż post
baj
Ale nie wszyscy politycy/ h lvle są tacy Znany polityk (h lvl) ma dobrą pracę, dobre zarobki (duży lvl, dużo hajsu etc) więc czemu miałby rezygnować ze swego szczęscia? Mam na mysli oczywiście ludzi którzy ciężko pracowali na to co teraz mają, innym mogło sie nie udać mimo uslinych starań i wysiłku, ale nie mogą mieć o to pretensji do osób którym się powiodło.
Ancient900 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2008, 19:35   #27
Dark Horseman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu

Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jakipujak Pokaż post
Fokus Smok po twoim awatarze widac, ze jestes zboczony

BAUHAHUAHUAHUAAUHAHUAHUAHUAUHAAHUAHUAHUAHUAUHAA

LEZE NA ZIEMI!

A. Einstein
Dark Horseman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2008, 20:22   #28
TaJemniczy
Użytkownik Forum

TaJemniczy's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Powiem wam osobiście że faktycznie że większość h-lvl to nooby Myślę że nawet 80%, no cóż allegro the best. Ja osobiście staram się nie wnerwiać jak słysz "frrree itms plase", cóż tacy są ludzie, lecz jeżeli jakiś niszy lvl poprosi mnie w normalny sposób o pomoc typu "przepraszam, czy mógłbyś dać mi jakieś słabe eq, dopiero tu zacząłem", lub też prosi o pomoc w wytłumaczeniu czegoś czemu nieWiadomo że człowiek jest normalny, bo gdy słyszę teksty typu" pożycz mi softy za 30 min ci odm", albo "daj dsm bo biedny jestem", to normalnie mi ehhhh.
Co do tematu, olej kolesia, co ci da rozmowa z rozpuszczonym,13 letnim dzieckiem co kupił postać?
Pozdrawiam.
stary 02-02-2008, 16:33   #29
foxer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 02 2008
Lokacja: Kraków

Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 28
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mc200 Pokaż post
Zapewne wiele razy spotkaliście się z kimś z lvlem wyższym niż 40-50, który wyśmiewa was od noobów i spamuje do ciebie, praktycznie za nic. Wklejajcie tutaj rozmowy w których ktoś z wyższym lvlem was wyzywa.

Moja historia jest taka:
Stałem sobie w depo ab i powiedziałem do kolegi z RL, "10k or pay" znaczy to nic innego jak "10k albo płać" czyli nie ma to najmniejszego sensu i wtedy się zaczęło. Nie jaki Knight Voxar, 76 lvl zaczął mnie wyzywać od noobów, dzieci i nie wiadomo jeszcze kogo, że nie wiem co to znaczy, ogólnie było tego dużo. Nie wiem co wymyślił, ale zaczęli robić też to 100+ lvl i 40+ lvl. Ostatnio kiedy się zalogował pisał coś takiego:
16:20 Knight Voxar [76]: o pedal
16:20 Knight Voxar [76]: jebany noob
16:20 Forgotten Ninja [12]: reported
16:20 Knight Voxar [76]: ssij
16:20 Knight Voxar [76]: ...
16:20 Knight Voxar [76]: noobie
16:20 Knight Voxar [76]: wyjazd z ab
16:20 Knight Voxar [76]: cioto
16:20 Forgotten Ninja [12]: wiesz jakos nie ruszaja mnie przezywki którymi wyzywają cie w szkole
16:21 Knight Voxar [76]: wzalosny ejstes dzieciaku ;D
16:21 Knight Voxar [76]: widac dlugo nad ty mmyslaes
16:21 Knight Voxar [76]: hsahus
16:21 Knight Voxar [76]: ;d
16:21 Knight Voxar [76]: cale ab z CIebie polewa
16:21 Knight Voxar [76]: wiec wydupcaj ^.-
16:21 Knight Voxar [76]: noobie

Zareportowałem to, bo do miłych to nie należy, więc zrobiłem magiczną kombinację klawiszy CTRL + R i napisałem . Mam nadzieję, że jakiś GM się tym zainteresuje.

KONFIDENT

A ty po prostu jesteś noobem, on ma racje
foxer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2008, 20:57   #30
mc200
Użytkownik Forum

mc200's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006

Świat: Gaalaaanaa ;d
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez foxer Pokaż post
KONFIDENT

Czesc! Tez jestem Wojtek i tez mam 12 lat
mc200 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2008, 18:46   #31
Don_Kustosz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj

Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
Don_Kustosz ma numer GG 4243203
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez foxer Pokaż post
KONFIDENT

fajnie to jest lizac dupe h lvl ? tez nie lubie konfidentow i co
Don_Kustosz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2008, 19:25   #32
Coach
Użytkownik Forum

Coach's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry

Świat: Celesta
Skille: rosną
Domyślny

heh.. h-lvl myślą że są pro mastah evul player , bo nie widzą nic poza expieniem godzinami i uważają się w rl za najlepszy "bo ma 100 najta" , no , ale cóż , każdy człowiek ma inne priorytety w życiu
Coach jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2008, 19:20   #33
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Procentowno to pewnie nie ma dużej ilości noobów pomiędzy h-lvl a małymi levelami. Po prostu niskolevelowych osób jest więcej (dużo więcej).

Wkurza mnie niesamowicie, jak podchodzi do mnie niski lvl i "pisze plx free items", jak tylko odkładam loota do dp, albo biorę rzeczy potrzebne do expienie/hunta to pół biedy, bo i tak wychodzę z dp. Ale jak porządkuję loota, lub robię interesy (czekam na kogoś, lub sprzedaż wysyłkowa) to się wkurzyć można jak nie wiem co, jak się taki przyczepi i zabiić to mało. Wkurzają mnie też niskolewelowcy latający w koło depo i tarasujący przejście (ot taka głupia zabawa), albo jak stoi w sklepie magicznym/banku/u npc skupującego loota i pisze jakieś głupie teksty XXX razy to strzała na dzień dobry dostanie (oczywiście zaraz po tym jak go poproszę o zakończenie "zabawy", a on odmówi).

Ale wśrud h-lvl też są nooby, ostatnio napisałem do jednego vicka pewnej gildii, aby mnie przyjął, a on mi z głupimi tekstami, że ja to za cienki, że rekrutacja była, że gilgia tylko dla znajomych (koledzy mi kilkakrotnie proponowali dołączenie do niej i znam 70% osób w tej gildii, które to osoby są jej trzonem)

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2008, 18:06   #34
Darekkkk
Użytkownik Forum

Darekkkk's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2008

Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
Domyślny

Zgadzam sie.
Obecnie mam 60lvl+
Wszysto jest super jak neimam 100gp na podrodz to dadzom(tez dam ;p)
gadajom z tobą wszstko jest cool.
Kumpli mozna poznać (mam 121) poznanego przypadkime)

Ostatnio edytowany przez Darekkkk - 14-03-2008 o 12:02.
Darekkkk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2008, 19:38   #35
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Nie lvl mowi o czlowieku, pojdz na non pvp, np. na Refugie gdzie ja gram to zobaczysz ze lvl nie ma tu najmniejszego znaczenia, wiec nie rozumiem znaczenia tego tematu, zasugerowales tu ze kazdy "h lvl" jest noobem.. Zreszta nooby sa na h lvlach jak i l lvlach
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2008, 19:45   #36
Undeadzik
Użytkownik Forum

Undeadzik's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff

Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
Domyślny OŁ NoŁ

dziendóbry mószm siem wam porzalic bo mnie taki jedeen hajgh-lewel wyzywal a oto on:

18:21 Hajgh Level on Menera [5]: WYPAD !!1

WIDZICIE JAKIEM TO PŻYKREM ????1/???!!?11/!?

A teraz na serio: Zal mi takiego spamu i zalenia sie bo 1high lvl cie wysmial
zamierzam porzegnać sie z wzystkimi pedałami i lumpmi ktouzrz oceniali i nie odpaowiadali na moje posty nie zamierzam jurz wiencej pisac ani przeglondac tych wazyh zjebanyh tematów morze za 3 morze 2 powruce ale nie liczie na to bo to forum ma wyskie stenrzenie dałna dowidzenia zjeby leśne huj wam w dupe a to sockers to była poi pomyłka,,i,,
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez smierdzikupa Pokaż post
łał!!!!!!!!

dzisiaj se ide w jaskini i patsze a tam za ścianom taki potwór!!!!!!!
takie zombi!!!!!
jak sie tam doztać????????????????!!!!!!!!!!
Undeadzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania