|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do konsoli to sie zgadzam ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 02-02-2008 o 17:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Polakowi nie opłacają się konsole,bo nie będzie miał za co kupować gier...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
Allegro.pl --> kupujesz uzywana za pol (do 3/4) ceny. Przechodzisz - sprzedajesz za podobna cene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2008
|
![]() na edukacyjny laptop z Tesco
![]() zmiesci sie w granicy 2,5 zł |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
![]() PS3 takze sie psuja. Nie widze sensu przerabiania konsoli, gdy na allegro sa uzywane gry i nie traca az tak na wartosci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam ponownie, otóż muszę sprzedać swojego kompa, na którym obecnie siedze, zebym mógł dostać nowy.
Otóż tak, mam do sprzedania: - CD - ROM, DVD - ROM i CD-RW, wszystko firmy LG, - Płyta Główna Asrock P4V88, mam pudełko, papiery, sterowniki, - Karta Graficzna Radeon 9550 Sapphire 128ram 128ddr, pudełko, papiery, sterowniki są, - procesor Intel Celeron D 2.4Ghz, pudełko, papiery są, - pamięć ram Kingston 512 DDR 333, - dysk twardy Maxtor 40GB, sprawny, bez bad sectorów, działa dobrze, stary, ale do dobrej pracy przy komputerze w porządku, - Stacja Dyskietek, dobra, działa w 100%, - Obudowa, staraaaaa, lecz w porządku, - Karta Sieciowa 100 FritZ, Wszystko sprawne w 100%, nie daje gwarancji rozruchowej, papiery do większości podzespołów są, nie wiem jak napisać z system, bo nie mam oryginalnego i chciałbym się was poradzić. Chciałbym dostać za niego z 300 - 400 max 500zł. Odbiór osobisty w Olsztynie. Jak coś to mogę wystawić na allegro. Pozdrawiam i dziękuje za rady. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Na oko to ten sprzęt jest warty ciut więcej,no chyba,że potrzebujesz szybko kasy.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Mam gdzieś około dwóch tygodni na sprzedaż tego kompa, a jak mówisz że mogę wyciągnąć za niego ciut więcej, to powiedz ile to się pomyśli o cenie, a byłbym bardzo wdzięczny za to.
Poradzcie mi co do systemu, jeżeli będe sprzedawał kompa, to czy mam mu załatwiać oryginał czy po prostu przeinstalować i zrobić format na czystko, żeby mógł sobie wszystko co będzie chciał i zainstaluje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Zostaw czysty dysk lub ewentualnie możesz pokusić się o instalację którejś z dystrybucji Linuksa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() LoL... neiwiedzialem ze ramy sa juz takie tanie
![]() A ja nadal na 256 ![]() ![]() @topic Jak dla mnie rakieta ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() @up
no, to poczytaj czasem cos innego a nie tylko to forum. o, albo wyjdz na dwor jak niewiesz co to dwor to idz na maina (dwor) : - )
![]() |
#35 |
Fallen Angel
|
![]() Jak się ktoś postara, to można odpalić pasjansa na automacie sprzedającym karty miejskie, ignorancie. I nie nazywaj innych ignorantami.
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.allegro.pl/item301038921_...gts_500gb.html
Kozak ; ) Ja osobiście czekam, aż zacznie się sezon największych nowości w grach (lato/jesień), wtedy zacznę gadać z ojcem o nowym kompie, bo teraz nie ma sensu. Kupię teraz nowy komputer na mega podzespołach, a jesienią, gdy wyjdzie jakaś dużo wymagająca gra, to pogram sobie na średnich detalach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Gogar ma rację, wole jeszcze trochę poczekać...
Wypasiony komp. Najwyższy czas zmienić tego gruchota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Pfff, zestawy ssą ostro. Poza tym, nie podano firmy RAMów. Za taką kasę można mieć coś lepszego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() taki sam zestaw zlozysz samemu sporo taniej. I w lepszej obudowie.
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Cytuj:
Jak chcesz to ja ci mogę coś złożyć tylko zagadaj na gg: 7767651. Ale bym radził poczekać aż wyjdzie gf 9800 i poprawią sterowniki do radeona 3870 x2(1,5-2 miesiące), wtedy ceny polecą w dół. |
|
![]() |
![]() |