|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witajcie!
Długo mnie nie było, ale stęskniłem się za wami ![]() Nie byłem pewny, czy zrobię tego fake'a, ale jednak udało się i już dziś możecie ujrzeć Prolog mojego nowego fake'a "Syn Marnotrawny". Fabuły nie ujawnię, bo to moja słodka tajemnica, ale mam nadzieję, że się wam spodoba i będziecie go mile (bądź niemile) komentować. Cytuj:
Prolog 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() No i to by było na tyle ^^ Proszę o szczere komentarze...
Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka Ostatnio edytowany przez DracoR - 22-04-2008 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() "[...] mijaly lata [...]"- jak wyjdzie z tego cało, to bedzie hiper super pro elo masta.
Jest pare większych, bądź mniejszych błędów, ale nie chcę mi się wymieniać ;p 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Bardzo fajny prolog! Ale skoro on był taki odważny to czemu się poddał?
Tylko nie wiem jaki to ma związek z synem marnotrawnym. No cóż czekam na kolejną część! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Balingen Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dran Omex
Gildia: Jeszcze niemam
Świat: Saphira
![]() |
![]() Dawaj nastepna czesc xD Super Fake
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Dracor's back!!!
![]() Nie powiem zeby mnie to zaskakiwało, bo wiedziałem o tym od jakiegoś czasu ![]() Ale z tego co mi mówiłeś, spodziewałem się czegoś... innego? W sumie to nawet lepiej, lubie niespodzianki ;d Graficznie większych błędów racej nie ma (tylko ten out taki kolorowy xd), fabularnie raczej tez, więc jest nieźle ![]() MOże z tego wyjśc coś całkiem dobrego ;p
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() zapowiada sie ciekawie ; ) .
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Huh musze przyznac ze niezle. Niechce mi sie wypisywac ale jest ok. Daj next part bo robi sie ciekawie ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() DracoR!
Dawno cię tu nie było! A co do fake: Jeśli nie wiesz czy będziesz kontynuował to daj do "niedokończone fake'i". A skoro ten Vermaz był taki potężny, to czemu nie wrócił i nie zmienił w kupkę piasku Suntowera (to chyba miała być nazwa budynku?)? Reszta fajna, ale nie chce mi się wymieniać. Ocena jest niepotrzebna. Poza fabułą i tytułem jest dobrze. PS. Czemu to nie coś typu "Shrek, Osiol i Fiona - Reaktywacja"? albo "Shrek, Osiol i Fiona w Krainie Umarlych"? To był dobry cykl. Szkoda że zakończyłeś go śmiercią bohaterów nie dając szans na kontynuacje. Ale mogłeś zrobić coś w tym stylu. Down@ A zabił! DracoR, mam nadzieje że się za to nie obrazisz. Ukryty tekst:
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 02-02-2008 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zabił Shreka, osła i Fione!? >.< We must kill DracoR! XD @Topic mam nadzieję, że w next parcie nie bedzie tylu efekciorów ;d Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 02-02-2008 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() *Vermaz nie powrócił, gdyż był zwyczajnym człowiekiem, więc ciężko by mu było wytrzymać na pustyni bez wody ![]() *Co do tytułu to ten prolog może się wydawać nieznaczący, ale dopiero pierwszy odcinek rozjaśni wam oczy (jak to brzmi...) *Co do "Shreka..." to jak robiłem Klątwe Węży to mówiliście abym to zakończył, bo to odgrzewane kotlety ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Staszów
Imię: Takie fajne
Profesja: Druid
Gildia: nieumytych
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: suuuper
Poziom mag.: 20
|
![]() Prolog całkiem całkiem.Czekam na part 1
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Fajne fajne ^ ^ ładne efekty ja wiem ja wiem ! zostanie mumią i zje króla ^^ nie oceniam narazie :>
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Oj Dracorku: P.
Jakos Ci to idzie... ale... ale... czekam na dalsze czesci: >. Wtedy rozwine pelna i mordercza krytyke! (A co do tej wody DracoR, to w czyms musial miec wode, ktora wypil i mogl wlac spowrotem ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... Albo będzie tak, że ktoś będzie chciał jego moc czy jakoś tak albo coś w tym stylu
![]() No cóż ogólnie to mi się podoba jak na prolog Xd Czekam na pierwszą cześć ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś...nie podoba mi się :< Wykonanie dobre...ale fabuła jakaś taka...dziwna?
Ocena...part I please xd @down: Nie...chyba ;o
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 04-02-2008 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Caaaalutki tydzień mnie nie było, ale teraz jestem z nową porcją pysznego fake'a
![]() Powinien się wam spodobać ![]() Odcinek 1 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() 41. ![]() 42. ![]() 43. ![]() Reszta niżej...
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 44.
![]() 45. ![]() 46. ![]() 47. ![]() 48. ![]() 49. ![]() 50. ![]() 51. ![]() Oceniać ![]()
![]() |