|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Mam 3 pytania:
a)Gdzie szybko wbiję 35 lvl paladynem skille tam<. Eq. k. arm, p legs, p armmy, dragonka, steel helmet, bez butów, i z royal spearami? Chcę żeby się szybko expiło i trochę kasy wpadło. Tylko tak bez haseł typu: -Skiluj, -DC, b) Czy dam radę na fibuli i jakie tam są Orce. http://tibia.pl/earth.php?x=32189&y=32427&z=9&q=91.57 i którą drogą się idzie na orce. Bo nigdy tam nie byłem. c) Czy dam radę expić na EF. Bez draga i czy będzie duże waste. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Orci, Orce...
![]() Jeden orc -> Dwa orki. @topic Polecam miejsca rzadko odwiedzane, np. loch z mino archerami na Foldzie - musisz znaleść najpierw questboxa z kluczem, wiwerny na Vedze.
Ostatnio edytowany przez Redknapp - 03-02-2008 o 11:10. Powód: Poważny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() Teraz expie na mino mount ale nie chce mino bo nudne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja karcze cyklopy opodal Thais (w sumie sporo typa tam chodzi ale exp 20k/h), jak trafisz na wolne Dwarfy to idz (wiem po sobie że z Royal Sperami na 33 levelu można zrobić 34k/h, może i więcej ale ciężko zająć u mnie na servie), ostatnio próbowałem Wyverny, troche mi manasów poszło jak sie 3 zrespiły, ale też nieźle można przyekspić (ja próbowałem resp koło OF, ale nie wiem jak na 1h exp, bo ja tylko tam 17k ekspa dobijałem to 15 minut ale miałem waste na manasach bo nic nie poleciało [lol co ja bym chciał w 15 min ;p]), możesz też próbować Ghostland(fajnie leci doświadczenie), orac cyklopy opodal PoH'u(ja wole te kolo Thais). Chciałem napisać że na dragi koło Veno możesz iść ale lepiej nie na 36 levelu miałem waste przy 2 na raz i mało co a bym miał darmową podróż do świątyni
![]() PS. Wymienione wyżej respy podaje z własnego doświadczenia i chciałbym dodać że wychodziłem na plus nawet bez zbierania loot bagów (oprócz Wyvów oczywiście i dragów). PS2. Wybór należy do ciebie, ale myśle że choć troche przyda Ci się to co napisałem. PozDro ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Umarlaki pod Mount Sternum tylko, że czasem sporo botów tam siedzi.
![]() |
#7 |
Zbanowany
![]() |
![]() @2up
Ja mam 33, a nie 36lvl. @up Nie lobię tej "tomby" ponieważ h-lvl lubią lurować dragi. @Topic Powie ktoś czy dam radę na EF czy nie? bo oto mi chodzi najbardziej. @Down Podobno można nieźle zarobić. Ostatnio edytowany przez Metal'Hard'Rocker - 03-02-2008 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() dasz rade bezproblemowo na ef na samym foodzie ale pytanie- po co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Wlkp
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() A nie lepiej wziąść Bolty i śmigać na Guardy ^^ Spokojnie będziesz sobie lurać po jednym, ewentualnie 2 (wspomagaj się hmm). A co do Królewskich Włóczni, to chyba zdania z poprzednich postów są poprawne.