|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witam.
Otoz moje pytanie jest takie - moja gildia posiada 1 lidera i kilku viceliderow. Czy lider moze mianowac kolejnych liderow? Jesli tak to jak? Niestety to nie ja jestem liderem i nie mam dostepu do opcji w gildii ale chce podpowiedziec obecnemu liderowi aby mianowal jeszcze kogos ![]() Dzieki za pomoc. Ostatnio edytowany przez Vein - 02-02-2008 o 19:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Lider moze zrezygnowac i oddac swoje dowodztwo, lecz nie moze powolec nestepnego lidera.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zatem wyjasnij mi dlaczego niektore gildie maja np. 5 liderow?
Jak to zrobili? @down raczej nie bo wtedy powinni miec takie same funckje i mozliwosci, no i kto wtedy bylby viceliderem? Popatrz np. gildia[GUILD]Ruthless[/GUILD] na Harmonii powiedz mi kto tam jest liderm a kto vice ![]() Ostatnio edytowany przez Vein - 02-02-2008 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() może ranga lidera i vicelidera maja taką samą nazwe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Nie "może maja", tylko "mają". Po prostu ten, który jest pierwszy to lider, a nastepnych 5(?) to v-ce liderzy. Reszta to członkowie. Co ciekawe, kilka osób mogą mieć tą samo nazwę w randze, ale jedni byliby wyżej od innych. Np. [GUILD]Vandetta[/GUILD]
Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 02-02-2008 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli tylko 1 osoba w gildii moze zmieniac title?
Glownie chodzilo mi o to zeby nie tylko lider mogl zmieniac title bo on jest retired i trzeba na niego czekac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Blondynka
|
![]() Niestety, tylko lider (1 osoba) moze...
![]() |