|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Witam :> Potrzebuje outa, ale nie czlowieka
![]() Jak sie ktos podejmie to prosze o odpowiedz na moj post. Nie oczekuje cudu ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Athun - 26-01-2008 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4143 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Dżem dobry! Potrzeba mi takie coś:
-Cesarza, (Rzymu) -Patrycjuszy(chyba każdy wie jak wyglądają) -Kilku gladiatorów -Legionistów rzymskich. -Trójząb w formie addonu (do łapy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4144 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Poproszę jeszcze o człowieka z głową nooba, w skorzanym obcisłym stroju, w rękawicach, i ze stalowymi naramiennikami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4145 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Chciałbym zamówić Szaro-Biały outfit kata (no tego kata z nowego upa)
Dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
#4147 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 02-02-2008 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4149 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() Elo Elo siedem zero patrzcie co w necie znalazlem xD!
TO NIE MOJE :d ![]() LOL! MOZECIE BRAC BO NIE MOJE ZNALAZLEM W NECIE I KONIEC ;d A WSZYSDKIE WSTAWIANE TU OUTY SA DLA WSZYSDKICH TAK W REGULAMINIE PISZE WYPISANYM PRZEZ SIR SPEED :O nie mowiac o reszcie ale nie bede smiecil literkami ;> Ostatnio edytowany przez Triplonq - 03-02-2008 o 14:00. Powód: SPAM | Czemu ciagle edytuje :D? bo nie chce tego xD Nastepnego posta (Duble'a ;]) bo mnie razi a puzniej som takie krechy na oczah :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#4150 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Ale to chyba...w necie znalezione, czyli nie umieszczone przez autora, bez zgody autora, więc...no wiesz xD @Topic: Jak wieczorem będę to zrobię pierwsze zamówienie (na outfit!) które tu będzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4152 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
on napisał "Takie zwykłe" a nie "Takie super hiper trudne" ^^ @Topic Ja też coś zrobię[Byleby to był gostek- nie potffur] ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4153 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz poprosze o coś może trudniejszego.
- Pół elf. Włosy do ramion, ciemny blond. Na oczach mam mieć związany taki pasek, żeby nic nie widzieć. 4 wersje: Obdartus(taki w podartych ciuchach). 2. W zielonej tunice, białych spodniach, brązowych butach. 3. Strój ze skóry jelenia, utwardzanej i suszonej. Złoty naramiennik. 4. W książęcych szatach, z mieczykiem u pasa, i w ręce. Po środku klingi taki jakby zielony pasek diamentu. Do każdego oprócz książęcej wersji, ładny łuk w rękach i na plecach. - Królowa elfów. Włosy blond, jaśniejsze niż pół elf. Szaty królowej, korona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() Zrobiłem dwa outy jednemu dodałem miecz własnej roboty. drugiemu dodatkowo skrzydła. Nie pozwalam używać jeśli się ktoś spyta może pozwolę ale wątpię, że wam się będzie podobać.
komentujcie. ![]()
![]() |
#4155 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @Tripl...
Zapewne z br.com oni tam dają obrazu paski hp. @Topic Potrzeba mi takie coś: -Cesarza, (Rzymu) -Patrycjuszy(chyba każdy wie jak wyglądają) -Kilku gladiatorów -Legionistów rzymskich. X-0/Qubik lub Pisay zrób plx. @Down Ok Ostatnio edytowany przez Metal'Hard'Rocker - 03-02-2008 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4156 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zrobię ci gladiatorów potem ;p @edit Może być na jutro?[Spróbuje na dzisiaj, ale pewny nie jestem] Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 03-02-2008 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosiłbym o same addony np: kapelusz maga albo czaszka wizarda proszę o nie w pewnym sensie to też grafiki
![]()
![]() |
#4159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuję bardzo. podoba się wam mój ouftit?
![]() |
#4160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Ja poproszę młodego króla z diademem na głowie. Wysilcie swoją mózgownicę i wyobraźcie sobie jak ma wyglądać. Acha, jeśli można, to kolorowe nakładki do tych addonów co dał Pisay_666. Wiecie co, oceńcie mi to:
![]() Down@ Szczerze mówiąc to przerobiłem nadesłane mi prace, gdy zamawiałem przedtem. Jedynie dodałem kaptur temu gościowi i nie wiem, która wersja się lepiej nadaje (wygląda). A tak przy okazji, to chodziło mi o to, która praca jest lepsza, a nie ogólnie. Dałem inne tła żeby można było łatwiej powiedzieć, która wersja jest lepsza.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 05-02-2008 o 16:30. |
![]() |
![]() |