|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Eee...
Po prawdzie jeśli się dobrze przyjrzymy zobaczymy kawałek okna, ale i tak jakim cudem światło latarni mogło dostać się do wnętrza domu skoro po tej stronie nie ma żadnego okna? Bro Lov nie czytałem do końca i mogę nie kojarzyć kilku faktów, ale fabularnie to narazie nic ciekawego ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli nie czytałeś Bro Love Ukryty tekst:
@Koper ma tylko włosy baby arghh zasłoniłem mu zawsze twarz ^ ^ pokaże ci na gg ;d @Matox nie nie ogłaszam* rekrutacji *Przeczytałem "oglądasz" lol sory jeśli potrzebuję kogoś piszę na gg proste ahh no i jeszcze jedno Ivelian-Veruis Ergid-Pitbull
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 03-02-2008 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Balingen Niemcy
Imię: Dran Omex
Gildia: Jeszcze niemam
Świat: Saphira
![]() |
![]() Fajne ! Mam jedno pytanie oglaszasz rekrutacje ? ? ?
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem jedno... THIS IS SPARTA !!!!!! Tylko tu jest 400 !
![]() ![]() Parę tam błędów jest niestety nie postarałeś się ;/
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Zajebioza! Kolumny, to cos na czym stoi Ivelian (niepamietam jak sie to nazywa xD) jest super! Szkoda tylko ze jest krutkie. Jeszcze przycioles w jednym kadzre kawalek tekstu ale reszta jest super.
Daje 8/10 za to ze jest takie krutkie jest gorsza ocena ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Nie podobają mi się ślady pozostawiane na śniegu... Krzywo są zrobione.
Znowu krótkie i nic tylko się drą. Przypomina mi się film "300". Bro War to będzie kontynuacja "300", czyli "400" xD Pomijając zdanie "... idźcie kochać się ze swoimi żonami..." jest nawet dobrze. I ten klimat mroźny ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Silence! I'll kill you!
Za ten tekst o zonach to masz taki... xD No i krotkie: P
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Jedna rzecz <przycięte napisy> a reszta ook. Mi sie outy podobają chociaż mogły by by bardziej urozmaicone. 9/10
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podoba mi się. Grafika dobra, dobrze że zrobiłeś krzywo te ślady śniegu. Któż chodzi równo? 9/10
BTW. Ja4 10:48:59 ergid Ja4 10:49:03 najlepszy Dan Turok 10:49:06 okay Dan Turok 10:49:12 i tak szybko zginiesz Ja4 10:49:15 : ( Ja4 10:49:18 ty chamie |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dobra ogłaszam małą rekrutacje.
Kapitan oddziału w którym jest Turok (biorę tylko głowę) Egzorcysta nr 9. (również tylko głowa) Wymagania do egzorcysty -Rzadka zdolność (nie ma to być atak lub czar coś naprawdę rzadkiego jeśli umiejętność mi się nie spodoba nie dostaje osoba tej roli przykład. Możliwość przenikania ręki przez obiekty , lecz gdy egzorcysta skupia się może dotknąć przedmiotu) -Imię oraz pseudonim i ostatnia rola Bogata kobieta wymagany Out(Suknia balowa) Imie Nazwisko historia rodziny. Rekrutacja na Kobiete i Kapitana trwa do jutra na Egzorcyste do Środy
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Biore role kapitana:
Imie: Syaoran pseudo: Biały Kruk(albo po prostu biały(z powodu włosów) Głowa: ![]() Jeżeli coś nie tak poprawię.
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 04-02-2008 o 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nie no Turock, wysiliłeś się ;d
5 scen nie ma co xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Jak sądzicie czy konstanhime pojawi się dalej? a co z mrocznymi przeciez nie pokazał że Eerion umarł co wy o tym sadzicie?!
Ja myśle, że konstanthime będzie dalej to tylko kwestia czasu aż ktoś mu się wypapla, że te jego sny to była prawda i on zacznie szukać swojego ivul miecza!
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co w ogóle ta druga (1b?) część? Po co te pięć obrazków, skoro jako "część" (prawie) nic nie pokazują? Raptem kilka domków, sala tronowa i zbiegowisko barbarzyńców to niezbyt wiele... Trzeba było więcej zrobić, bo pozostaje straszny posmak niedosytu.
Pierwsza część taka sobie, ortografia kuleje, a nie zawsze tak było. Prócz tego to światło - niech będzie, że się czepiam, ale jakim cudem światło z południowej strony (które do tego [tak wnioskuję po grafice] nie ma szans na trafienie do środka północnym oknem?) wpada do tego domu? Jest dobrze jak na ogólny poziom forum, ale jak na ciebie słabo. BTW. Szczerze powiedziawszy jak to po raz pierwszy przeczytałem, to nic a nic nie skumałem. To się nazywa telekineza. Troszkę przesadzasz z tą zdolnością.
Lubię placki. Ostatnio edytowany przez EvilPwned - 04-02-2008 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Trochę tego mało :/
Ocena 8/10 @Rekrutacja Imię: Victoria Nazwisko: Helldone out: ![]() Historia rodziny: Helldone jest rodziną zamieszkującą tylko ten kraj. Nazwano ją tak ponieważ według legendy jej założyciel zawarł pakt z diabłem. Inni członkowie szlachty bardzo szanują Helldone(ze względu na wielki majątek), a przesądni palladyni mają ich na oku. W tej rodzinie było kilku znanych bohaterów którzy np. pokonali smoka i Lysander "Wspaniały" który odkrył nową wyspę i wybudował na niej piękne i bogate miasto. Poza tymi przypadkami to w rodzinie były tylko bogate snoby xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Szufi
Dobra jesteś przyjęty dzisaj możecie się spodziewać nowej części (10ss)
![]() |
![]() |