|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
|
Spoko zoo
JAk zrobiccie zoo z gs idragonuw to bedzie mistszostwo swiata DDpozdrawiam paps all |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
|
W tym ZOO brakuje demonów
![]()
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
super zoo tylko zrobcie kiedys takie ze zamiescicie duzo krolikow owiec itp. to by dopiero bylo .... a tak to GRATZ
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
|
Niedługo będziemy znowu robic ZOO a co do ZOO z gs-ów lub czegos takiego to powiedz kto ci przyluruje gs-a lub demona :|
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
ale wyaps zdjecia
![]() szkoda ze ten archcer bym wysumonwany ![]() była by niezła jadka ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
W PYTE ZOO ......POLACY ZADzA
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zbanowany
|
Hej!All!
Naprawde chciałbym się znaleść w takim zoo, ale nie oglądać potwory, tylko je bić i zdobywać exp. To byłby raj dla knighta! Pozdrawiam wszystkich!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
buhahahahahahahahahahaha
zdjecia fajne ale juz zoo robilismy wiec jest to troche spuznione popytam kumpla to moze ma jeszcze skriny teraz szykujemy sie do zrobienia cooloseum hiehie zobaczymy jak nam to wyjdzie |
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: DzW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Finio
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Amera
Poziom: 82
Poziom mag.: 64
|
jednak polska to najmadrzejszy kraj
potrafimy sie tesh bawic a nie tylo expowac i zbierac lup i to mi sie podoba na maksa na poczatku nie pomyslalem ze archer jest summonem ale potem sie skapnalem gdy nikogo nie atakowal ![]() |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
Spoczko.Moi kumple maja zamiar robic zameczek z parcelow wiec tez bedzie jakas rozrywka.Zoo spoko pomysl.Jeszcze nie wiedzialem czegos takiego.Widac ze ........ POLAK POTRAFI!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
Zrubcie nastepne zoo bo te jusz oglondam chyba 8x
![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
|
Niezłe ZOO. Więcej takich śmiesznych zdjęć by się przydało...
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
|
Prawda ktos wczesniej od was zrobił takie zoo ale w owiele lepszym wykonaniu
Jak dobrze pamiętam byla to gildia Vampirow z Danubi. Zurzyli okolo 20k na same boxy pozniej lurowali wolfy waspy trolle orki elfy deere i od cholery innych ludzikow |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
|
a gdzie zrobiłeś te ZOO?? w jakich okolicach bo fajne miejsce
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2003
|
Ej, nie dalibyscie mi tych paczek?
plz pobijam rekord w posiadaniu paczek... wyślijście mi wszystkie paczki jakie znajdziecie do Thais Druid Smierci... Thx too all |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
|
REWELACYJNE skriny, no coment--- Ten kto walczy z potworami winien uważać by sam nie stał się jednym z nich. Maximus Wielki/10lvl/Libera/RIP Twierdza Nebekenezer/7lvl/Rubera |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Nikt ważny
|
fajny pomysł zaraz poszperam u siebie w kompie i wkleje tutaj( bo nie ma sensu zakładać nowego tematu dla jednego zdjęcia) fajne zdjęcie
![]() Po prostu Minofarma ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Nikt ważny
|
Tak jak napisałem wcześniej Mino farma "Made in Secura"
Pierwsza farma jakiś kolesi -> to wtedy wpadłem na pomysł zrobienia własnej ![]() A oto co udało mi się zrobić.. miałem ją powiększyć ale musiałem już wyłanczać kompa tak więc skończyłem tylko na tym: w sumie było z nich 850 exp P.S. jak by screeny nie chciały się załadować to sorka bo mam je na interii a to nie jest zbyt dobre źródło :/ w razie czego proponuję spróbować puźniej jeśli ktoś ma ochotę.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Guest
|
niebieski no wiesz dzisiaj widzialem paziahaha jak dostac premium accanta za darmo?? ![]() |
|