![]() |
#2521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Master Mynd
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children Of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 214
|
![]() Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz iz jestem "noliferem" ale okej kazdy ma prawo do swojego zdania
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Mynd - 03-02-2008 o 10:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
![]() |
![]() Lajtowe ss'y, ale więcej tu spammu widze a nie zdjęć :|
Pozdrawiam Plesnyy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: RYBNIK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Rafi
Profesja: Knight
Świat: harmonia
Poziom: 65
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Chociaż wy sie nie spinajcie o byle gówno,bo oglądam ten temat od dosyć sporego czasu i chociaż tu nie ma kłótni
![]() POzdro! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Spokój :S
Jak wiadomo każdemu, wszystko ma swoją przyczynę. ![]() ![]() Gz Mynd =* Dziękuję. ;]
Niektórzy nienawidzą mnie, bo niczego im nie zazdroszczę... Ostatnio edytowany przez Jeru - 03-02-2008 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Theatos Kyth
Gildia: Divines
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
|
![]() Zgadzam się
![]() ![]() ![]()
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH 18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM 18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() pozostale 3% to polaczki ktorzy mysla ze sa lepsi od innych, a co po madrzejsi nie przyznaja sie do swojej narodowosci bo potrafia poslugiwac sie angielskim tak, ze potrafia to ukryc
Ostatnio edytowany przez Leader Fox Dragstar - 03-02-2008 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: Warszawa
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Theatos Kyth
Gildia: Divines
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
|
![]() nie chodzi mi o levele tylko o styl bycia ... pokazcie mi polaka w venore depo kory by loot baga nie zajebal ... polak polakowi w*******a sie na respy , wyzywa czasem i po starych ... a brazylijczycy?
![]() ![]() ![]()
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH 18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM 18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Imię: Xserdo
Poziom: 61
Skille: 73/72
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#2531 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2532 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Cytuj:
@topic Gz jak zawsze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tez sie kurwa wtrące xD
Jebac Szwedów !! Kyth pipo ... masz racje ... z br "nawet ja" sie potrawie dogadac ... a z swe? to naród idiotów. Nie jestem rasistą ani nikim innym ... wiem co widze i co slysze ... Polacy- najwieksze nooby w tibi ... nie widzialem jeszcze takiego polaka ktory w miescie (mowie tu o facc low lvlach, bo gdy paca kupuja noobki ucza sie gry i zgodnosci z innymi graczami ... no moze nie wszyscy... ale wiekszosc) nie nie zaczepial chociaz 1 osoby i nie prosil ja o "fri items". znam tez h-lvlowe noobki ... xd Pozdro dla Knighcika :* Tyle z mojej strony. Your Cric.
16:02 Xafer [220]: siekeira motyka xaf rary lootuje, jeru non stop blessy kupuje 19:34 Levo Zenar [114]: albo jeden sie spowiadal to do starego ksiedza powiedzial "walilem konia" , a ksiadz a za co ty zwierzeta bijesz XDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: malbork
Imię: Atalanta Isil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: white army
Świat: refugia
Poziom: 121
Skille: 97+
Poziom mag.: 20
|
![]() Mater mynd wie dobrze , ze chcialam tylko wyjsc i prosilam o pokazanie drogi przez dl e , a pokazaliscie co kazdy widzi-wlasnie to postępowanie swiadczy o poziomie co niektorych osob, jak widac. Mialam aol wiec pożytku z mojego deda nie mieli żadnego , ja tylko mialam nerwa na nich. Oczywiscie napisalam do lidera , ale nic to nie dalo ,skad my to znamy ?
Hail Ch o ch ![]() Co do POI zostalam na koncu grupki a sugerujac sie tym co uslyszalam wczesniej o ropaniu ropnelam sie, zmylili mnie i tyle ,w nerwach nie to sie robi ![]() Pozdrawiam Atalanta isil =Katja of isil |
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
Świat: Nerana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Cytuj:
- pl ? Nie chce wychwalać Szwedów, ale spójrzcie na ich organizację, znajomość angielskiego i sam sposób gry .. Chyba nie potrzeba tego komentować. Ale to nie jest temat do kłótni na temat narodowości, ale do oceniania zdjęć. Jeru and Mynd - wielkie gratz, śledze temat od początku i wszystkie ssy trzymają poziom i miło się je ogląda ![]() Pozdro /Yours Bykunn Ostatnio edytowany przez Bykunn - 04-02-2008 o 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Imię: Master woxari
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 107
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @ blabla bla uzalajcie sie dalej, gz Mynd lvla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie uspokójcie się,polak nie polak to i tak jak ktoś up powiedział 97% to nooby,złodzieje etc. Ja należę do tych pozostałych 3% bo wiem,że tak jest... ; s
Tu nie liczy się lvl ale człowiek większość to przyjaciele Jera,Mynda,Vatrasa/Angrego czy Xafera to tylko są ich ,,przyjacielami" dlatego że posiadają takie lvl'e lecz dla mnie mogli by mieć i 10 lvl ale i tak bym ich koffusiał ; *** Gz nubki ; >
![]() |
#2539 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te up !! a ja ? a Nights? a Smug ? xd
16:02 Xafer [220]: siekeira motyka xaf rary lootuje, jeru non stop blessy kupuje 19:34 Levo Zenar [114]: albo jeden sie spowiadal to do starego ksiedza powiedzial "walilem konia" , a ksiadz a za co ty zwierzeta bijesz XDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
![]() |
![]() Ja wam powiem tyle, że to ja bardziej sie wpieniam na brazoli, ponieważ zawsze mam akcje z brazolami poczynając od tych noobskich (zabranie loota z foodem na cooper shield quescie-uwierzcie mi nawet z najgorszymi polakami moglem sie dogadac zeby nie zabierali)po te gorsze (zabijanie slima) aż po te najgorsze (hunt,trap).
Cóż ja moge powiedzieć...według mnie uważacie że polacy są fee bo większość z was gra na NON PVP (w tym również ja), ale musze przyznać że z polakami nie mam tak dużych problemów (wogóle jakieś mam ?) jak z brazylami ![]() Pozdrawiam Poolhny |
![]() |
![]() |