![]() |
#4061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Gader : wybacz ale jakos nie widze dannego czy do patricka biegnacego pasc za ciebie
![]() ![]() ja osobiscie mam nadzieje ze Pephemu nikt nic z NG nie zrobi ![]() ![]() Jedyny plus tego ze juz nie mannow i dorpaz zradza w NG !! dlatego ta gildia ma szanse wytwrac w jakims tam trzonie !! i sie nie rozpasc !! a raczej wejscw nowa ere NG ! Pozdro Misieq :* |
![]() |
|
![]() |
#4064 |
Guest
|
![]() No wreszcie;D juz sie doczekac nie moglem ^^
@Arha Tym bardziej nie zmienię, gdyż widzę jak bardzo Cię w*****a ![]() Ostatnio edytowany przez Piesek - 04-02-2008 o 21:10. |
![]() |
#4065 |
Guest
|
![]() wez lepiej zmien swoj opis, bo bac to sie moge mojego starego a nie jakies szmaty z ng n/c
|
![]() |
#4066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: FinNOT
Profesja: Master Sorcerer
Świat: ŚfińskiLand
Poziom: 222
Poziom mag.: 1
|
![]() ARHA! JAKI TY JESTEŚ OSTRY !!!! mmmmmmm Jak tam Xerena? Czy wasz dowódca Rolnik też tam wam kupuje gp? ahuhuaheuhaushuea
|
![]() |
![]() |
#4067 |
Guest
|
![]() wyjebane mam w xerene jak i w ciebie s*****aly ass lickorze, napisz do mnie jak cie ng zajebie.
nvm, dussy msg me in game Ostatnio edytowany przez Arha - 04-02-2008 o 21:43. |
![]() |
#4068 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4069 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostro sobie pogrywacie. Pogodzie sie z tym Arha ze dostaliscie po dupie i tego nic nie zmieni
![]() |
![]() |
![]() |
#4070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
![]() a ty jestes dzieckiem neo :| zal.pl
|
![]() |
![]() |
#4071 |
Guest
|
![]() ja sie pogodzilem. uwierz mi ze nie jestem dzieckiem neo czy tam carlin. dla mnie dziecmi takimi sa ludzie ktorzy jebia pa wszedzie gdzie moga. czyli twoje ukochane ng
|
![]() |
#4072 |
Użytkownik Forum
|
![]() robia to co chca i mnie to nie obchodzi poniewaz nie walczylem zeby sobie polizac dupe tylko gdybyscie wy wygrali to JA mial bym kicka
|
![]() |
![]() |
#4073 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4075 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojj musisz go tak jechac na kozaka. Ale jak wasze jakies noobki pisza i kazdego jada to jest ok?
|
![]() |
![]() |
#4076 |
Guest
|
![]() "Każdy dobrze o tym wie, że Sainty NG boją sie ^^"
ja j3bi3 z ktorego przedszkola jestes i o ktorej macie lezakowanie ? jestes juz w sredniakach ? Mow mi wiecej zią. |
![]() |
#4077 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4079 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: daleko ;)
Imię: Slayer del'sal
Profesja: Rookstayer
Świat: Obsidia
|
![]() wiedzialem ze jestes troche przyjebany ale nie myslalem ze az tak -.-
powodzenia w ng i czekam az Cie ktos z nich zajebie ![]() @up no tak Twoje zarty za to sa bez poziomu ![]() Ostatnio edytowany przez sabaevil - 05-02-2008 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#4080 |
Guest
|
![]() |