|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() fajne
![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wez ziom daj nazwy co bo to tak glupio wyglada
Ostatnio edytowany przez wojcio14 - 04-02-2008 o 22:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc:
1. Zeedytuje tego posta i dam next parta. 2. Matox! Loffam Cię ;* Gó*** mnie obchodzi co oni piszą ^^ Rekrutacja będzie po Parcie II. 3. Dobra, dobra! Dam te chol**** nicki ;p 4. HAIL RAYAZA! MA FAJNY PODPIS!
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Czemu kazdemu kto Cie poprze lizesz dupe?! Ludzie ostatnio sa sprzedajni conajmniej przekupni cos w stylu: -Hej! Zlobie!!1 ci ołtfita, a ty bledziesz mnie hajlowal OKEJ?! -OKEJ, bedzie Cie hajlowal!!! Zreszta i tak nie masz po co nikomu kto dal dobra ocene lizac dupe, bo wg. 2,5/4(na oko) komentujacych fake jest na najwyzej 3/10 wiec ciagle probujesz minac sie z prawda... Nie pisz juz postow typu "Kurwa, Kurwa, Kurwa, jacy wy jestescie pojebani" itp. Bo to jest bez sensu i tym pokazujesz swoja inteligencje. To na tyle dziekuje.
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Loffam Cię za to! ;*** Próbuję minąć się z prawdą? Raczej staje jej na przeciw! Aha i: "Kurwa, Kurwa, Kurwa, jacy wy jestescie pojebani"
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Part nr II
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rekrutacja: Name: Outfit: Historia(opcjonalnie): Strona (np. Zło, Przywódca Czegośotamów): Strony: Dobro/Zło/Bandyci - Przywódca patrolu Delta, [X] (dobro) - Przywódca patrolu God, [Z] (dobro) - Jeden z 2 rycerzy (jeden rycerz do jednego patrolu), [Z], [Z] (dobro) - 2 kapitanów obozów (jeden kapitan do jednego obozu), [Z], [Z] (dobro) - przywódca Zakonu Śmierci, [X] (zUo) - 4 Arcykapłanów zakonu, [X], [X] (zdrajca), [X] (zUo), [X] (zUo) - kilku kapłanów, [Z], (zUo) - pustelnik, [Z] (dobro) - przywódca bandytów, [X] (zUo) - zdrajca bandytów, [Z] (zUo) - oraz kilku bandytów. [Z] (zUo) [X] - zajęte, [Z] - wolne. Aha, Matox ty już masz role!
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 06-02-2008 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ja chce byc przywódca Zakonu Śmierci
nick Wojcio14 out zwykly necromancera ZUO
Ostatnio edytowany przez wojcio14 - 04-02-2008 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pasował twój do Maga ;< Zmieniałem i barabarabarabuch!
@Edit @Wojcio_14 Zmień name'a i daj outa ^^ Tymczasem masz zaklepane miejsce w rekrutacji.
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 04-02-2008 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() uwielbiam pelna logike...
walcza obroceni ale jeden z nich zauwaza ze cos leci za jego plecami.. drugio zreszta tez to zauwaza po chwili ale dalej meznie walcza... jak tosie mowi "trzeba miec oczy wkolo dupy" ? Po chwili wpada ekipa jakiegos oddzialu zabija niedobitki zla i odrazu bohaterowie przystaja na dalsza podroz z nimi... 0 pytan nic i jeszcze to "dobra" brzmi tak entuzjastycznie jakby zapraszali ich na wyzerke do palacu... wczoj sie troche w role tych hiroł i pomysl chwile co bys zrobil na ich miejscu... btw co to za rycerze? dlonie im ucieli? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No ten... Wiesz jest lepiej, ale nadal nie najlepiej...
-twoji herosi sa odwroceni tylem i widza pocisk? -2 -Wszyscy mowia do siebie: siema, siema, pierwszy raz sie na oczy widza i juz ida na jakas misje? -2 -A pozatym dziwnie wygladaja ci rycerzo-orkowie ;d -1 +Ladna sklejka.+1 +Dosyc Realna walka +1 Ocena: 7/10 Jest lepiej! @down Pozniej jak out zrobie; ]
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 05-02-2008 o 09:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ocena parta:
Plusiki: +Ładna sklejka. +Nie ma super hero (jednak). +/- Fabuła niezła aczkolwiek jeszcze jej nieocenie. +Walka fakt dobra,ale Pisay za mocny ![]() Minusy: -Hemm hemm...za bardzo ufne te wszystkie lutki. 8/10 ---------------------------------------- Rekrutacja: Name: Draskel Outfit : Dam ci linka na pw pozniej. Historia(opcjonalnie):...Nic nie wiem o zakonie wiec nie napisze sorka. Strona: Arcykapłan zakonu (czyli cholera wie a jezeli mam wybierac to dobro...jestem zdrajca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hell Knight of Refugia
Profesja: Knight
Gildia: Polish Assassins
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 61/58
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mi częśc druga się podoba bo 1 troche krótka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() JEZU! uwielbiam tych rycerzy! hahah skąd oni biorą tylu ludzi z garbem?!
HeartShot n/c Jak on może walczyć z tym łukiem tak zawieszonym?!Przecież to mu o twarz będzie udeżało. Pierw koleś wybił samemu Demona i jego horde teraz nie dał rady z paroma "diabełkami" a tu jeszcze chcą go żeby ratował świat?! LOL! on jest seryjnym mordercą i zgadza się iść do obozu strażników! Idiotyczne myślenie czy ten gościu jest upośledzony? EDIT A więc to orkowie ahh ... orkowie wyglądający jak ludzie z garbami hahaha dobre ^ ^ jest 50% szans że go rozpozna jak na moje to dużo jakbyś ty np. wybił szybę sąsiadowi poszedł byś później do niego z rodzicami na obiad?
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 06-02-2008 o 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() [quote]JEZU! uwielbiam tych rycerzy! hahah skąd oni biorą tylu ludzi z garbem?! [/QUTE]
A orkowie jak wyglądają? Pozatym niedługo zmienie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
@Edit No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... No ale... NO ALE on morodował kilka lat temu więc wiesz ;P
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 06-02-2008 o 17:10. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: Fei Isimus
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 16
Skille: 38/32
Poziom mag.: 5
|
![]() OPk ja do rekrutacji mroczny kapłąn czy jakoś tak
outhif ![]()
Szanuj mnie to ja noitak cię zignoruje ![]() Ostatnio edytowany przez Sezuo - 06-02-2008 o 17:08. Powód: dokanczam |
![]() |
![]() |