|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jako, że jesteśmy dosyć sporą w liczbie członków gildią postanowiłem (oczywiście za zgodą innych) założyć temat ze zdjęciami jak widać w tytule
![]() No to zaczynamy spam ![]() No więc coś co było dosyć niedawno czyli 25 lvl : ![]() 27 lvl : ![]() Lvl 32 : ![]() Tu loot z 1,5 dnia na tar tombie za tp : ![]() Maly przeskok do 40 lvla + nowe eq : ![]() Wiecej bedzie potem lub jutro do w trakcie wrzucania spierniczyl sie imageshack ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Moze byc ciekawie, przyjenme jest to, ze zmieniasz ekspowiska
![]() ![]() Gz ![]()
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Imię: Stork Cyff
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hands of justice
Świat: Guardia
Poziom: 150
Poziom mag.: 76
|
![]() Oczywiście tez postaram sie coś swojego wrzucić, na początek mój skromny adv
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stork - 04-02-2008 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No juz jest ok czas na nastepna porcje zdjec
![]() 70 dist (moja duma ![]() ![]() 71 dist : ![]() 42 lvl (softy kolegi) : ![]() 75 dist (coraz lepiej ![]() ![]() 2kk exp (jeszcze isop jakos gral ![]() ![]() 52 lvl : ![]() 52 lvl -.- : ![]() 53 lvl (bez DH ![]() ![]() 54 lvl : ![]() 15 mlvl : ![]() Ok to tyle jutro bedzie wiecej. Cze.
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 04-02-2008 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() A teraz coś starego
![]() ![]() Imprezka urodzinowa ![]() HOTA dawno, dawno temu ![]() ![]() I mamucik ![]() ![]() No i oczywiście Niebo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stork - 04-02-2008 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Lokacja: Gliwice
Imię: Felous Olaman
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hands of Justice
Poziom: 114
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Nice sski
![]() Ostatnio edytowany przez Felousek - 05-02-2008 o 09:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Felous cfaniaku zdjec sie nie cytuje
![]() A i swoje 3 grosze moglbys wtracic ![]() Dorzuc cos dzisiaj ![]() Pzdr
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry za double post ale nikt nie komentuje
![]() Dzis z Almerianixem (98 rp) wybralismy sie na hunt do hero cave ![]() Bilismy hero, warlocki no i demona ![]() Oto kilka ss : Hero solo ![]() ![]() Tutaj wrl ![]() ![]() Lvl 59 : ![]() Loot z kozackiego dema ![]() ![]() I combo chyba najlepsze jakie dostalem : ![]() Alme ubil demona na parchment roomie, ale nie chcial odsunac papierka wiec ja to zrobilem ![]() ![]() Jutro bedzie wiecej, komentowac i wklejac ! Cya
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Imię: Isop
Profesja: Elder Druid
Gildia: Imperatives
|
![]() No no, widze ze temacik ladnie sie rozkreca
![]() Tak trzymac ![]() ~Isop |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() nie ma na czym tych ss robic co chwila lagi,nie da sie pohuncic :/
Ostatnio edytowany przez Felousek - 05-02-2008 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiec bedzie 1 ss
![]() Wybralismy sie zabic pare demkow. Zabilismy 4. SS z akcji nie ma, oto loot : ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Quary:
[IMG] ![]() A tu Anhhi moje z perspektywy kumpla ![]() [IMG] ![]() Ostatnio edytowany przez Felousek - 05-02-2008 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() No no ładne sski wklejacie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wracajac z demkow poszlismy pohuncic na wrl quest
![]() ![]() ![]() Loot to skull staff a zabilismy 3 ![]() Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Braindeath
![]() [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Świat: Astera
|
![]() @Melehior
Bocik, aż razi w oczy : ) Spróbuj bez, o wiele lepiej się gra @annihilatora I co z tego, że zrobił ? jak z botem : | Btw. powodzenia w prowadzeniu tematu :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() jak obiecałam coś fajnego...
W końcu wymarzony 150 ![]() ![]() 99% spadło ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noooo widze uadny temat sie zapowiada,byle by nie popadu w zapomnienie
Gz Maxu i tam wszystkim innym I I I ISOOOOP IMOŁ pozdro.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Szkoda ze isop sie zrokowałeś
![]() btw - ciekawy temacik :> |
![]() |
![]() |