![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() juz cie nie kocham szaranczq :|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Hmmm, ja moge dodac, ze gralem jakies 2 lata na selenie i nigdy nie padlem od Polakow (nie liczac potyczek noobcharami
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Taqq sfe som bardzo zue :< ;////
22:09 Pezet Knight [68]: a wiesz co mi dzis polecialo 22:09 Druid Kusy [25]: nom? 22:09 Pezet Knight [68]: tusk shield 22:09 Druid Kusy [25]: nice xd 22:09 Pezet Knight [68]: no 22:10 Pezet Knight [68]: z kaczynskiego poleciala Ostatnio edytowany przez Kusy_Kazakov - 05-02-2008 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Imię: Dalv Shadowdancer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brasilian Union of Pl Brothers
Poziom: 102
Skille: BR/SIM
Poziom mag.: 64
|
![]() Sledzie rox
00:13 Vuxes [83]: TYS WIDZIOL KIEDYS SARKAZM!? 00:13 Dalv Shadowdancer [69]: NI HOJ 00:14 Vuxes [83]: NI HOJ 20:43 Vuxes [85]: Character wygolil moj las does not exist. 23:25 Vuxes [105]: 23:25 No blessings received. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
a tak na serio to gildia która rządzi serverem zawsze robi P.A więc Crusois robilo P.A a teraz nastanie era P.A by Ultimation, możecie juz zbierać bohy i armory dla nas ![]() btw Macaveli jest dobry ostatnio 3 osoby zostały usunięte z hunted listy całkiem za darmo ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
|
![]() macavelli sie starzeje :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Ja maasz outfit pirata to wszyscy sie ciebie bojom i mash wolne ekspowiska
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Imię: Dalv Shadowdancer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brasilian Union of Pl Brothers
Poziom: 102
Skille: BR/SIM
Poziom mag.: 64
|
![]() Ale ja nie mam outfitu pirata bo jestem pijawkom z darmowym kontem :\, jestem z Polski i nie mam pienionszkow na platne konto, bo u mnie w domu czci sie malucha za 50zl i rodzina nie ma co jesc :\
00:13 Vuxes [83]: TYS WIDZIOL KIEDYS SARKAZM!? 00:13 Dalv Shadowdancer [69]: NI HOJ 00:14 Vuxes [83]: NI HOJ 20:43 Vuxes [85]: Character wygolil moj las does not exist. 23:25 Vuxes [105]: 23:25 No blessings received. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Keinen
Gildia: Wstydze się podać
|
![]() @up and up and up
Tory za pomyłke w nazewnictwie. a co do tradowania to chodzilo mi o sytuacje kiedy puge mial 100~ lvl sprzedawalem itemy na trade, zadnej price listy wtedy nie bylo a on mnie i tak zaczal huncic bo jak to on uwazal nie przestrzegalem pricelisty (sic!). NOmalne zachowanie to nie bylo bez kitu
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Keinen
Gildia: Wstydze się podać
|
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
nie polecam grac na selenie sam gralem ledwo sie dorobilem 70ek przy czym co jakis czas mnie brali na "pa" xd do tego hunta bardzo latwo zdobyc czesto za nic jak i moze przez pomylke kilka osob ktore mnie hunci wam wymeinie aa dodam ze nie pkowalem ani nic co by mogli sobie wziasc na reason gnebienia mnie ;p no to lista osob ktorzy gdy sa online albo exivuje i expie/siedze w dp albo daje loga dany karde xan karde master wrath <reason? ehh peszek mijałem go na peryferiach ank xd iomer < pszyjaciel jegu ktury botóje mnię nię lubił koti < kurcze czemó weszedłem na jego tor drogi gdy naginał w venore khoda < sori ze zabilem ci pk chara jak chciales mnie zabic healek < no tesz sori ale nie moglem wtedy isc sie siorac te somarki sraki kejeny czy jak im tam < ej no za cu pszeciesz ja nic nie zrobilem czemy wpadliscowie po mnie na banute? dobsze ze nie dedłem panowiem nocturnowie < ej ja nie muwiłem ze nielubje swe rollus czy jakos tak nei pamietam nie mialem miejsca w vip nie napatrzylem sie na nick < ejjjjj no rolko przeciez krwa ja go nie zabilem nawet w ten dzien ani razu sie nei zalogowalem dobra móglbym wymieniac ale mi sie nie chce pa na serwie jest, ktos tam w pierwszych postrach pisal ze swe to pa sahushaus ten caly "krul" macavelli jest gorszy z jego pszyjacólmi wkuria mnie dobra lece nie chce mi sie pisac juz do tego tematu nie zagladne zadko jestem na forum wiec nie macie co srac i odpisywac pamietrajcie jedno nie lubie was ashuasdhoasufhdupdsivh;sdifohjs'p;gfnoj;sgnkj hope u die guys nie grejta na selenie |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Poziom: 53
|
![]() Ja również jak kolega2xUp napisał nie polecam grać tutaj
![]() Przed chwilą expiłem sobie i nie wiadomo z jakiej przyczyny jestem hunted od 90+ xD chyba za to że nie chciałem mu oddać Armor-a ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() no ja tez zajebalem laske krzeslem jak mi wylaczyla kompa i padlem na guardach, potem musialem nocke odrabiac :/
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Gram na servie od 3 miechów i do Ultimation nic nie mam wręcz przeciwnie
ludzi ,których znam z tej gildi są bardzo wporządku.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() to znaczy ze dobrze lizesz men
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Wsumie to grałem na Selenie od jej powstania...
Ehhh co tu dużo gadać, szwedzi robili zawsze pa i będą robić bo oni to lubią, to jest chyba oderwanie się od ich nudnego lamerskiego życia na rl.. zabicie kogoś w grze i pokazanie jaki to ja kozak jestem, omg i'm bad pay! Do czasu wojny Cruoris vs Ultimation nigdy mnie żaden polak na Selenie nie zabił a Szwedzi i Słowacy robili to dość często. Jak się zapytałem Danego Karde za co mnie zabił to powiedział ze kasa na mfy mu jest potrzebna... |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
|
![]() Pamietam jak pewien człowiek zjadł framuge w drzwiach jak się dowiedział jak to Dany karde okazywał swoją łaske... a więc było tak
Expi sobie typ na d lair venore wpada Dany i wylatuje do niego z tekstem: "Mogłbym cie zabić albo wyrzucić ale będe taki dobry i będziemy tu expić razem" Hail Dany, Hail Vuxes, Hail Crusois.
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() O ile pamiętam, to zaczynałeś w październiku 2006, więc nie udawaj weterana... Gdzieś są zresztą Twoje posty na forum o tym jak wciągałeś speeda żeby przesiedzieć nockę na guardach.
A nie pamiętasz może jak PK team Alerix Sary, Franca Mauera, Ethiellanta itp. Cię zabił? Gdy na forum wszem i wobec ogłaszałeś jaki to Ty nie jesteś ziom Kotiego i masz u niego taaakie pro?
22:09 Pezet Knight [68]: a wiesz co mi dzis polecialo 22:09 Druid Kusy [25]: nom? 22:09 Pezet Knight [68]: tusk shield 22:09 Druid Kusy [25]: nice xd 22:09 Pezet Knight [68]: no 22:10 Pezet Knight [68]: z kaczynskiego poleciala |
![]() |
![]() |