|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() wielu ludzi pisze że CipSoft powinien cos z robic z kickami, na początku
te posty olewałem jednak zacząłem kojarzyc fakty ![]() Kiedy po prostu surfuje po inetrnecie kick zdarz mi sie BARDZO RZADKO, jednak ajk gram w Tibiąte kicki pojawiają sie o wiele częściej. Czy to wina mojego internetu czy CipSoftu, że podczas gry tak często mnie wywala? ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wina twoja ... ja kicków nie mam od roku ani lagów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No kto by mógł oskarżyć Cipy że to przez nich są kicki i lagi.
To napewno wina twojego mulastego neta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Imię: Seri Toonbra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Masz jakiegoś neta co zmienia prędkość i potem masz kiki ja mam kiki raz na pare miechów.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() na moim serverze są codziennie mass kicki -.- więc powiedz czy tylko Ty masz kicki czy inni też... bo jak wszyscy macie to wątpie żeby to była Twja wina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() ja jeszcze nigdy w zyciu nie mialem kicka dialog rox
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() @Ci co sie tam cieszyli że kicków nie mają
mass kicki są ciągle na amerykańskich serverach, na niemieckich rzadko, bynajmniej teraz z tego co wiem ;S |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Mo kolega też ma czesto kicki, ma ten sam Internet więc to wina Neostrady.Jednak ciekawi mnie czemu podczas gry w tibia tak czesto mnie wywala.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() ja mam w domu reuter i mam neo , i kicki pojawiają mi się częściej niż przed nabyciem reutera .. jakieś porady może , aby kicki przestały się pojawiać ? ( zakładając że kicki,lagi etc. to wina reutera )
down. celesta jest niemiecka , z tego co mi wiadomo ![]() Ostatnio edytowany przez Coach - 06-02-2008 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak amerykanski serv to wina cipek , jak niemiecki to chyba twoja. Mi na niemieckim nic nie robi a na amerykanskim przez to padlem ja i 100+osob.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skoni Erio
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Poziom: 305
Skille: 25/32
Poziom mag.: 93
|
![]() Na amerykanskich serverach sa kicki (mozna powiedziec ze codziennie) oraz freezy
Natomiast na germanskich servach nie ma mass kickow, nie wiadomo czym to jest spowodowane, ale wiem ze cipy juz probuja temu zaradzic, jak do tej pory bezskutecznie. Przewaznie kickuje w nocy, chociaz w dzien jak gralem mialem okolo 20 kickow O.O i to doslownie co kilka minut I to nie jest wina twojego neta tylko cos z tibia, kicki od neta masz jak ci sie rozlacza: "Uzytkownik zostal odlaczony od uslugi". Ostatnio edytowany przez Prison_Break - 06-02-2008 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Kicki, freezy i lagi na amerykańskich są spowodowane odległością. Jak ktoś żyje w USA czy innym kraju z tamtego kontynentu to ma tak samo na niemieckich jak my na amerykańskich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też mam router + neo 1mb od dawna.. a od jakiegoś czasu mam częściej kicki chociaż i tak rzadko a kiedyś to wogóle ;P --> Niemiecki Serw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() oj chyba kłamiesz
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
![]() |
![]() @up
Nie kłamie ... Laga miałem ostatnio jak miałem neostrade(1,2 roku temu) Zmieniłem na osiedlowy 1mb |
![]() |
![]() |