![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 41
|
![]() Wy sie caly czas czyms tlumaczycie Eternitas. Gdybyscie sie nie bali poszlibyscie sie bic i koniec. A bylo was z 18 a nie 12 a to ze loga daliscie to juz wasz problem. Spekaliscie poprostu
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Profesja: Sorcerer
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
|
![]() co do tengu to mysle ze predzej dojda do eternitas niz do bandy polaczkow, zeby sie z nimi po ang. nie moc dogadac. poza tym na xerenie dostaja w dupe od gildii, ktora w sporej czesci sklada sie z polakow. nie ma opcji rise + tengu
#1046 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Już prędzej walczyli by na swoją ręke ![]() A z tego co wiem to część tengu utrzymuje bardzo dobre kontakty z ludzmi z Eter~... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Tengu wygasło. Mogą jedynie porobić troche PA, bo Eternitas im na to pozwoli żeby się podlizać.
Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Pensive - 07-02-2008 o 13:52. |
![]() |
![]() |
#1048 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEKAAAAAAAAAA ! ![]() ![]() ![]() ![]() @Eter Kto tu sie ośmiesza ? Nawet nie planowaliśmy OB bo nie było wszystkich osób. Tylko nie było kogo zabić to pomyśleliśmy sobie TROCHĘ ZABAWY NIE ZASZKODZI BO NUDA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OLEOLEOLEOLEOLE btw. Brawo Korki Chłopacy z Rise więcej postów plxxxxx jesteście naprawdę tak samo zajebiści z tym jak Reszta. ETER CHUJU DZIKI WY*******AJ DO AFRYKI_/ |
![]() |
![]() |
#1049 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do ob bylo 14 osob na vencie nie duzo brakowalo zeby te 14osob wyszlo vs 30+ ale nie na ank
Podajcie dzien i godzine to mozna walczyc |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Hmm kto tu sie napina... pozdro |
|
![]() |
![]() |
#1051 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() mam apel do Rise ;s przestańcie pierdolić o tym co robimy i przestańcie sie wreszcie tłumaczyć lol to jest nasza sprawa czy zrobimy dzisiaj openke czy za 2 lata -.- a ty arcy widze kolejny @sslicker? haha dalej dalej ciekawe ile pociągniesz
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :)
Profesja: Elite Knight
Poziom: xxx
Skille: xx
Poziom mag.: x
|
![]() Ehh
Spamu tu co nie miara. Żadnej merytorycznej dyskusji na temat wojny. Przestańcie się wyzywać nawzajem lepiej wyładujcie te emocje podczas walki. GL |
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() @Rakkev
Ty tez jestes wielki...MOGE CIE DOTKNAC!?!?!?!? Haha taktyka, wiesz co to znaczy wogole? Taktyka HAH...Twoja taktyka to albo TibiaBot NG albo spam sd na Vencie.... Przepraszam, zapomnialem ze Ty sd uzywac nie mozesz...naprawde przepraszam. ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |