![]() |
#8822 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @2up
Nie cytujemy zdjęć. |
![]() |
![]() |
#8824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: LDZ
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Noor Inayat Khan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preatorians
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 88/72
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() grałem na neranie kiedyś i tosh jak dla mnie nic nie warta osoba okradł nawet ludzi ze swojej gildii wiec wielkie gratz dla ludzi którzy go zrookowali
![]() |
![]() |
![]() |
#8825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zabawane. Lord-Toosh ma już rooka, a wy dalej spamujecie na forum.
Teraz mnie zjedziecie, pobijecie, ale ja tam j3stem z Tooshem ;p I w ogóle, szkoda forum na takie bzdety. To wy tu raczej niszczycie to forum, a nie Toosh, bo to wy jak nooby żalicie się co komu ukradł. Macie na to dowód? Wątpie. Na moim servie była kiedyś podobna sytuacja i okazało się, że człowiek, który był oskarżany o wszystkie kradzieże na serwerze był niewinny. Także lepiej pilnujcie się, bo możliwe, że dalej będziecie okradani, a Toosh będzie niewinny. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 08-02-2008 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#8826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Lord Morth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 202
Skille: xx / xx
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Nikt go nie lubił oprócz paru noobów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8828 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Zgierz
|
![]() Cytuj:
Po 1. Nie wnikam kto wtedy mojego deda zajebał - stare czasy Po 2. Nie jestem newbie, chociaz zlamiłem jak sie pchalem zeby ssa bić, ale to było ponad pół roku temu ![]() Po 3. Nie obchodzi mnie wasze zdanie o Tooshu - Ja nigdy do niego nic nie miałem, nigdy mi nic złego nie zrobił. Po 4. Emma Watson jest zajebista, to prawda ![]() Po 5. Zakończmy temat "Toosh i jego hack", i tak napewno jakiś modek wszystkie posty usunie ;] Pozatym Hansu, ja bronie swoich kolegów/przyjaciół, jezeli na to zasługuja. Z mojej strony Toosh ma szacunek, bo zawsze był spoko w stosunku do mnie, i nigdy mnie nie ojebał choćby na 1 gp, mimo, ze miał wieeele okazji. =] Aha i jeszcze coś - nie osądzaj mnie, ze jestem pojebany, dlatego, ze Toosha bronie. Btw. Od dzisiaj mam Ferie ![]() @down Nie zaczynaj tematu botów, juz dawno zamknelismy ten temat w tym temacie xD Ostatnio edytowany przez Baruteq - 08-02-2008 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
#8829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Lotki Duze
Imię: Sekal Royal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Order of Fallens
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() @Lady Sorcerer of Nerana
Skille larvy, "BP-1"- moznaby wylaczyc NG do screena... Btw. Byl ban, byly skille, teraz lvl ;p ![]() @Up Eh, jakos tak mi sie "wyrwalo". Ostatnio edytowany przez Cacciatore - 08-02-2008 o 23:02. |
![]() |
![]() |
#8830 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8831 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Liberty Bay xD
Imię: Oc'tavian the Knight
Profesja: Knight
Gildia: Rebel
Poziom: 65
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
|
![]() @Hansu
Nie wiem dlaczego ale zawsze jak oglądam ten temat (choc ostatnimi czasy bardziej "czytam"), widze jak jedziesz Łaciną. Nie potraficie sie wysŁawiać jak ludzie, nic do was nie mam ale to sie robi nie miŁe jesli wchodzisz i przychodzi Ci czytac same przekleństwa. @Topic Jakieś tam zdjęcie. . . Końcówka b legs Q. Pozdro dla shooterów ![]() |
![]() |
![]() |
#8832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Nieskalany
Poziom: 40+
|
![]() @Topik !
Widze ze tutaj niektorzy (czyt. barutek?xD) po stronie toosha?;d Cos tam byla mowa o tym ze jakie mamy dowody na to ze ojebal kogos? Ja jestem tym dowodem =]! Wielki prO friend, ale po swoich dedach na bociku =* (Wigilijny Kaban go ubil i pozdro dla niego ! =*) musial skads zdobyc kase.. no to ja akurat sie trafilem ^.- . A moglem ci zajebac ten dh z domku... ! =< Widzisz Panie Tusz wiedzialem ze wkoncu nastanie ten piekny dla nas dzien ! =)) ! Zreszta.. to jest tylko gra =] . Jebalo mnie szczerze to co jebnales.. tylko sie zdziwilem jak czlowiek moze byc takim niemytym chujeczkiem .. ! "Kiedys byles zawodnikiem, teraz jestes sprzedawczykiem" ! xD! @ Barutek Moori i Steper sa wporzo ;] wiec nie wyzywaj, bo jeszcze wiecej moge powiedziec o Tuszu . Pozdro dla was =)! Zeby nie bylo ze ja ten zly wstawie jakiegos skrinszota ;d ![]()
Dwulicowi ludzie za plecami rozgadani przyjaciele fałszywi ... This is only game.. remember .. 14:36 Lord-Toosh [85]: twoja stara Old - hacked =/ [CHAR]Filipovsky[/CHAR] Old - sold [CHAR]Alcaster[/CHAR] Now - Nieskalany [CHAR]KNIGHT POWAHH[/CHAR] Pozdro dla prawdziwych ; ) |
![]() |
![]() |
#8833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Chcecie się bluzgać - dyskutować idźcie na jakiegoś chata dla nastolatków, to forum jest na zdjęcia. :x Albo na forym Wyborczej - tam jest podobny poziom.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez matecki - 08-02-2008 o 23:16. |
![]() |
![]() |
#8834 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Imię: Lady Sorcecer of Nerana
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
a kto kradl mi loty, nie pamietasz?? a co do pana co pytal co to 70/70 nad larva, to jest jego ilosc hp. pozdro. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kozie city
Imię: Soszmen'ek SPRZEDANY
Gildia: BEST Doomsday
Świat: SUX Nerana
Poziom: 92
Skille: 80+/76+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Witam all z nerany chcialbym oglosic iz juz nie bede grac na neranie
Szczegolne pzdro - Scartex - Clen Luzir(s) - Vaderick - Siqum - Old wersja Dark Souls - Doomsday - Sammos - Soul ozzi de binger (czy jakos tak ![]() - Erdana - Sussan - Valia Flamo - Zalowy Chlopiec - Cala Nerane ![]() ![]() 3m cie sie ziomki i Gl in tibia i rl :* Moze nie osignelem swojego celu ale zawsze bylem ciut blizej ![]()
Na zawsze NERANA, Zawsze [GUILD]DOOMSDAY[/GUILD], Na zawsze [CHAR]Soszmen'ek[/CHAR] 23:21 Joe of Nerana [17]: wyslij swoje zdiecie ofiarom tsunami zeby wiedzieli ze sa gorsze tragedie 10:57 Metan Creatyny [25]: e daj ktos mane |
![]() |
![]() |
#8836 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2007
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez paviani - 09-02-2008 o 03:13. |
![]() |
![]() |
#8837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8838 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Wrocław / Breslau / 71 City
Imię: Nereux
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: 35
Skille: 70.65
|
![]() Cytuj:
Ja pierdole... chyba sie zesikam ze szczescia odchodzi z nerany "znany jako s*****el i zlodziej tóósh , ktory niewie co to znaczy NVM " huashuashas Czlowieku nie wracaj do tej gry chyba ze lubisz robic calego chara na zolwiach i rotach na bocie ;] Niewazne kto Cie zrookowal wazne ze to zrobil ;] Tyle Nara @Hansu Love!! za slowa o mnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Imię: Lady Sorcecer of Nerana
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70
Poziom mag.: 53
|
![]() Ten bot mi jest przede wszystkim potrzebny po to zeby FPSY nie spadaly.
a co do bota to moja sprawa, moze cie mnie reportowac wystarczy uzyc magicznych klawiszy Ctrl+r, tylko uprzedzam ze nikt nie jest wstanie mi tego udowodnic, czy mam bota czy nie ![]() kolejne idiotyczne posty na ten temat beda przezemnie ignorowane. a tu loot z djinnow na 52 bp mana potionow: ![]() Ostatnio edytowany przez Aqis - 09-02-2008 o 11:31. |
![]() |