Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów?
Tak 497 62.99%
Nie 292 37.01%
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-02-2008, 10:49   #201
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Bozeeee ! Ja sie nie kloce o to ze malo, bo dostajemy duzo. Ja sie kloce o to, ze ten peirdola cche zebysmy nic nie dostawali i mi pieprzy za co to dostajemy.
Pierdoła to możesz mówić do kolegów.

Cytuj:
BTW. Obydwaj już nic nie piszcię, chyba że chcecie, mi się nie chce wałkować w kólko tego samego, bo coś widzę, że nie rozumiecie. Ale to nei wasza wina. Ale kogoś napewno. Ktoś was chyba musiał bić po ciemiączku jak byliście mali lol.
Widze, że zaczynać klnąć, tyrać itp. bo jak ktoś z toba się nie zgadza, to już ci cisnienie skacze. Opanuj się bo zaraz napisze do modka o bana za obrażanie osób na forum.

Cytuj:
Masz własną studnię, bo nie chcesz płacić - TY PIJAWKO ! NIE PŁACISZ ! ZA CO BEDZIEMY MIASTO UTRZYMYWAĆ ! I tak można wiele rzeczy. Wysunęły się propozocyje, żeby przed rejestracja w tibii był test IQ. Na forum też by się przydał. Tylko nie wiem, czy specjalnie dla ciebie wprowadzili by skalę ujemną, lol.
Dla ciebie to nawet ujemna była by za duża.

Cytuj:
I po raz kolejny: Ja nie mowie ze cos mi sie na nalezy w kazdym upie, tylko, że wyolbrzymiasz. Naprawdę jest w chuj noobów na facc masz racje. Mi chodzi o to, że facc nie moze nic nie dostawac. Wiadomo ze (wieeele) mniej, ale cos zawsze musi byc.(znam zycie - zaraz sie przyczepisz do tego "musi " )
Boże mój. Módlmy się, bo ten człowiek nie wie co gada. Czy ty wiesz jak ty rozumujesz? Jak nie może nic nie dostawać? Człowieku co ty GADASZ? Według twojego śmiesznego myślenia ja JAKO KONSUMENT dajmy na to - samochodu marki fiat, powinienem dostawać jakieś nowości do mojego samochodu, bo przecież NIE MOGĘ NIC nie dostawać jak oni coś nowego wprowadzają. A widziałeś by rozdawali za darmo coś? TY NAPRAWDĘ NIE KAPUJESZ, ŻE ZA DARMO TO MOŻNA GÓWNO DOSTAĆ? Nie ma czegoś takiego jak "nie może nic nie dostawać".

Cytuj:
Nie graj w tą gre - do niej trzeba umieć podstawy angielksiego... Main znaczy główny. MainLand - główny kontynent w wolnym tłumaczeniu.
Ahaha. Dzięki o wielki za tłumaczenie. Myślisz, że nie wiem takich rzeczy? Ja napisałem, że masz super argumenty "Main to main". NO NORMALNIE PRZEKONAŁEŚ MILIONY.

Cytuj:
Tak doszlo, oni tacy są, ale co piernik do wiatraka* ? Ja mówię o mentalnosci polskiej i amerykanskeij a tymi wyjezdzasz z grupa osob -.- lol
Ale ja mówiłem już o czymś innym, a ty się powtarzasz.

Cytuj:
Powtórzyłeś to co napisałem. Praktycznie słowo w słowo. Wiec po co piszesz?
Chyba teoretycznie. Zmieniłem to co ty napisałeś, by ci coś uświadomić, ale chyba nie zajarzyłeś.

Cytuj:
Zbyt uogólniasz. Ja akurat nie narzekam ze mam mało - mi to 100% wystarcza. Naucz się - znowu to muszę powtarzać - że taka metalnosc polaków. Nie kurwa jakich facców,nagle mi wy*******asz z nimi lol, tylko polaków. Jest na co narzekac to narzekaja, nie ma to tez narzekaja..boze. A widziałeś gdzieś " Nie wolno jesczec faccom ? "
A widziałeś gdzieś "Wolno zaspamowywać forum bezsensownymi postami i rzekomym poszkodowaniu przez Cipsoft po update"?

Cytuj:
Po pierwsze to nie są argumenty, tlyko kontrargumenty na twoje i za kazdym razem staram sie dawa inne i je wyjasniac, a ty od kilku postów wałkujesz to samo to samo i cos nie umiesz zrozumieć.
Jest całkiem odwrotnie. To ja wciąż pisze nowe argumenty a ty uczepiłeś się jednego, że coś musi być dodane.

Cytuj:
W tym wypadku Pacc to też demo. Masz 50 lvl nie mozesz miec wszystkich czarów jescze. Masz demo. Życie zaczyna się op śmierci (mowie o rl ) - zycie to demo? W sumie ciekawa mysl ;]
HAHAHA. Normalnie im dalej tym śmieszniej. A czy w pełnych grach masz od razu dostęp do wszystkiego? NIE. ALE MASZ MOŻLIWOŚĆ DOJŚCIA DO WSZYSTKIEGO. A na faccu nie bo to jest demo.

A teraz specjalnie dla kilku osób prezentacja dużymi literami:

MÓJ TEMAT MA NA CELU ZABRONIENIE PISANIA MILIONÓW SPAMERSKICH I GŁUPICH TEMATÓW PO KAŻDYM UPIE, PRZEZ RZEKOMO POSZKODOWANE ŚRODOWISKO FACC. NIE MA ON NA CELU ZABRANIA WAM CZEGOKOLWIEK, A JEDYNIE UTRZYMANIA PORZĄDKU NA FORUM.

Jak ktoś dalej nie rozumie - proszę w ogóle nie pisać.

Jeszcze jedno:

Jeśli ściągam z neta demo (facc) to nie narzekam, że ma mało funkcji. Gram w to co mi dali. A jak gra mi się spodoba to kupuje pełną wersje (pacc).Widział ktoś z was kiedyś jakieś studio robiące grę, by dodawali coś do swojego demo? Bo ja nigdy.

Ostatnio edytowany przez Erhion - 08-02-2008 o 11:03.
Erhion jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-02-2008, 11:06   #202
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Ehhh, przestancie sie wyzywac, czepiac slowek i szczegolow. To ze ktos popelnil literowke czy inny drobny blad interpunkcyjny nie znaczy ze caly post jest bezsensu.

Co do tego ze facc nie powinni sie zalic, bylo to juz powtarzane w tym temacie do znudzenia. Nie placa to niech nie wymagaja. Pacc tez maja problemy. Tylko ze pacc mowia "cip znowu cos spieprzyli" a facc jecza "jestesmy facc to nas olali". 40.000 pacc to knighci, a mimo to ich udupili w ostatnim upie, i teraz jakos nie placza ze maja pacc a im zabrali uhy, bo jedno z drugim ma malo wspolnego. Facc mozna porownac do wersji demo gry, gdzie dostajesz np takiego Need 4 Speed z jednym samochodem i dwiema trasami wyscigow. Wtedy tez sie pozalicie ze "ci co placa 150 zl za gre maja 30 samochodow i 50 torow, JA TEZ CHCE ZA FREE TO MIEC"
Facc jest okresem przejsciowym do kupna pacca, zeby zapoznac sie z gra, lub poprostu przeczekac czas kiedy nie stac nas na pacc a chcemy troche pograc.
stary 08-02-2008, 12:36   #203
Gawroon7
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2008

Domyślny

O, widzisz Bloodwin, Jakbys napisał tak, z kulturą, nie jak dziecko to bym ci nawet mógł przyznać rację .Ale ty wyolbrzymiasz. A i w sumie sam też srasz na forum, milionem emotek w niektorych postach """ Mam ci dać link ? Nie mam juz sily na to odpowiadac bo znowu bede usial walkowac w kolko to samo bo ty - nie rozumiesz. No po prostu nei rozumiesz. Dojrzejesz, to ebdziesz wiedzial o co mi chodzi. I nie pieprz mi o wieku, chodzi mi o dojrzalość umysłową. EOT
stary 08-02-2008, 18:10   #204
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Daj link, bardzo proszę. Moje posty z taką ilością emotek to posty ironiczne wiec możesz sobie dawać. Poza tym co mają emotki tu do rzeczy.

Cytuj:
Dojrzejesz, to ebdziesz wiedzial o co mi chodzi.
Ty dojrzejesz to może zrozumiesz co to znaczy płacisz = masz, nie płacisz = nie masz.

Cytuj:
Nie mam juz sily na to odpowiadac bo znowu bede usial walkowac w kolko to samo bo ty - nie rozumiesz.
Ja też już nie mam sił na ludzi, którzy prostej rzeczy nie mogą zrozumieć.

Cytuj:
I nie pieprz mi o wieku, chodzi mi o dojrzalość umysłową.
Nie ja pierwszy spytałem o wiek. Poza tym 12 latek może być bardziej dojrzały umysłowo niż 30.

Fajnie, że skończyłeś. Bo nie chcę mi się znowu pisać tego samego.
Erhion jest offline  
stary 08-02-2008, 18:11   #205
Darekkkk
Użytkownik Forum

Darekkkk's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
Domyślny

OMG Cco to za teamt wogule!!!
Każdy kiedyś gral na FACCu i ma swojego problemy!!!
Takei zjebane tematy to do kosza a nie.
Darekkkk jest offline  
stary 08-02-2008, 19:07   #206
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2007

Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darekkkk Pokaż post
OMG Cco to za teamt wogule!!!
Każdy kiedyś gral na FACCu i ma swojego problemy!!!
Takei zjebane tematy to do kosza a nie.
ta? ty dalej grasz na faccu ^^

Temat prawidlowy ^^

To wroga sugestia, pożera cię jak bestia,
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia.
Paktofonika [Pfk Company]
Avallach jest offline  
stary 08-02-2008, 23:16   #207
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Przeczytałem cały teamt i stwierdzam iż zawartośc procentowa bluzg wynosi ~83%, rzeczy dotyczących tematu ~8%, offtopu ~7%, skasowane posty/keyloggery ~2%. Wniosek? Zamknąć ryje bo to żałosne jak się zachowujecie.

1. Dyskutujecie o ikonkach w postach bloodwina.
2. Bluzgacie osoby ktore zastosują słowo FACC w postach
3. Próbujecie być fajni wykorzystując literówki oraz dosłowność w postach, śmiejecie się z siebie nawzajem.

W ogóle dział fake, update i inne to działy najbardziej zasyfione bluizgami

I tak nie jestem fajny...
Alanus Lutinum jest offline  
stary 09-02-2008, 11:43   #208
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum Pokaż post
Przeczytałem cały teamt i stwierdzam iż zawartośc procentowa bluzg wynosi ~83%, rzeczy dotyczących tematu ~8%, offtopu ~7%, skasowane posty/keyloggery ~2%. Wniosek? Zamknąć ryje bo to żałosne jak się zachowujecie.

1. Dyskutujecie o ikonkach w postach bloodwina.
2. Bluzgacie osoby ktore zastosują słowo FACC w postach
3. Próbujecie być fajni wykorzystując literówki oraz dosłowność w postach, śmiejecie się z siebie nawzajem.

W ogóle dział fake, update i inne to działy najbardziej zasyfione bluizgami

I tak nie jestem fajny...
Zjawił się o statystyk i z prostych wzorów wyliczył zawartość procentową kolejnych rzeczy haha człowieku... ie przeczytałeś nawet 3 stron to mogę stanowczo powiedzieć. 8% jest na temat? Przypominam, że temat brzmi: "Kto uważa, że trzeba zakazać tematów gdzie żalą się FACC?" Konwersacje Bloodwin'a, Gawroona7 i czasem moje to wymiana argumentów za i przeciw ;] Śledzę temat od samego początku jego powstania... i z pełną stanowczością mogę powiedzieć, że rozmowy na temat wynoszą tutaj 80%, a tylko przez takie osoby jak ty jesteśmy zmuszeni z tematu schodzić.

Co do ryjów to możesz mieć go ty i twoja rodzina... nie obrażaj innych jak nawet w 90% nie wiesz o co kaman!

Inna sprawa to powodzenie tego tematu. Dlaczego? Odkąd powstał temat, FACC, co zawsze narzekali i zakładali kolejne to już tematy zaśmiecające forum, przychodzą do tego tematu popieprzą trochę i przynajmniej jest zabawnie, a porządek jest utrzymany ;]

Za to ty wpadłeś i chciałeś pokazać, że jesteś "miszcz". Jak do tej pory administracja nie krytykowała tego tematu, co oznacza, że jest on przez nią akceptowany, a takich pajaców jak ty, chcących pokazać swój"ILOCZYN", bo iloraz to w twoim przypadku to głupie słowo, na tym forum było już pełno.

Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee

Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 09-02-2008 o 11:45.
Rafals from hell jest offline  
stary 09-02-2008, 12:06   #209
Eyro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2007

Domyślny

jakby nie patrzeć nie znalazła się super w pełni darmowa gra - nie licząc sapera pasjansa szachów gier karcianych hazardu itp.
Eyro jest offline  
stary 09-02-2008, 15:45   #210
Chmielok
Użytkownik Forum

Chmielok's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004

Domyślny

Ale jezeli Tibia zaczyna byc platna to o boze.
Niby to gra darmowa, tyle ze 70% jest dla pacc.
Skoro kaza nam placic no to no comment.
Lepiej sie przesiasc na inna gre za, ktora WARTO PLACIC, a nie za taki shit jakim jest tibia.
Jednym zdaniem-skoro kaza placic nam za gowno, to przestanmy za nie placic -,-.
stary 09-02-2008, 16:19   #211
Puboth
Użytkownik Forum

Puboth's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Puboth
Profesja: Knight
Gildia: Imperatorzy
Świat: Guardia
Domyślny

A jezeli ktos woli np. Tibie niz WoWa? to co ma na sile placic za WoWa? Kazdy gra w to co lubi grac!! np. Ja lubie grac w CSa i Tibie wiec logiczne jest ze do CSa dokupuje Steama a do Tibi Pacca nie?
stary 09-02-2008, 20:22   #212
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chmielok Pokaż post
Ale jezeli Tibia zaczyna byc platna to o boze.
Niby to gra darmowa, tyle ze 70% jest dla pacc.
Skoro kaza nam placic no to no comment.
Lepiej sie przesiasc na inna gre za, ktora WARTO PLACIC, a nie za taki shit jakim jest tibia.
Jednym zdaniem-skoro kaza placic nam za gowno, to przestanmy za nie placic -,-.
Ale czy ktos ci kaze placic?
Salarigoth jest offline  
stary 09-02-2008, 20:28   #213
Virlan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Domyślny

Gram w Tibię od ok. 3 lat. Zawsze gralem czysto funowo, sorcem bez płatnego konta. Nigdy nie narzekałem że FACC nic nie dostaje, ze nie ma nowych potworów, questów, czarów. Wystarczalo mi to co mialem. W tym update, FACC dostal kilka rzeczy, a mimo to, żale płyneły strumieniami. Zobaczylem update, pogralem kilka dni, stwierdzilem ze jest fajnie, kupilem PACC. Proste. Zapłaciłem, dostałem. Nie płaciłem, nie narzekałem. Mam nadzieje ze moj post przemowi do was (chociaz w to watpie, bo takowych bylo juz wiele).

Pozdrawiam
Virlan jest offline  
stary 09-02-2008, 21:42   #214
Jumpek
Guest

Domyślny LoL

Powiem to jak najprościej abyście zrozumieli....jeżeli FACC dla początkującego Przyszłego gracza się nie sprawczi to myślicie żę jaki dla takiego gracza będzie sens kupowania PACC?Jeżeli Taki Newbie będzie się nudził przy biciu bugów ratów czy innych c*ujstw to po jaką cholere będzie chciał kpićPacc?no ludzie nie kpijcie jak możesz kupić WoW'a i mieć zabawy(jak na internet)po dziurki w nosie a grać w tibie i męczyć do dupy zanimowane pixele które przypominają Spear of destiny(jeden z peirwszych FPS'ów)to wybór jest prosty czyż nie?Acha i super ynteligentne odpowiedzi mnie nie interesują więc se je w dupe wsadźccie choć wątpie żęby ten post ujrzał światło dzienne...Powodzenia w męczeniu pixeli...

stary 10-02-2008, 00:10   #215
bylo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 02 2008

Domyślny

Po co zakładać nowy temat.
Było. Zamknąć.
bylo jest offline  
stary 10-02-2008, 00:11   #216
Erhion
Użytkownik Forum

Domyślny

Sam nie wiem, czy twój post popiera ten temat czy nie, bo chaotyczny.

Poza tym facc ma wystarczająco dużo, by do kupna pacc zachęcić.
Erhion jest offline  
stary 10-02-2008, 10:02   #217
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jumpek Pokaż post
Powiem to jak najprościej abyście zrozumieli....jeżeli FACC dla początkującego Przyszłego gracza się nie sprawczi to myślicie żę jaki dla takiego gracza będzie sens kupowania PACC?Jeżeli Taki Newbie będzie się nudził przy biciu bugów ratów czy innych c*ujstw to po jaką cholere będzie chciał kpićPacc?no ludzie nie kpijcie jak możesz kupić WoW'a i mieć zabawy(jak na internet)po dziurki w nosie a grać w tibie i męczyć do dupy zanimowane pixele które przypominają Spear of destiny(jeden z peirwszych FPS'ów)to wybór jest prosty czyż nie?Acha i super ynteligentne odpowiedzi mnie nie interesują więc se je w dupe wsadźccie choć wątpie żęby ten post ujrzał światło dzienne...Powodzenia w męczeniu pixeli...
Wlasnie te bicie bugow i ratow , lanie dwarfow , kwadratowa grafika , strach na KAZDYM kroku na poczatku gry jest piekne i gralem w WOWa milion razy mam kolege co ma wysoki lvl i mnie to nie kreci ze nic nie widac np.
Salarigoth jest offline  
stary 10-02-2008, 12:00   #218
fuzjametali
Użytkownik forum

fuzjametali's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2008

Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 27
Poziom mag.: 35
Domyślny

pomysl ze moze facc ale moze nie ma pytania ze np.:dasz free items" moze ktos ma 68lv i jest rozsądny ale bez pacc bo moze to dla niego strata kasy pomysl troche ja mam 27lv i nie pisze czy dasz jakies zeczy a nie jestem pacc . facc moze przeciesz napisac czy naprzyklad jak przesunac ta sciane i sie tam dostac albo co lepsze wiec nie pisz takich zeczy ze nie ma pacc to odrazu jest glupi -.-
fuzjametali jest offline  
stary 10-02-2008, 13:54   #219
Gawroon7
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2008

Domyślny

W sumie @up masz rację. Z jego postów wynika.

Masz pacc - jestes super-mega-hiper-ultra mądry,
Nie masz pacc - jestes super-mega-hiper-ultra głupi
stary 10-02-2008, 21:46   #220
Ptakuba
Zbanowany

Data dołączenia: 03 06 2007
Wpisy bloga: 4

Domyślny

Dwie rzeczy wkurzają mnie w wypowiedziach większości (z wyjątkami) posiadaczy pacca w tym temacie:
1. Wygląda na to, że jesteśmy gorsi, bądź jesteśmy debilami dlatego, że nie płacimy, w grze jeśli chce się coś osiągnąć trzeba zapłacić. Generalnie porównałbym kupowanie pacca do kupowania konta. Wychodzi na to samo, płacisz więc masz postać z dobrym levelem i umiejętnościami, prawda?
2. Wiele osób porównuje facc do wersji demo. Ale, chwileczkę, przecież wszędzie trąbią, że Tibia jest darmowa, prawda? Czyli to tak jakby mówić, że np. Wiedźmin jest darmowy, bo demówka była gratis w jakieś gazecie, prawda? A mimo wszystko nikt nie mówi, że jeśli demo jakiejś gry jest gratis to gra jest darmowa, prawda? Czy może się mylę?
Ptakuba jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania