|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
497 | 62.99% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
292 | 37.01% |
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#201 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A teraz specjalnie dla kilku osób prezentacja dużymi literami: MÓJ TEMAT MA NA CELU ZABRONIENIE PISANIA MILIONÓW SPAMERSKICH I GŁUPICH TEMATÓW PO KAŻDYM UPIE, PRZEZ RZEKOMO POSZKODOWANE ŚRODOWISKO FACC. NIE MA ON NA CELU ZABRANIA WAM CZEGOKOLWIEK, A JEDYNIE UTRZYMANIA PORZĄDKU NA FORUM. Jak ktoś dalej nie rozumie - proszę w ogóle nie pisać. Jeszcze jedno: Jeśli ściągam z neta demo (facc) to nie narzekam, że ma mało funkcji. Gram w to co mi dali. A jak gra mi się spodoba to kupuje pełną wersje (pacc).Widział ktoś z was kiedyś jakieś studio robiące grę, by dodawali coś do swojego demo? Bo ja nigdy. Ostatnio edytowany przez Erhion - 08-02-2008 o 11:03. |
||||||||||
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh, przestancie sie wyzywac, czepiac slowek i szczegolow. To ze ktos popelnil literowke czy inny drobny blad interpunkcyjny nie znaczy ze caly post jest bezsensu.
Co do tego ze facc nie powinni sie zalic, bylo to juz powtarzane w tym temacie do znudzenia. Nie placa to niech nie wymagaja. Pacc tez maja problemy. Tylko ze pacc mowia "cip znowu cos spieprzyli" a facc jecza "jestesmy facc to nas olali". 40.000 pacc to knighci, a mimo to ich udupili w ostatnim upie, i teraz jakos nie placza ze maja pacc a im zabrali uhy, bo jedno z drugim ma malo wspolnego. Facc mozna porownac do wersji demo gry, gdzie dostajesz np takiego Need 4 Speed z jednym samochodem i dwiema trasami wyscigow. Wtedy tez sie pozalicie ze "ci co placa 150 zl za gre maja 30 samochodow i 50 torow, JA TEZ CHCE ZA FREE TO MIEC" Facc jest okresem przejsciowym do kupna pacca, zeby zapoznac sie z gra, lub poprostu przeczekac czas kiedy nie stac nas na pacc a chcemy troche pograc.
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() O, widzisz Bloodwin, Jakbys napisał tak, z kulturą, nie jak dziecko to bym ci nawet mógł przyznać rację .Ale ty wyolbrzymiasz. A i w sumie sam też srasz na forum, milionem emotek w niektorych postach ""
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#204 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Daj link, bardzo proszę. Moje posty z taką ilością emotek to posty ironiczne wiec możesz sobie dawać.
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Fajnie, że skończyłeś. Bo nie chcę mi się znowu pisać tego samego. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() OMG Cco to za teamt wogule!!!
Każdy kiedyś gral na FACCu i ma swojego problemy!!! Takei zjebane tematy to do kosza a nie. |
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Temat prawidlowy ^^
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Przeczytałem cały teamt i stwierdzam iż zawartośc procentowa bluzg wynosi ~83%, rzeczy dotyczących tematu ~8%, offtopu ~7%, skasowane posty/keyloggery ~2%. Wniosek? Zamknąć ryje bo to żałosne jak się zachowujecie.
1. Dyskutujecie o ikonkach w postach bloodwina. 2. Bluzgacie osoby ktore zastosują słowo FACC w postach 3. Próbujecie być fajni wykorzystując literówki oraz dosłowność w postach, śmiejecie się z siebie nawzajem. W ogóle dział fake, update i inne to działy najbardziej zasyfione bluizgami I tak nie jestem fajny... |
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do ryjów to możesz mieć go ty i twoja rodzina... nie obrażaj innych jak nawet w 90% nie wiesz o co kaman! Inna sprawa to powodzenie tego tematu. Dlaczego? Odkąd powstał temat, FACC, co zawsze narzekali i zakładali kolejne to już tematy zaśmiecające forum, przychodzą do tego tematu popieprzą trochę i przynajmniej jest zabawnie, a porządek jest utrzymany ;] Za to ty wpadłeś i chciałeś pokazać, że jesteś "miszcz". Jak do tej pory administracja nie krytykowała tego tematu, co oznacza, że jest on przez nią akceptowany, a takich pajaców jak ty, chcących pokazać swój"ILOCZYN", bo iloraz to w twoim przypadku to głupie słowo, na tym forum było już pełno.
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=260 - Mój Blog na tibia.pl Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj. Z góry dziękuję. Album of Solonius Jhee Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 09-02-2008 o 11:45. |
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() jakby nie patrzeć nie znalazła się super w pełni darmowa gra - nie licząc sapera pasjansa szachów gier karcianych hazardu itp.
|
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Ale jezeli Tibia zaczyna byc platna to o boze.
Niby to gra darmowa, tyle ze 70% jest dla pacc. Skoro kaza nam placic no to no comment. Lepiej sie przesiasc na inna gre za, ktora WARTO PLACIC, a nie za taki shit jakim jest tibia. Jednym zdaniem-skoro kaza placic nam za gowno, to przestanmy za nie placic -,-. |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Puboth
Profesja: Knight
Gildia: Imperatorzy
Świat: Guardia
|
![]() A jezeli ktos woli np. Tibie niz WoWa? to co ma na sile placic za WoWa? Kazdy gra w to co lubi grac!! np. Ja lubie grac w CSa i Tibie wiec logiczne jest ze do CSa dokupuje Steama a do Tibi Pacca nie?
#212 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Gram w Tibię od ok. 3 lat. Zawsze gralem czysto funowo, sorcem bez płatnego konta. Nigdy nie narzekałem że FACC nic nie dostaje, ze nie ma nowych potworów, questów, czarów. Wystarczalo mi to co mialem. W tym update, FACC dostal kilka rzeczy, a mimo to, żale płyneły strumieniami. Zobaczylem update, pogralem kilka dni, stwierdzilem ze jest fajnie, kupilem PACC. Proste. Zapłaciłem, dostałem. Nie płaciłem, nie narzekałem. Mam nadzieje ze moj post przemowi do was (chociaz w to watpie, bo takowych bylo juz wiele).
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]() Powiem to jak najprościej abyście zrozumieli....jeżeli FACC dla początkującego Przyszłego gracza się nie sprawczi to myślicie żę jaki dla takiego gracza będzie sens kupowania PACC?Jeżeli Taki Newbie będzie się nudził przy biciu bugów ratów czy innych c*ujstw to po jaką cholere będzie chciał kpićPacc?no ludzie nie kpijcie jak możesz kupić WoW'a i mieć zabawy(jak na internet)po dziurki w nosie a grać w tibie i męczyć do dupy zanimowane pixele które przypominają Spear of destiny(jeden z peirwszych FPS'ów)to wybór jest prosty czyż nie?Acha i super ynteligentne odpowiedzi mnie nie interesują więc se je w dupe wsadźccie choć wątpie żęby ten post ujrzał światło dzienne...Powodzenia w męczeniu pixeli...
|
![]() |
#215 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2008
|
![]() Po co zakładać nowy temat.
Było. Zamknąć. |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam nie wiem, czy twój post popiera ten temat czy nie, bo chaotyczny.
Poza tym facc ma wystarczająco dużo, by do kupna pacc zachęcić. ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 27
Poziom mag.: 35
|
![]() pomysl ze moze facc ale moze nie ma pytania ze np.:dasz free items" moze ktos ma 68lv i jest rozsądny ale bez pacc bo moze to dla niego strata kasy pomysl troche ja mam 27lv i nie pisze czy dasz jakies zeczy a nie jestem pacc . facc moze przeciesz napisac czy naprzyklad jak przesunac ta sciane i sie tam dostac albo co lepsze wiec nie pisz takich zeczy ze nie ma pacc to odrazu jest glupi -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() W sumie @up masz rację. Z jego postów wynika.
Masz pacc - jestes super-mega-hiper-ultra mądry, Nie masz pacc - jestes super-mega-hiper-ultra głupi
#220 |
Zbanowany
|
![]() Dwie rzeczy wkurzają mnie w wypowiedziach większości (z wyjątkami) posiadaczy pacca w tym temacie:
1. Wygląda na to, że jesteśmy gorsi, bądź jesteśmy debilami dlatego, że nie płacimy, w grze jeśli chce się coś osiągnąć trzeba zapłacić. Generalnie porównałbym kupowanie pacca do kupowania konta. Wychodzi na to samo, płacisz więc masz postać z dobrym levelem i umiejętnościami, prawda? 2. Wiele osób porównuje facc do wersji demo. Ale, chwileczkę, przecież wszędzie trąbią, że Tibia jest darmowa, prawda? Czyli to tak jakby mówić, że np. Wiedźmin jest darmowy, bo demówka była gratis w jakieś gazecie, prawda? A mimo wszystko nikt nie mówi, że jeśli demo jakiejś gry jest gratis to gra jest darmowa, prawda? Czy może się mylę? |
![]() |