|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no postarałeś się. Zrobiłeś bardzo dobrze, bardzo ładnie dopracowany odcinek.
Fabuła bardzo wciąga, ale będzie zapewne bitwa ! HiHi ;>
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Balingen Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dran Omex
Gildia: Jeszcze niemam
Świat: Saphira
![]() |
![]() Pierwsza czesc o wiele lepsza niz prolog
![]()
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Super Fake
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Dobra, fake mnie wciagnal, a raczej fabula. Ten fake i BroWar, to jak narazie najlepsze fake'i jakie w ostatnim czasie sie tutaj ukazaly. Oczywiscie jest pare literowek czy cos, ale to szczegoly. Jedyne co mi sie niepodoba, to out Dereka, taki jakiś... nie przypadl mi do gustu, i ten palac/zamek krolewski, dziwny taki. Aha... obrazek 48, bardziej by pasowalo: "...na rajskim dworze..."
Mam nadzieje, ze nie przerwiesz tego fake, i dojedziesz z nim do konca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Ab
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dziundzior
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Ohh ! Jaki znawca fake'ow 11 rookstayer ![]() Mi sie bardzo podoba , a że zwykle przeglądam tylko te obrazkia nic nie czytam tak tutaj pierwszy raz przeczytalem cala historie ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
You made my day ^^, Większość osób w tym dziale nie gra w to gówno[Tibia]... a napewno nie ja >.< Co do tematu... no nic, czekamy na niu parta ;p @Edit Dziundziorze, jak masz zamiar zostać tu trochę dłużej- zniszczę cię ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fake super, nie ukrywam. Znalazlem kilka literowek, nie podobala mi sie brama w drugim parcie, ten wbity sztylet w cialo ojaca glownego bohatera... Reszta spoko! Fabula wciaga, lecz zrob wiecej akcji
![]() Daje 9/10 za ta brame! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Wszystko fajnie, tylko czemu najpierw ten Derek mówi giermkowi, że nigdy nie wróci, po czym parę chwil później w myślach sobie zaprzecza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pisay
Weź się opanuj człowieku, może to podforum nie dotyczy tibii, ale taka prawda, że większość osób z tego forum gra w tibie. I w tym wypadku, obrażasz ich gust(w tym mój), co nie jest miłe... @fake Fajny, mam zastrzeżenia tylko do niektórych tekstów. Brzmią one troche nierealnie, np. Strażnik proszący zabójce o odwrócenie się do ściany, na miejscu zdarzenia(powinnien to rozkazać), lub wielki tyran, który zabójce swojego doradcy(dobrze zrozumiałem?), który wprost powiedział, że jest tyranem, skazuje go tylko na banicję? Dziwne. 9/10 Czekam na dalsze części. @up Pewnie giermek będzie zdrajcą ![]() Jeśli jest, to król powinnien chyba 'odpasować' go za zdradę. Ostatnio edytowany przez Argen - 10-02-2008 o 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2008
|
![]() wymiatający
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Argen
Może i prawda? Tak szczerze... to też czasem pogrywam ;> Więc sorry, jeśli cię uraziłem ;[ @Topic Noo, ten miecz w ciele martwego ojca jest... troszkę brzydko "Wbity" |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic: No, lepiej...o wiele ;> Nie chce mi się opisywać wszystkiego, więc dam tylko ocenę, którą będzie: 8/10
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Cytuj:
*Ojciec Dereka był rycerzem i miał swojego giermka. @Topic Prosiłbym aby nie robiono sobie z mojego tematu offtopa o upodobaniach o tibii. Z góry dziękuje...
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2008
|
![]() super fake oby takich wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Po niedługiej chwili oczekiwania kolejny odcinek
![]() Odcinek 2 52. ![]() 53. ![]() 54. ![]() 55. ![]() 56. ![]() 57. ![]() 58. ![]() 59. ![]() 60. ![]() 61. ![]() 62. ![]() 63. ![]() 64. ![]() 65. ![]() 66. ![]() 67. ![]() Reszta niżej...
![]() |