Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Elysia

Notki

Elysia Wydarzenia ze świata Elysia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-02-2008, 00:40   #261
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Świat: Elysia
Hektor_Druidek ma numer GG 10037127
Domyślny

A jak myślisz Silny. Lansują się, no a już w ogóle z Enerisem na czele to gruby lans jest A co do tej wojny to tak zawsze Dzieci się najarają, że mogą zmienić losy Elysi, że Polska jest w stanie rządzić etc. zdobędą parę fragów, następnie wyje**ią sie na plecy kasa sie skończy, będą honorowi "Nigdy nie zapłacimy" a za kilka chwil będziemy mogli czytać na tibia.com jak Arioc wystawia post, że ktoś tam free jest Jak w przypadku Fallingów było. I jestem pewien, że Firiux znowu będzie się starał polepszyć losy Polski na Elysi a być może Siejniki mu w tym pomogą bo tak się chwalił Elaro kiedyś na vencie jak z nami gadał

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-02-2008, 00:47   #262
Lancellots
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Olecko

Stan: Niegrający
Imię: Boyakki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Siejnik
Świat: Elysia -.-
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
Domyślny

Roftl po 1 n/c zmienic los elysii>Polska jest w stanie rzadzic<itp. Polacku glupi to nie jest wojna narodow i nigdy taka owa nie byla i nie pier*ol takich zjebanych rzaczy jak up bo mi zle sie robi po 2 dzieci to ty se mozez robic i je tak nazywac po 3 bajka.pl nie mamy zamiaru nikomu pomagac w wojnach.... Gramy we wlasnym interesie i nie rozpowiadaj takich bredni jezeli g*wno wiesz ok? k thx bye
stary 10-02-2008, 00:52   #263
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lancellots Pokaż post
haha klamiemi ta ?Ty jestes niczym na tej elysii bo nic nie mozez zrobic bez zgody Angelo ,a Angelo bez zgody Hichama.Czy bedziemy pkowac? Nie ale i napewno nie bedziemy dawac dupy takim jak ty i twoi koledzy ,od was padli my padlismy i wy zaplaciliscie za nasze zgony i co dalej ? My gramy dalej normalnie nie to co Wy szukacie powodow za co padla familia wazala :/

A co do tej rozmowy z Toralem nic nie wnynika z niej po 1 jedna osoba nie podejmuje decyzji za wszystkich.... wiec jesli to jest wasz "dowod" czy co tam pisaliscie up no to mozecie se go wsadzic ekhm....

///Lance

I tu masz żal do nas Bo Silny jak i reszta zna Angelo, a Angelo Hichama i tu was boli, że my praktycznie bezkarni jesteśmy a my jesteśmy bezkonfliktowi bo Bax chce poexpić kiedyś mu się to znudzi, jak na razie nie pkujemy bo szanujemy jego decyzję i u nas jest zgoda, jeżeli Leader coś karzę to się go słuchamy. A co do zdania " Nie ale i napewno nie bedziemy dawac dupy takim jak ty i twoi koledzy " to Ci powiem, licz się ze słowami ...
stary 10-02-2008, 00:56   #264
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Roftl po 1 n/c zmienic los elysii>Polska jest w stanie rzadzic<itp. Polacku glupi to nie jest wojna narodow i nigdy taka owa nie byla i nie pier*ol takich zjebanych rzaczy jak up bo mi zle sie robi po 2 dzieci to ty se mozez robic i je tak nazywac po 3 bajka.pl nie mamy zamiaru nikomu pomagac w wojnach.... Gramy we wlasnym interesie i nie rozpowiadaj takich bredni jezeli g*wno wiesz ok? k thx bye

Nie powiem kto tu g*wno wie. Byłem na Ventrillo i wiem swoje. Pewnie, że dzieci to mogę sobie zrobić bo ja mam czym w porównaniu do Ciebie
stary 10-02-2008, 00:58   #265
Lancellots
Użytkownik Forum

Domyślny

Hahaha a silny pszto liczyl sie ze slowami jak napisal "robicie im lody" czy cos takiego nie dosc ze nas obrazil to i jeszcze wri...albo ty ze masz czym ,a ja nie ? pewnie i masz tam pare probowek z czyims natryskiem to i mozesz.
wiec zamilcz lepiej bo nie moge przetrawic twoich pro own postow ;]
stary 10-02-2008, 01:09   #266
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Domyślny

Jeżeli mi nie wierzysz, to zapraszam z Olecka do Giżycka jest w cale nie dużo może z 50km? Nie wiem sam. Ale jestem w stanie Ci pokazać co ja mam
stary 10-02-2008, 01:12   #267
Lancellots
Użytkownik Forum

Domyślny

sorry ale ja nie jestem z twego pokroju idz gdzies indziej poszukac malych chlopcow :/
stary 10-02-2008, 01:26   #268
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Domyślny

Szkoda a może wiesz gdzie ich znajdę?
stary 10-02-2008, 01:30   #269
Lancellots
Użytkownik Forum

Domyślny

Jak juz napisalem up nie jestem z twojego pokroju i nie mam pojecia o takich rzeczach.....
stary 10-02-2008, 01:39   #270
LaresCotton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
Domyślny

nie skomentuje ostatnich postow :X

co do troche wczesniejszych to hektor w zadnym wypadku nie porownuj nas do falling legion... w ogole dwa inne swiaty

@SILNY_SZO
nie, niestety nie zablysles. przydaloby sie troche faktow a nie domyslow

i ktostam pisal ze jestescie bezkarni na tym servie... ROTFL
LaresCotton jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2008, 08:50   #271
Silny123
Użytkownik Forum

Silny123's Avatar

Lokacja: Szczecin

Imię: Silny Szo
Gildia: TD
Poziom mag.: 8
Domyślny

napewno bedziecie pekowac niema bata na to tak jak juz mowilem to tylko kwestia czasu.a co do Angelo to sie myslisz. pozatym raz napisalem cos co was niby obrazilo i wri haha a ty to ciagniesz caly czas i jak bym to na tibi napisal bylo by to powodem zeby zabic mnie zal mi was naprawde takie powody to se wsadzic mozesza a co do zabicia Xhilijian powody se sami wymysleliscie i dlatego ich nie wymieniacie.nic wam nie placilismy...nikt od nas
Silny123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2008, 09:32   #272
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Domyślny

@[CHAR]Silny Szo[/CHAR]
"a co do zabicia Xhilijian powody se sami wymysleliscie i dlatego ich nie wymieniacie."

Jestem takiego samego zdania. Chyba że czymś nas oświecą?

Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 10-02-2008 o 09:34.
Hektor_Druidek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2008, 10:34   #273
Toral
Zbanowany

Data dołączenia: 20 09 2006

Skille: 20/25
Toral ma numer GG 5578980
Domyślny

Lako, Ludy skonczcie ta dyskusje, bo tutaj 90% postow tych co pisza oparte jest na domyslach i o tym jak wg nich jest, a jak dobrze wiecie prawda wyglada nieco inaczej.

~Nup
Toral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2008, 12:08   #274
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Domyślny

Więc jaka jest prawda ? ukrywacie to wiec może nic nie macie. Random PK?
stary 10-02-2008, 12:40   #275
Lancellots
Użytkownik Forum

Domyślny

po 1 ta sprawa ciebie nie dotyczy po 2 tutaj niczego napewno sie nie dowiesz wiec dalej se spamuj....
stary 10-02-2008, 12:51   #276
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Pytanie

Cytuj:
po 1 ta sprawa ciebie nie dotyczy po 2 tutaj niczego napewno sie nie dowiesz wiec dalej se spamuj....
Po 1 sprawy osób z gildi są moimi sprawami.
Po 2 wiec gdzie się mogę tego dowiedziec?
stary 10-02-2008, 14:31   #277
LaresCotton
Użytkownik Forum

Domyślny

@silny szo

widzisz kurwa ze nie mozesz obrazac to nie obrazaj a nie pozniej do baksia placzesz ze to ktos pod twoj nick sie podszywa (((((( masz jaja to pisz na tibii dla mnie jestes leszczem jakich wielu tutaj
stary 10-02-2008, 17:32   #278
Wazanek
Użytkownik Forum

Wazanek's Avatar

Poziom: 99-
Skille: 9/9
Poziom mag.: 0-
Problem

Moim Zdaniem jesteście za bardzo "rozwydrzeni". Piszecie pierdoły, nie podacie powodów tylko każecie pisać na Tibi. Myślicie, że ktoś ma czas pisać na tibi? Po to jest to forum aby usiąść i pomyśleć nad tym co się pisze. Można także poprawiać tekst a więc nie jebniesz mi potem że napisałem do Ciebie "s*******aj" na tibi i na tym się zacznie wojna. Nikt od nas nie będzie z wami pisać na Tibi. Jeśli nie podacie Tutaj powodów postaram się abyście zostali zmuszeni do napisania tutaj posta na temat tych "powodów". I przestańcie się chłopcy wymądrzać że wy wiecie lepiej. Bo chuja wiecie i próbujecie improwizować. Może i potraficie Pkować ale nie na tym polega gra. I zauważyłem jednak gdybyście mieli robić 100+ lvle to chyba byście posrali się w gacie. Skoro Tibia to tylko gra to czemu nie zrobicie 150+ lvli i nie zaczniecie Pkować? Szkoda wam charów? To po chuj w ogóle się pakujecie z pięćdziesiątymi Lvlami do pkowania? Widać, że wasza gra i tok rozumowania jest oparta na zrobić, zabić, zapomnieć Dlatego macie wode zamiast mógzu. Pzdro
Wazanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2008, 17:49   #279
Lancellots
Użytkownik Forum

Domyślny

Hahaha ale ty jestes ****** zmuszaj se i tak ci nikt tu nic ci nie napisze.A co do grania ,my gramy for fun nie potrzebujemy 200 lvl aby dobrze sie bawic.Jak narazie to ty padles jak pierwszorzedny noob i nie powiem kto tu ma wode zamiast mozgu.Caly czas nam grozisz i spamujez tu lecz w tibii cicho o twoich "poteznych" zamiarach.Nie wiem do czego zmierzasz ale slabo ci to idzie;/ Anyway powodzenia w spamowaniu :>
stary 10-02-2008, 18:26   #280
LaresCotton
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wazanek Pokaż post
Moim Zdaniem jesteście za bardzo "rozwydrzeni". Piszecie pierdoły, nie podacie powodów tylko każecie pisać na Tibi. Myślicie, że ktoś ma czas pisać na tibi? Po to jest to forum aby usiąść i pomyśleć nad tym co się pisze. Można także poprawiać tekst a więc nie jebniesz mi potem że napisałem do Ciebie "s*******aj" na tibi i na tym się zacznie wojna. Nikt od nas nie będzie z wami pisać na Tibi. Jeśli nie podacie Tutaj powodów postaram się abyście zostali zmuszeni do napisania tutaj posta na temat tych "powodów". I przestańcie się chłopcy wymądrzać że wy wiecie lepiej. Bo chuja wiecie i próbujecie improwizować. Może i potraficie Pkować ale nie na tym polega gra. I zauważyłem jednak gdybyście mieli robić 100+ lvle to chyba byście posrali się w gacie. Skoro Tibia to tylko gra to czemu nie zrobicie 150+ lvli i nie zaczniecie Pkować? Szkoda wam charów? To po chuj w ogóle się pakujecie z pięćdziesiątymi Lvlami do pkowania? Widać, że wasza gra i tok rozumowania jest oparta na zrobić, zabić, zapomnieć Dlatego macie wode zamiast mógzu. Pzdro
nie musimy miec 150+ lvli zeby pkowac, wystarcza 45 terazx

POZA TYM ILE RAZY MAM TLUMACZYC ZE NIE PKUJEMY TYLKO GRAMY NORMALNIE I MIELISMY POWOD ZEBY CIE UPIERDOLIC I CI KTORZY MUSZA ZNAJA TE POWODY

co do wbijania 100+, nie kazdemu sprawia taka przyjemnosc expienie, poza tym co ty pierdolisz jak masz chara od 2 lat ktorym expicie a nie dobiliscie do 90 jeszcze sharujac z tatusiem. zalosne w chuj ;d poza tym nie potrzeba nam jak widac 100+ zeby sprawic ze bedziesz lezal
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania