![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Świat: Elysia
![]() |
![]() A jak myślisz Silny. Lansują się, no a już w ogóle z Enerisem na czele to gruby lans jest
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
|
![]() Roftl po 1 n/c zmienic los elysii>Polska jest w stanie rzadzic<itp. Polacku glupi to nie jest wojna narodow i nigdy taka owa nie byla i nie pier*ol takich zjebanych rzaczy jak up bo mi zle sie robi po 2 dzieci to ty se mozez robic i je tak nazywac po 3 bajka.pl nie mamy zamiaru nikomu pomagac w wojnach.... Gramy we wlasnym interesie i nie rozpowiadaj takich bredni jezeli g*wno wiesz ok? k thx bye
![]() |
#263 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
I tu masz żal do nas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#264 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie powiem kto tu g*wno wie. Byłem na Ventrillo i wiem swoje. Pewnie, że dzieci to mogę sobie zrobić bo ja mam czym w porównaniu do Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha a silny pszto liczyl sie ze slowami jak napisal "robicie im lody" czy cos takiego nie dosc ze nas obrazil to i jeszcze wri...albo ty ze masz czym ,a ja nie ? pewnie i masz tam pare probowek z czyims natryskiem to i mozesz.
wiec zamilcz lepiej bo nie moge przetrawic twoich pro own postow ;]
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeżeli mi nie wierzysz, to zapraszam z Olecka do Giżycka jest w cale nie dużo może z 50km? Nie wiem sam. Ale jestem w stanie Ci pokazać co ja mam
![]()
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry ale ja nie jestem z twego pokroju idz gdzies indziej poszukac malych chlopcow :/
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szkoda
![]()
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak juz napisalem up nie jestem z twojego pokroju i nie mam pojecia o takich rzeczach.....
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() nie skomentuje ostatnich postow :X
co do troche wczesniejszych to hektor w zadnym wypadku nie porownuj nas do falling legion... w ogole dwa inne swiaty @SILNY_SZO nie, niestety nie zablysles. przydaloby sie troche faktow a nie domyslow i ktostam pisal ze jestescie bezkarni na tym servie... ROTFL |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
|
![]() napewno bedziecie pekowac niema bata na to tak jak juz mowilem to tylko kwestia czasu.a co do Angelo to sie myslisz. pozatym raz napisalem cos co was niby obrazilo i wri haha a ty to ciagniesz caly czas i jak bym to na tibi napisal bylo by to powodem zeby zabic mnie zal mi was naprawde takie powody to se wsadzic mozesza a co do zabicia Xhilijian powody se sami wymysleliscie i dlatego ich nie wymieniacie.nic wam nie placilismy...nikt od nas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @[CHAR]Silny Szo[/CHAR]
"a co do zabicia Xhilijian powody se sami wymysleliscie i dlatego ich nie wymieniacie." Jestem takiego samego zdania. ![]()
Live is Brutal ![]() hi ? ~! Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 10-02-2008 o 09:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Profesja: Elder Druid
Skille: 20/25
![]() |
![]() Lako, Ludy skonczcie ta dyskusje, bo tutaj 90% postow tych co pisza oparte jest na domyslach i o tym jak wg nich jest, a jak dobrze wiecie prawda wyglada nieco inaczej.
~Nup |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Więc jaka jest prawda ? ukrywacie to wiec może nic nie macie. Random PK?
![]()
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 1 ta sprawa ciebie nie dotyczy po 2 tutaj niczego napewno sie nie dowiesz wiec dalej se spamuj....
![]() |
#276 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2 wiec gdzie się mogę tego dowiedziec?
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
|
![]() @silny szo
widzisz kurwa ze nie mozesz obrazac to nie obrazaj a nie pozniej do baksia placzesz ze to ktos pod twoj nick sie podszywa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
Poziom: 99-
Skille: 9/9
Poziom mag.: 0-
|
![]() Moim Zdaniem jesteście za bardzo "rozwydrzeni". Piszecie pierdoły, nie podacie powodów tylko każecie pisać na Tibi. Myślicie, że ktoś ma czas pisać na tibi? Po to jest to forum aby usiąść i pomyśleć nad tym co się pisze. Można także poprawiać tekst a więc nie jebniesz mi potem że napisałem do Ciebie "s*******aj" na tibi i na tym się zacznie wojna. Nikt od nas nie będzie z wami pisać na Tibi. Jeśli nie podacie Tutaj powodów postaram się abyście zostali zmuszeni do napisania tutaj posta na temat tych "powodów". I przestańcie się chłopcy wymądrzać że wy wiecie lepiej. Bo chuja wiecie i próbujecie improwizować. Może i potraficie Pkować ale nie na tym polega gra. I zauważyłem jednak gdybyście mieli robić 100+ lvle to chyba byście posrali się w gacie. Skoro Tibia to tylko gra to czemu nie zrobicie 150+ lvli i nie zaczniecie Pkować? Szkoda wam charów? To po chuj w ogóle się pakujecie z pięćdziesiątymi Lvlami do pkowania? Widać, że wasza gra i tok rozumowania jest oparta na zrobić, zabić, zapomnieć Dlatego macie wode zamiast mógzu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha ale ty jestes ****** zmuszaj se i tak ci nikt tu nic ci nie napisze.A co do grania ,my gramy for fun nie potrzebujemy 200 lvl aby dobrze sie bawic.Jak narazie to ty padles jak pierwszorzedny noob i nie powiem kto tu ma wode zamiast mozgu.Caly czas nam grozisz i spamujez tu lecz w tibii cicho o twoich "poteznych" zamiarach.Nie wiem do czego zmierzasz ale slabo ci to idzie;/ Anyway powodzenia w spamowaniu :>
![]() |
#280 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() POZA TYM ILE RAZY MAM TLUMACZYC ZE NIE PKUJEMY TYLKO GRAMY NORMALNIE I MIELISMY POWOD ZEBY CIE UPIERDOLIC I CI KTORZY MUSZA ZNAJA TE POWODY co do wbijania 100+, nie kazdemu sprawia taka przyjemnosc expienie, poza tym co ty pierdolisz jak masz chara od 2 lat ktorym expicie a nie dobiliscie do 90 jeszcze sharujac z tatusiem. zalosne w chuj ;d poza tym nie potrzeba nam jak widac 100+ zeby sprawic ze bedziesz lezal |
|
![]() |
![]() |