Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Elysia

Notki

Elysia Wydarzenia ze świata Elysia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-02-2008, 21:42   #281
Eneris
Użytkownik Forum

Eneris's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LaresCotton Pokaż post
wrzucilem ten filmik bo elyris go juz uploadowal, ta akcja nie miala byc public, tak jak wiekszosc zreszta
Zle mnie zrozumiałeś.

@Silny
Nie mów nic o lizaniu dupy Wri, bo nieche ci mówić kto wam pomogł jak wypowiedziłem wam wojne.

Nie gram na Berylii, gram na Selenie.
Mówisz ze lepiej siedzieć "pod szwedami"? Na Selene byla taka sama sytlacja jak na Elysii a teraz po 4 miesacach wojny prawdopodobnie server będzie nasz. Nigdy się nie postawiłeś przeciw Wri wieć nie wypowiadaj sie na tematy na które nie masz pojęcia.
@Polacy na Elysii.
Nic na to nie poradzimy ze na elysii grają ludzie tacy jacy grają, Firiux pokazał ze swoją gildią co potrafi w momencie w którym Gipo wypowiedziało 2 wojne Wri, mogł wtedy dojść i było by pozamiatane lecz tego nie zrobił.
@TD
Z czego wy się cieszycię? Jestescie nikim, pokazaliscie to w wojnie z moją gildią i pokazujecie na każdym battlu jak wri wam każe zabijać noobów. PROSTE, Wy wolicie się dostosowac do tego jak jest, Ja wole dostosować to jak jest do siebie.

Zaproponowałbym wojne TD vs Siejnik ale wiadomo że TD dostanie w pizde i Angelo znwou będzie musiał prośic Wri o pomoc bo jego dzieci nie dają sobie rady...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-02-2008, 21:46   #282
Eneris
Użytkownik Forum

Eneris's Avatar

Domyślny

jeszce coś do TD
Mówicie że siejniki robią PA? to zróbcie to samo na siejnikach.. chyba że wam Wri nie pozwala......
stary 10-02-2008, 22:30   #283
Wazanek
Użytkownik Forum

Wazanek's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2008

Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
Poziom: 99-
Skille: 9/9
Poziom mag.: 0-
Problem

Cytuj:
co do wbijania 100+, nie kazdemu sprawia taka przyjemnosc expienie, poza tym co ty pierdolisz jak masz chara od 2 lat ktorym expicie a nie dobiliscie do 90 jeszcze sharujac z tatusiem. zalosne w chuj ;d poza tym nie potrzeba nam jak widac 100+ zeby sprawic ze bedziesz lezal

Zazdrościsz że gram z ojcem. Szkoda mi was. Bo i tak szybciej odejdziecie z tego serva jak przyszliście. Jest coś takiego jak praca dom rodzina i szkoła czego wam widocznie brakuje.

Ostatnio edytowany przez Wazanek - 10-02-2008 o 22:34.
Wazanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2008, 22:45   #284
LaresCotton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik

Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
Domyślny

nie no roz*******asz mnie kompletnie, najpierw wypierasz sie jakobys gral z tatusiem razem a teraz przyznajesz sie i myslisz ze ci zazdroszcze. hahaha koles kurwa zastanow sie co ty gadasz dla mnie by byl wstyd zeby moj ojciec takimi glupotami sie zajmowal. podejrzewam ze ostre lanie miales pozniej jak padles dwoma charami, musiales sie chowac do szafy zeby za mocno nie dostac wpierdol? jedynie kogo moze byc szkoda to ciebie D: piszesz ze brakuje nam rodziny, nie, mylisz sie, nikomu nic nie brakuje, za to tobie moze byc ciezko jak wolne chwile spedzasz razem z ojcem na tibii zamiast gdzies wyjsc, posiedziec, pogadac idziecie expic =( piekna forma itegracji ojca z synem. naprawde zazdroszcze ci ze szczerego serca, wyobrazam sobie jakie wspaniale wspomnienia bedziesz mial za pare lat "tato tato pamietasz jak nas siejnik ujebal?" pozdrow swego cool ojczulka koniecznie :*

Ostatnio edytowany przez LaresCotton - 10-02-2008 o 22:53.
LaresCotton jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-02-2008, 23:14   #285
Lancellots
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Olecko

Stan: Niegrający
Imię: Boyakki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Siejnik
Świat: Elysia -.-
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
wyobrazam sobie jakie wspaniale wspomnienia bedziesz mial za pare lat "tato tato pamietasz jak nas siejnik ujebal?" :*
AHahahaha dobre a co do tematu naprawde jestes zalosny ze swoim tat0m :S.Szybciej odejdziemy niz przyszlismy ? Chlopcze ja gram na Elysi od poczatku tego serva (dokladnie zaczelem grac 2 miechy po powstaniu) wiec sie zastanow co ty mowisz , bo jesli odejdziemy to pociagniemy ciebie i twojego tate na same dno :>
stary 11-02-2008, 00:22   #286
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Lokacja: Giżycko

Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Hektor_Druidek ma numer GG 10037127
Domyślny

@Lares
Mówiłeś coś o spędzaniu czasu rodzinnego Wazanka i Xhilijiana. U Ciebie może to wygląda tak, że tata wraca zmęczony z pracy i chcę sie odprężyć a Ty od tego masz szorstkie uda

Co do wojny to już wcześniej pisałem, że owych nie będzie bo bax chce poexpic jeszcze.

Dobra Eneris widzisz Twój "honor" doprowadza Cię jak na razie do ciągłych zmian servera. Czasami wystarczy pokazać trochę pokory a jak to mówią czasami "milczenie jest złotem" ale u Ciebie i u Twojego brata honor tzn. kozactwo. Oby tak dalej honorowi chłopcy. A swoją drogą to Twoi rl, a nawet Twój brat Elaro mówi, że nie masz pvp. A Twoi rl mówią, że na wojnach Enerisem to i tak Elaro gra i na Selenie też. Ty już trochę dużo lat masz, weź idź na panienki wyrwij coś, a nie całe życie przed kompem.
stary 11-02-2008, 00:37   #287
LaresCotton
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hektor_Druidek Pokaż post
@Lares
Mówiłeś coś o spędzaniu czasu rodzinnego Wazanka i Xhilijiana. U Ciebie może to wygląda tak, że tata wraca zmęczony z pracy i chcę sie odprężyć a Ty od tego masz szorstkie uda

Co do wojny to już wcześniej pisałem, że owych nie będzie bo bax chce poexpic jeszcze.

Dobra Eneris widzisz Twój "honor" doprowadza Cię jak na razie do ciągłych zmian servera. Czasami wystarczy pokazać trochę pokory a jak to mówią czasami "milczenie jest złotem" ale u Ciebie i u Twojego brata honor tzn. kozactwo. Oby tak dalej honorowi chłopcy. A swoją drogą to Twoi rl, a nawet Twój brat Elaro mówi, że nie masz pvp. A Twoi rl mówią, że na wojnach Enerisem to i tak Elaro gra i na Selenie też. Ty już trochę dużo lat masz, weź idź na panienki wyrwij coś, a nie całe życie przed kompem.
widzisz jak ladnie sie wyslowiles, jestes hunted za to co napisales, dowiem sie twojego chara i zaplacisz slono lub padniesz

have fun

ps. musze dodac ze to co piszesz jest kompletnie nietrafione no ale coz
stary 11-02-2008, 00:38   #288
Eneris
Użytkownik Forum

Eneris's Avatar

Domyślny

Ja mam honor, wole zmieniac server co 2 miesące niż być ******* w dupe przez szwedów.

Elaro nigdy nie gral mną na battlach ani na Elysii ani na Selenie.

co do mojego pvp? wystarczylo zeby wygrać z wami wojne
stary 11-02-2008, 10:24   #289
Toral
Zbanowany

Data dołączenia: 20 09 2006

Profesja: Elder Druid
Skille: 20/25
Toral ma numer GG 5578980
Domyślny

Jednego u was nie rozumiem, zajebalismy od was dwie osoby - ok, ale traktujemy was jako tako z szacunkiem, nie bluzgamy jesli wy nie zaczynacie, ale nie napiszecie jakis strasznych bzdur, a w uwazacie chyba za punkt honoru pojechac po Siejniku, tyle ze to moze sie wiazac z koncem waszej gry na elysii, wiec zastanowcie sie czy warto.

~Nup
Toral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2008, 15:32   #290
Pindrales
Użytkownik Forum

Pindrales's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Szczecinek

Domyślny

Dojebcie te śmieszne TD
stary 11-02-2008, 15:40   #291
Silny123
Użytkownik Forum

Silny123's Avatar

Lokacja: Szczecin

Imię: Silny Szo
Gildia: TD
Poziom mag.: 8
Domyślny

LaresCotton
po pierwsze to ty sie poplakales do rezy a nie ja do baksia i pewnie nieraz jeszcze sie do niego poplaczesz o te forum jak bym na tibi do ciebie napisal to bys sie poplaka do wri ze cie wyzywam i jakies powody bys zaczol se zmyslac, pozatym nie mam jak napisac na tibi hehe
Eneris tu nie selena wri ma ten server i juz go nie odzyskasz wiec lepiej sie dostosowac i przez takich jak ty niektore servy sa z*****e.wojny td vs siejnik nie bedzie bo oni sie chowaja z wri(tym razem nie my)
haha wszyscy jada na td gz..gz.. chcieliscie zebysmy sie udzielali na forum zeby po nas mozna bylo pojechac? :>
Silny123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2008, 15:43   #292
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pindrales Pokaż post
Dojebcie te śmieszne TD

Chłopak jak mnie pocałujesz w trąbę to dopiero będę cię słuchał.
A śmieszny to Ty jesteś bo Cię już sporo razy zajebałem a Ty mnie ani razu więc się nie kozacz
stary 11-02-2008, 15:51   #293
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Domyślny

@Lares

Mojego maina się nie dowiesz bo Firiux etc. próbowali i nie dali rady, a jak będę uważał za stosowne to sie ujawnię. I jak na razie to exp mi leci całkiem fajnie Anyway Powodzonka guys

Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 11-02-2008 o 18:02.
Hektor_Druidek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2008, 16:11   #294
LaresCotton
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Silny123 Pokaż post
LaresCotton
po pierwsze to ty sie poplakales do rezy a nie ja do baksia i pewnie nieraz jeszcze sie do niego poplaczesz o te forum jak bym na tibi do ciebie napisal to bys sie poplaka do wri ze cie wyzywam i jakies powody bys zaczol se zmyslac, pozatym nie mam jak napisac na tibi hehe
Eneris tu nie selena wri ma ten server i juz go nie odzyskasz wiec lepiej sie dostosowac i przez takich jak ty niektore servy sa z*****e.wojny td vs siejnik nie bedzie bo oni sie chowaja z wri(tym razem nie my)
haha wszyscy jada na td gz..gz.. chcieliscie zebysmy sie udzielali na forum zeby po nas mozna bylo pojechac? :>
ja nic rezie nie mowilem o tym co piszesz kretynie, poznaj fakty zanim cos napiszesz. czlowieku zebyscie nie byli pod protekcja hichama dawno juz by was tu nie bylo wiec mi nie pierdol tutaj bo jesli wri by pozwolilo nam was u*******ac to bys skonczyl gadke i pytal ile mozeszp lacic
stary 11-02-2008, 16:15   #295
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ja nic rezie nie mowilem o tym co piszesz kretynie, poznaj fakty zanim cos napiszesz. czlowieku zebyscie nie byli pod protekcja hichama dawno juz by was tu nie bylo wiec mi nie pierdol tutaj bo jesli wri by pozwolilo nam was u*******ac to bys skonczyl gadke i pytal ile mozeszp lacic

Ciekawe to co piszesz
stary 11-02-2008, 16:42   #296
Silny123
Użytkownik Forum

Silny123's Avatar

Domyślny

moze przestalibyscie kłamac? nieuwazasz ze klamanie w tej sytuacji jest bezsensu? wiedze ze nie ma sensu z wami pisac bo albo jedziecie td albo klamiecie zeby nie weszlo ze jestescie krety~

Ostatnio edytowany przez Silny123 - 11-02-2008 o 16:44.
stary 11-02-2008, 17:40   #297
LaresCotton
Użytkownik Forum

Domyślny

w ktorym miejscu sklamalem?
stary 11-02-2008, 18:01   #298
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Strzałka

@Lares
ty kłamiesz ciągle

Cytuj:
"ja nic rezie nie mowilem o tym co piszesz kretynie, poznaj fakty zanim cos napiszesz. czlowieku zebyscie nie byli pod protekcja hichama dawno juz by was tu nie bylo wiec mi nie pierdol tutaj bo jesli wri by pozwolilo nam was u*******ac to bys skonczyl gadke i pytal ile mozeszp lacic"
Może ty myślisz ze będziecie ciągle pod protekcją WRI ?
A co do płacenia to se możesz tylko pomarzyć

@Eneris
Co do ******* w dupe pogadaj z elaro to może ci da ?

Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 11-02-2008 o 18:06.
Hektor_Druidek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2008, 19:01   #299
LaresCotton
Użytkownik Forum

Domyślny

czy bedziemy ciagle pod protekcja nie da sie przewidziec, ale jedno sie nie zmieni - wy zawsze bedziecie pierwsi w kolejce do padania jesli bedzie okazja

jak takis kozak czemu nie podasz name swojego chara? boisz sie czy co? :F
stary 11-02-2008, 19:33   #300
Silny123
Użytkownik Forum

Silny123's Avatar

Domyślny

czyli teraz sie przyznales ze nas bedziesz zabijal bo.... nas nie lubisz?
a jak ci szczerze powiem ,ze nigdy bym nikogo za free nie zabil np.teraz pomomo to ze mnie troche potargales na tym forum nie mam do ciebie zalu i jak bym mial nawet okazje do zabicia ciebie nie zrobil bym tego bo wiem jak hujowo jest padac no ale to ze zabiles Xhilijian zmienia postac zeczy (nie mowie ze cie zabije bo go zabiles). a ty zabijasz bo tak ci sie podoba a td nie lubisz bo my gramy w spokoju mamy kochanego baksia i jak jest war niechcemy do was dolonczyc przeciwko wri
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania