![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() 1. kto zaczal pierwszy pisac o jakis ots copach huj wie o czym wy, wiec ja tez moge baranie pisaco czym mi sie podoba i wam jechac,pauczacie innych o sami co robicie lol
2.omg ja nic nie pisalem ze pekuje kogos itp, a jak sie tak mna interesujecie to gz xd jakis cep wkleil ze ubilem kogos i loto ze to byl 30 lvl lol i co w zwiazku z tym? 3.jak nikt mnie nie slucha to po huja piszecie cepy ![]() 4.ladnie wladasz angielskim ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@down Doskonaly wyszedl z forum zeby sie nie osmieszyc bo nie wie o co chodzi... xDD haha Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 10-02-2008 o 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Ok. If you, Mr. Doskonaly, know english very well, and u are "pro", u will understand it: "Leave our forum, we don't like u, we don't want u, and we want to your leave forum."
Thanks you Dawergo. @down Niech przestanie każdego wyzywać, przeklinać, i wjeżdżać na rodziców to go zaakceptuje. @2down Ja nic do ciebie nie mam, ale razi mnie w oczy jak w każdym zdaniu widzę przekleństwo, i to że każdego wyzywasz. Napisałem po angielsku bo pisałeś do kogoś (ja to zrozumiałem w formie ironii) że ładnie włada angielskim. I jeszcze jedno, nie gram już w tibie, czasem pójdę na openke i tyle.
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 10-02-2008 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() @Dawergo
Ja wcale tak nie uwazam i mysle ze nie masz prawa nikogo wywalac stad... tak samo ja moge powiedziec plx dawergo leave this topic we dont want to see you here... i co?? bys sie odrazu burzyl jakim prawem i takie tam... mi ziomek nie przeszkadza niech pisze cos chce kazdy ma do tego prawo
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawergo gz poligloto
![]() ja zaczelem jechac i wyzywac bo w*****a mnie to ze krytykujecie kazdego kto na forum cos napisze a wam to napasuje(np zal jaki temat po co taki robisz itp), albo uwazacie to za smieszne i huj z tym,wam nikt nie jedzie jak piszecie sobie, chyba ze ja teraz ''Doskonaly wyszedl z forum zeby sie nie osmieszyc bo nie wie o co chodzi... xDD'' o fajnie kiedy to bylo ![]() Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 10-02-2008 o 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Imię: Maximus Afo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 166
Poziom mag.: 76
|
![]() @Doskonały
Pora zaakceptować, że na tym forum nikt cie nie chce. Te twoje wrzuty nie są zabawne, weź wyjdź... |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
|
![]() @holu
a myslisz ze twoje sa?? i czemu mowisz ze musisz zaakceptowac ze nikt cie nie chce na forum... moze ty go nie chcesz ale mi jest on obojetny...
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
Dla mnie tez on dlugo byl obojetny pomimo tego ze jest juz od dawna jechany. Ale ostatnio zaczynam poznawac czemu oni go tak naprawde nie lubili i to on pokazuje coraz bardziej jak naprawde jest ******** przez to co mowi bo to wjezdzanie na starych i inne przezwiska to jest poprostu zalosne i tutaj nie potrzebne :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Hahaha dawno nic nie pisalem i nie zamierzalem, bo sie nie znam w terazniejszy sprawach silvery, ale jak widze posty doskonalego to mnie cos wewnatrz roz*******a xD!!!!
panie doskonaly tylko nie bij : < : <: < by markissssssss @UP jeeeszcze mi ^.^ holu rox 88 14/28! Ostatnio edytowany przez DeGlord - 11-02-2008 o 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz Ostatnio edytowany przez pobol - 11-02-2008 o 11:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Cytuj:
@Potus Odkad ty jesteś takim wielkim obrońcom pana doskonałego xD? @DeGlord xDxDxD @Holu Też go nie kce , on jest be :< @btw. Już z kolegami obstawiamy jakie wyzwiska odpiszesz na mnie ;D Ostatnio edytowany przez oVvN3eR - 11-02-2008 o 12:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Poziom: 108
|
![]() Macie problem z panem Doskonalym widze. Moze ofc tu pisac bo to forum publiczne i nikt go nie moze usunac ale mozemy z nim sobie poradzic inaczej. Sa dwie mozliwosci:
a) Najebac mu w rl =DDDDDDDDDDD b) Ignorowac c) Po prostu go zablokowac Jak to zrobic tak wiec logujemy sie na nasze konto: ![]() Wchodzimy w panel Kontrolny uzytkownika. Odszukujemy liste zablokowanych i wpisujemy imie naszego ukochanego. ![]() Wynik naszej pracy mozemy zobaczyc na forum w ktorym pisze nasz Pan np: ![]() Wiem ze jestem "Doskonaly" ahahahahahah xD!!!!!!!!!!!!
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() wole poczytac jego smieszne texty z podstawowki
!!! zryj wlosy z ..... !!!! 88 14/28! |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie no co za śmietnik się zrobił, gdzie są kuwa moderatorzy?-.-
@Doskonały Jak już masz wrzucac to wrzucaj na nas, a nie na kogoś starych. Bo jeśli wrzucasz na rodziców, tzn., że nie masz szacunku dla swoich, a to świadczy o tym, że pochodzisz z rodziny patologicznej ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Zgadzam sie z przedmówcą, na stronie glowniej byl jakis temat, ale go skasowali ponoc bosal swiruje i wszyscy moderatorzy (czy wiekszosc) zawiesilo swoja dzialanosc.
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
|
![]() ryj kurwy jade wam bo, pewnego razu jakis **** br z rs(50+) atakowal all przed depo , i mowie trzeba go ubic a shaka do mnie zaatakujesz go i padasz,i go wysmialem a on ze ten rs mial haka i moze pekowac zal to mu pojechalem i na mnie ftp z destro naslal(bo byli wtedy) i od tego momentu sie hunta zaczol, i co chwile jakis pedal sie czepial z ftp.
i te 2 pajace powiedzieli wam ze jestem noob po tym incydencie,i huj kazdy mial mnie za noob a nie wiedzial o co chodzi , wiec kurwa szmaty ryj bo huja wiecie a pierdolicie kost123 zapraszam wjeb mi w rl szamotuly; koscielna 2 powiedz kiedy wlecisz edit; jechalem shacie a wy jego wielcy obroncy zaczeliscie na mnie jechac to wam teraz tez jade Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 11-02-2008 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Shacie?
![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |