![]() |
#4302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() 299 siadło chyba ;d albo 209
![]() Eee ja tam jestem tylko poor ms ![]()
![]() |
#4303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2007
|
![]() hah yaugardo z tym rl to troche sie osmieszyles. Czyli co finowie nie sa 'noliferami' bo sa z ng? (w tym czasie padali i duzo wczesniej byli online - o 4;20~ sfragowali kilku niemcow Deeluxer itp, a u nich roznica jest bodajze godzina~max dwie do przodu). No ale nolifami nie sa bo sa z ng, a ng = zycie!
![]() a co do przerywanego snu - kto rano wstaje temu pan bóg daje. |
![]() |
![]() |
#4304 |
Guest
|
![]() widzę, że ostatnie posty zbyt wiele z Obsidią związanego nie mają, więc proszę jakiegoś starego, ale to naprawdę starego gracza stąd o to, aby przedstawił mi historię Obsidii (najlepiej od początku) do wojny NG vs. Sobs. Chcę trochę wiedzieć co tu się działo przed moim przybyciem ^^
|
![]() |
#4305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: LKR
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Collel Tellederluksap
Profesja: Elder Druid
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 95
Poziom mag.: 63
|
![]() [CHAR]Sheepenator[/CHAR]
Hacked chyba... |
![]() |
![]() |
#4307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ gader
ja cos pamietam z wojny raised fist vs mortalions o ile dobrze pamietam, pozniej ng sie wpierdolilo i bylo po sprawie. pozniej nie gralem pare miesiecy, wiec jest luka
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4308 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Boi~ Jakiego 2 ownera ![]() Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 11-02-2008 o 10:22. |
|
![]() |
![]() |
#4309 |
Guest
|
![]() No wiesz z kim nie rozmawiam w Tibi to mowia ze masz 2 lub wiecej ownerow ;o
|
![]() |
#4310 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie wiesz ze ja mam 10 ownerow;o. A mi mowili ze mannow byl formerem arhy
|
![]() |
![]() |
#4311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Suvek wyluzuj bo wkoncu wyladujesz na izbie przyjec z powodu zawalu serca
![]() Chill out, mate (sorry ale nie moglem sie powstrzymac) A tak by the way. To masz racje chlopie |
![]() |
![]() |
#4312 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Wojna wymaga poswiecej i nie raz sie wstawalo o 5 chociazby na Nebuli aby kogos sfragowac.. niestety przeciwna gildia czaila sie od 4 =D
![]() |
#4313 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 11-02-2008 o 18:15. |
|
![]() |
![]() |
#4314 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2008
|
![]() To wszystko to banal...
------------------------ (\(\ (>'.') (~(")(") ----------opanuja swiat!! ![]() |
![]() |
![]() |
#4315 |
Guest
|
![]() GADER
18:08 You advanced from Level 99 to Level 100. =)) i wszytko jasne ![]() Gzzzz :* naaaabs |
![]() |
#4316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Pussy'Aka'serek
kto powiedzial ze ja sie chce bic? gdzie to napisalem co? chodzilo mi o to ze mnie nie zna wiec moze przyjechac do gdanska pojdziemy na piwo itp ![]() a co do lozka to wybacz ale nie chodzilo mi o to aby spal ze mna w 1 pokoju;p moge wiele miejsc do spania znajomym pozalatwiac ![]() z takim kims jak ja? nie znasz mnie wiec nie oceniaj ;p
#4317 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Nie musze Cie znać żeby Cie ocenić. Wystarczy ze widze jak się tu angażujesz i podniecasz tymi wszystkimi postami ![]() |
|
![]() |
#4318 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
no wlasnie powinienes cos o mnie wiedziec aby ocenic no ale coz jak kto woli. nie kazdy jest taki genialny jak ty. gz:* angazuje i podniecam hmm brak slow na to xddd pisze sobie tutaj z nudow i tyle ![]() no ale gadaj sobie na mnie co chcesz jakos mnie to nie boli ![]()
![]() |
#4319 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shibor
Poziom: 122
Skille: 92/66
Poziom mag.: 21
|