|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Trolle/Roty
![]() |
#3 |
Słitaśny Krulik
|
![]() jak masz czas 15 lvl w 1 dzien zrobisz ale
polecam ci isc na cycki (ale tylko zwykle) kolo mount sternum kolo thais jak kolo ab dendriell to elfy (zwykle) a jak carlin/kazoo to dwarfy i roty mozesz probowac soldki ale od 11 lvl'a (exura gran) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() szcerze?? probuje na trollach pod Ab i nie jest zle. tylko duzo ich trzeba zabic. do 15 lvl musze zabic jeszcze jakies 1200
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() roty tuż przed ef oraz roty obok venore
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Stan: Usunięty
![]() |
![]() ja bym tam poszed na trolle chempion albo z kims (moze jakis przyjaciel lepszy level)pujdze z tobom na orcki.ale trzeba isc tam gdze kots wiem alo musi ih byc to se exp ale najlepiej idz z kinght bo on sie bendze bronic a ty walic tylko duzy level
![]() tylko sie nie przerz jak ded wienc nie idz sambo ja poszlem sam i potem tak hodzilem ![]() ![]() a nakoncu jakis gosciu mi dal 50cc i wyglondalem tak ![]() hehe wienc z kims fajnie jak to bendom 2 kinght udanego expienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
tam gdzie mowilem miallbys szybciej lvl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz 15 min expilem i 25 % zdobylem. chodzi o to ze tu tez gp leca. zdobylem juz w sumie 1 k. poza tym tu nie czekam na respawn
|
![]() |
![]() |