![]() |
#1361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1362 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() @Panie anioł
Tre*** nie liczony, bo zbierał sobie looty i nie pomagał nam. I Fiodosek padł 2x razy. Z resztą wasze liczenie śmieszy. ![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() Nom to teraz dobrze sie przypatrz
![]() ![]() A jeszcze jakis frajer: Aitor'zako Feb 13 2008, 20:52:45 CET Killed at Level 83 by Keeph and by Gauri Niszczyciel Wybierzcie kogo wolicie jego czy Tre***a ![]() Ostatnio edytowany przez MatiStw - 14-02-2008 o 11:18. |
![]() |
![]() |
#1365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Nie pier****l głupot bo widziałem rozmowe Tre***a z Sephim, w tej rozmowie prosił Tre***a o pomoc więc liczy się.
#1366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Trojmiasto
Profesja: Paladin
Poziom: 99+
Skille: 85+
Poziom mag.: 19
|
![]() No Tre*** zbieral looty sam z nim sie scigalem do dp targac bp wiec nie powinien byc zaliczany.
|
![]() |
![]() |
#1367 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Cytuj:
@Edit to mogles to odrazu napisac ze powiedzial ok ![]()
Ostatnio edytowany przez Volshio - 14-02-2008 o 11:30. |
|
![]() |
![]() |
#1368 |
Użytkownik Forum
|
![]() A kto powiedział, że odmówił ? Dokładnie widziałem jak pisze ok -.-
#1369 |
Zbanowany
|
![]() Srał go pies omg DOBRA NIE LICZY SIE ZADOWOLENI? ALE I TO WYNIKU NIE ZMIENIA BO ZA TRE***A WBIJA TEN CAŁY 80 lev jakis
![]() RISE PRZEGRAŁO POGÓDŹCIE SIĘ Z TYM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
|
![]() http://www.***********.com/413317757.html
speedy share Ojoj proszę proszę, czyli jakbym miał 1000 zł to nie mógłbym polegać na Vicka radzie.. szkoda mi kasy na chary w tibi. |
![]() |
![]() |
#1371 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Dobre, dobre ![]() Ostatnio edytowany przez HardClan - 14-02-2008 o 11:58. |
||
![]() |
![]() |
#1372 |
Zbanowany
|
![]() Nizahe Inferno
Feb 13 2008, 20:57:55 CET Killed at Level 209 by Druid Carlos and by Xardas De'fire Eldiwo Feb 13 2008, 21:10:13 CET Killed at Level 119 by Victeron and by Xardas De'fire Rogstah Fearless Feb 13 2008, 21:32:32 CET Killed at Level 195 by Victeron and by Xardas De'fire Sliccery Feb 13 2008, 21:33:28 CET Killed at Level 234 by Victeron and by Xardas De'fire Jak będziesz mieć 1000zł to ci może sprzedamy Xardasa ![]() PERES_/ |
![]() |
![]() |
#1373 |
Zbanowany
|
![]() Victeron na prawde mi ciebie szkoda, ogarnij sie przeciez ty bys sobie samochod kupil albo nawet i 2 za ta kase co wydales na gierke i za ta co zamierzasz wydac.
Po prostu nie moge, czasmi mysle sobie jakim ty jestes debilem, nieudacznikiem, co jestes w stanie zrobic zeby moc grac w gierke, a czasami jest i juz ciebie szkoda. Gdybys mogl to jestem pewien ze szybko bys sie wyplacil jak to robiles w przeszlosci. A wy reszta Rise sie cieszcie bo dzieki niemu macie kase na blessy i wyposazenie i nower chary do grania. Bez niego szybko by sie ta wojna skonczyla, a tak to przynajmniej jest troche zabawy ![]() A teraz troche faktow o Victeronie: jest on tak glupi ze wyslal 300 euro haha za chara ktorego nigdy nie zobaczy. Ale co jest najsmieszniejsze swojemu wrogowi ktory go wkrecil jak dzieciaka a my caly czas mielismy pompe. chcial rowniez kupic moja postac, postac beriga, i z tego co sie teraz dowiaduje wiszpera. przeciez to jest ewenement na skale swiatowa !!!Jak mozna byc tak glupim zeby wysylac kase wrogowi, bez zadnych aukcji allegro nawet (co oznacza ze nawet nie moze dochodzic sswoich racji na policji haha) |
![]() |
![]() |
#1375 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak z ciekawosci komu wczoraj vic odal passy zwidkowi czy katrlili ? wszyscy znaja pvp vic
|
![]() |
![]() |
#1376 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Więc zostawmy go w spokoju, niech robi to co robi... bo to przeciez jego sprawa ![]() A co do wojny, to coś w końcu dzieje! Zobaczymy kiedy będzie next ob ![]() Cytuj:
Nie wiem sam... Koleś ogarniał scene... ale biegał tylko za fragiem ![]() Ostatnio edytowany przez HardClan - 14-02-2008 o 12:33. |
||
![]() |
![]() |
#1377 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale żeście stron od wczoraj najebali, lol : D
Victeron n/c ;d Popatrzcie na częstotliwość deadów Rise. Najpierw Kafar, kilka sekund później kto inny, za chwilę kto inny ;p |
![]() |
![]() |
#1378 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wow, co Ty nie powesz ; F ? Zobacz na Eternitas pizdo.
#1379 |
Zbanowany
|
![]() Mysle ,ze mylicie w wiekszosci Gauri z Vicem
![]() ![]() Apropo Etera i jego pvp. Moim zdaniem stoi ono na dosc wysokim poziomie.Mimo ,ze zawidolem sie na nim bo doszedl do Eteriansow dalej go szanuje i moge z nim pogadac np. o war. Fraga Tre***a nie bedzie liczony bo nie widzialem zeby kogos bil ,a Adirus Glack i Lirikoo nie padli na OB. Ale za to frag na Zaft Druidzie sie liczy tak samo na Sir Dragon~ A wiec wynik OB we fragach oficajlny : 28:24 dla Eteriansow Btw. Padlem pierwszy na kiku ... Wystrzelilem 1 mwala ,ktory zrobil mi pz takto pewnie mnie wylogowalo bo nie podbiegli do mnie odrazu ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 14-02-2008 o 12:40. |
![]() |
![]() |
#1380 |
Zbanowany
|
![]() Beke to ja mam z was