![]() |
#1381 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
--------------- Respect Kafar ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1382 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
I was bad and Im sorry. |
|
![]() |
![]() |
#1383 |
Zbanowany
|
![]() @ up
Nom trudno sie mowi ![]() Jest moze jakis movie z widoku Eteriansow? Chcialbym zobaczyc swojego dead ![]() Co do next OB. Niestety musimy poczekac ,az naszym sorcom znikna fragi , bo nie duzo im brakuje do banow ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() No szkoda słów a ty Eter coś sie taki forumowiec teraz zrobił
![]() Idz lepiej odrabiaj lev. |
![]() |
![]() |
#1385 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Morgana Czyżby zaczeły się kicki? |
|
![]() |
![]() |
#1386 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Zawsze staralem sie zostawiac dla siebie to co mysle o victeronie, ale juz nie moglem sie powstrzyamc No odrobie, odrobie hehe, tak wlasnie zauwazylem ze chyba zapomnialem jednego blessa kupic lol |
|
![]() |
![]() |
#1387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() zal mi cie arcy~.. wrzucasz na vica gauriego czy c**j wie kogo a russel to niby co robi? ja pier.............................................. ................ zapomnij o tym forum najlepiej..
a codo tej twojej riposty ze cie ktos wypchnal to widze ze niezlych kolegow masz ;] bo skoro rise dopiero dobiegali to noobow na pewno tam nie bylo ;d wiec tylko twoi cudowni koledzy mogli cie wypchnac zebysmy za toba pobiegli ;] na poczatku to wrzucanie na nas troche mnie wqrwialo ale teraz to mnie to po prostu smieszy i nic wiecej xD szczegolnie takie posty 'rise scared, no balls, chicken, stupid tactic, dont know what is war' 'kopengas pls help us :/ we are scared to fight against rise' żalosne ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Zbanowany
|
![]() No chyba raczej, ale nie masz się co martwić poprawiłeś staty na erigu
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() Eter~
Zastanowiles wogole sie co piszesz? Probujesz na sile sie odegrac plaskimi wrzutami na Rise za nieudana OB, przykra zagrywka. Bardzo mnie ciekawi za ile Nashgan oddal za swojego chara bo chyba wszyscy wiemy ze byl hunted 4 ever by Russel I nie zapominaj kto do was dolaczyl .... Moze w skrocie przypomne kto zostal zabity przez Kopengi (skopiowane z commentu Mell Fearless) Sliccery Solle'Steinhold Shopithia Forlond Arman Bloodhand Snurvlan Jessie Drestas Siar Raldric Darko Silver'soth Magnus Grimm Anzai Cria Andan Sathoz Baggis on Morgana Hortex Rycerz Kinessia Marelw the Wolf Loke Mcspirit Xiss Nightre Arcain Pitbul Royale Draw Vahi Arcy Volltio Vince Van Helden Sepiritz oboje wiemy ze to nie wszyscy ktorzy padli z eternitas albo padali po kilka razy, a teraz w akcie desperacji walczycie razem z nimi w wojnie przeciwko nam. Oboje wiemy co kazda neutralna osoba pomysli o tym. To jest dopiero Z E N A D A a ty jeszcze wytykasz jakies smieszne bledy Victerona / Rise i to jest dopiero ewenement, to tylko gra ale i tu wypadalo by miec odrobine honoru i cos soba reprezentowac Ostatnio edytowany przez Fesbie - 14-02-2008 o 13:35. |
![]() |
![]() |
#1391 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1393 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Musisz od razu wyzywać? Co jak co, ale jestem po stronie Rise. Może po prostu nie panujesz nad swoimi emocjami i musisz się wyżywać na ludziach z internetu, bo w Real-Life nie masz na kim.
Cytuj:
@Down Z łaski swojej... Zamknij w końcu mordę, bo jesteś żałosny. T_T Ostatnio edytowany przez Gogar - 14-02-2008 o 14:06. |
|
![]() |
![]() |
#1394 |
Zbanowany
|
![]() @2x up
Może dlatego ze tak sie wczoraj wyjebałeś ze cię dalej głowa boli i nie kontaktujesz ![]() "Eter już bez many, wy*******a na banany" |
![]() |
![]() |
#1395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: W-wa
Poziom mag.: 94
|
![]() KOmisarzyk
![]() hmm za krotko se w rl pogadalismy ![]() moze przy następnej wizycie w Mc Ci wytlumacze ![]() Pierwsza zasada jeśli nie wiesz o czyms lepiej nie pisz ![]() po drugie jeśli u Was coś nie halo to nie poruszaj tematu drugiej stronie ( niestety ja popelnilem blad i wpisalem posta o dolaczeniu kopengow do Was - ale Imperek ladnie mnie z tematu wybronił ![]() Co do kupowania charow... jak CI odpisali zobacz na xawrasa i tego waszego murzyna choc tu pewnie obrazilem większość murzynów. pewnie przykladow mozna by mnożyć . pozdrawiam ![]() i co widzimy sie 20 ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() @Marlew
Jestem za OB, także może dziś o ten 20'tej.. zależy od waszego dowództwa, bo my będziemy. ![]() |
![]() |
![]() |
#1397 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() No ale chetnie pogadam jak bedizemy sie mieli okazje kiedys jescze spotkac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() po co w ogole poruszacie tematy nie zwiazane z gra i wojna? aby sie klocic? pff
Co do OB; od zawsze wiedzialem ze oprocz Ahazina to pewno Stu znow tam gra, Lunatiki i Rogstaha eternians nie istnieje co zreszta pokazal ten film jak wspanialy jest nowy Niz albo Slic~ Polacy walczyli na swoim poziomie dlatego ich tylu padlo, a Viciem napewno nie gral Real owner, na Cria pewno katrila. Rise; Wygraliscie Bitwe a nie wojne, moze jak popadaja po 10 x to im sie odechce, gratulacje za ta bitwe tak czy inaczej swietna robota ![]() Eternians; Russel tylko umie szpiegowac, namiawiac milion osob do pomocy aby wygrali za niego podczas gdy sam walczy na kupionym xavrasie za paynamenty z ostatniej wojny, podobno walczy bo zreguly jest na tylach =P Eter; w pelni popieram twoje zdanie odnosnie Victerona bo to co on robi przerasta normalne rozumowanie ludzi. Jednak niekiedy uciec nie znaczy przegrac ( patrz Unit 2004 ) i doskonale wiemy ze rl ownerzy bandy rise nie byliby wstanie zabic prawie nikogo =P a juz szczegolnie nie na OB ![]() Przyszlosc? Eternians odbrobia lvls, i kase i znow wyjda i padna, ale maja radoche ze graja a wam sie to znudzi. Kto wygra? Eternians. |
![]() |
![]() |
#1399 |
Użytkownik Forum
|
![]() I o to chodzi, panowie @up.
Popatrzcie, walczą po przeciwnych stronach, a nadal pełna kulturka i szanują siebie nawzajem. Bo to przecież tylko gra... |
![]() |
![]() |
#1400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: W-wa
Poziom mag.: 94
|
![]() LAVIO
![]() Ty to byś sie tylko bił ![]() w sumie "20" to miałem na myśli spotkanie z Eter 20.02.2008 ![]() ![]() a ja wezme ze sobą pewnie też 1 ochroniarza 5 latka . ![]() ![]() ![]() Co do Victerona myśle że sie mocno mylicie choć może nie mocno ale bardzo. Ale jak widać nie da sie Was przekonać wiec na co sie trudzić ![]() a btw kazdy robi z kasa czy to rl czy to tibijska co chce ... Jak ktos kupi chara to zawsze mozecie zaraportowac .. co za problem a pisanie o tym to mnie juz nudzi ... ![]() pozdro dla All i prośba nie mylcie rl z grą- to tylko gra ![]() co prawda fajna. ale tylko gra ![]() |
![]() |